Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 25. týden (15.6.2020 - 21.6.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V úterý, kdy se ve vašem sektoru tajemství a věcí skrytých zastaví Neptun, musíte jednat rozumně. Člověk, který se kolem vás motá, nechce vztah podle vašich jednoduchých a klasických představ, ale touží po dobrodružství. Než se rozhodnete, zda na jeho hru přistoupíte, počkejte do čtvrtka. Je šance, že se přihodí něco, co vám poradí, co máte dělat.

Býk

Představa, že jste na světě jen pro svého partnera a pro to, abyste se starali, aby mu bylo dobře, vezme rychle za své. Nejdříve je ale potřeba, abyste si připustili, že vy se o pohodu snažíte, zatímco jemu na té vaší vůbec nezáleží. Zjištění sice není příjemné, ale vy se mu musíte postavit čelem. To, že pak začnete přemýšlet, zda má vůbec cenu, abyste v takovém vztahu pokračovali, je jen logické.

Blíženci

Těšte se na změny, které do vašich partnerských relací vnese čtvrteční stacionární Venuše ve vašem znamení. Vesmír vám jejím prostřednictvím posílá energii, radost ze života a chuť změnit vztah tak, aby se vám v něm líbilo a žilo daleko lépe, než dosud. Navíc se můžete těšit na partnerovu reakci. Veškeré pozitivní změny zaregistruje a začne spolupracovat!

Rak

Slunce, které je v pondělí ve vašem znamení, vám v lásce poskytuje nové zajímavé šance. Pak je ale potřeba, abyste byli sami k sobě upřímní a jasně řekli, co od svého partnera a tím i sami od sebe vlastně chcete. Pokud máte pocit, že byste měli žít jinak a jinde, než jste žili dosud, musíte mu to říct tak, aby pochopil, že je to pro vás opravdu důležité a že vám na jeho názoru záleží.

Lev

Ještě nedávno jste si říkali, že si život bez svého partnera nedokážete představit. Teď jste se ale dostali do stadia, kdy si uvědomujete, že by to nebyla zdaleka raková hrůza, jak jste si dosud mysleli. Je celkem logické, že se začínáte bát chvíle, kdy usoudíte, že si docela dobře dokážete představit, že byste vám nynější vztah vyměnili za kamarádství a žili každý zvlášť.

Panna

Neptun, který se v úterý zastaví ve vašem partnerském sektoru, vás dostává do hodně komplikovaných situací. Je možné, že pod jeho vlivem začnete partnera vnímat jako něco, co vám jen ztrpčuje a komplikuje život. Než se však rozhodnete, že ho ze svého života eliminujete a najdete si někoho jiného, přemýšlejte. Pravděpodobně je to iluze, která vyprchá rychleji, než by se vám líbilo.

Váhy

Na vaše city má zásadní vliv Venuše, která se ve čtvrtek zastaví a pokračuje přímo. Pokud usoudíte, že je zbytečné, abyste se snažili o někoho, kdo vás zájem nejeví, bude to velice dobře. Zároveň se můžete podívat kolem sebe a zjistit, zda by se v okolí nenašel někdo, kdo by byl přijatelný a zároveň o vás stál. Když budete hledat vytrvale, určitě ho objevíte!

Štír

V době, kdy Slunce prochází Rakem, musíte stejně jako v každém jiném roce řešit problémy, které mají spojitost s rodinou. Zatímco vy jste v pohodě a váš vztah jen kvete, pro vaše sourozence to tak zcela neplatí. Podle vašeho názoru jsou jejich partnerské spory sice intenzivní, ale taky naprosto zbytečné. Zkuste jim to říct tak, aby se neurazili, ale aby se na svůj život podívali jinak!

Střelec

Pocit, že se to mezi vámi a partnerem v poslední době nějak zaseklo a vy si už nemáte co říct, je sice intenzivní, ale zbytečný. Berte to jako daň za dny, kdy jste byli kvůli koroně pořád spolu a kdy jste si řekli všechno, co jste si říct potřebovali. Teď se kyvadlo vychýlilo na druhou stranu. Vy si pak můžete vychutnat chvíle, kdy spolu mlčíte a kdy je vám přesto dobře.

Kozoroh

To, že je váš miláček ve stresu, ještě neznamená, že v něm musíte být i vy. Zejména v pondělí a v úterý dopoledne, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se chovejte tak, aby mu bylo jasné, že pro něj nejste dalším stresovým faktorem, ale oporou. Pro vás to nic nezvyklého není, protože jste na takové jednání zvyklí. Váš miláček však bude velice příjemně překvapený!

Vodnář

Než se rozhodnete, že někoho získáte, přemýšlejte, co si od toho slibujete. Zejména ve čtvrtek, kdy se Venuše zastaví ve vašem sektoru lásky a romantiky, si máte tendenci vybírat lidi, které vám budou vaši kamarádi upřímně závidět. Když se pak nad dotyčným a jeho povahou důkladně zamyslíte, pochopíte, že bude lepší, když se poohlédnete po někom, kdo je sice trochu obyčejnější, ale na koho se dá spolehnout.

Ryby

Jedno z toho, co váš vztah udrží spolehlivě a trvale pohromadě, jsou společné aktivity. Dosud vám to mohlo připadat jako něco totálně neromantického, ale teď si říkáte, že to vlastně vůbec není špatný nápad. Když s vámi miláček bude spolupracovat, nebude mít energii na hledání nějakých dobrodružství bokem. Vy se pak nebudete muset stresovat podezíráním, takže se dá čekat, že mezi vámi zavládne ráj.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA