Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 17. týden (20.4.2020 - 26.4.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Na to, abyste se věnovali svému partnerovi a snažili se intenzivně plnit veškerá jeho přání, máte nejen spoustu času, ale i příležitostí. Navíc se máte šanci domluvit na tom, co jeden od druhého chcete. Bylo by dobré, abyste toto nejen zajímavé, ale i životně důležité téma probrali už v pondělí. Merkur je až do večera ve vašem znamení a postará se vám o vysoce přesvědčivé argumenty!

Býk

To, že se Merkur v pondělí večer přesune do vašeho znamení, vaší lásku nijak zásadně k dobrému neposune. Už v úterý večer, kdy se dostane do kvadratury se Saturnem, může vyvolat docela slušnou bouřku. Stačí, když vás partner o něco požádá způsobem, který se vám nebude tak úplně líbit. Pak hrozí, že proti němu vystartujete tak, že z toho bude dusno vpravdě kosmické.

Blíženci

Pro jistotu počítejte s tím, že letošní máj lásky čas proběhne naprosto jinak, než jste zvyklí a než jste předpokládali. Místo romantického vyznávání citů se budete muset zajímat o další vývoj hospodaření vašeho zaměstnavatele. Je to sice logické, ale přesto by byla škoda, abyste letošní První máj trávili jen střízlivými existenčními úvahami. Na lásku si čas najít musíte i v době, kdy vám na všechno jiné chybí!

Rak

S miláčkem mluvte jenom o tom, o čem on sám mluvit chce. Řečem o tom, na co nerad vzpomíná nebo co ho zraňuje, se pro jistotu vyhněte. V úterý a ve středu, kdy máte Lunu ve svém znamení, budete na to, co říká, reagovat daleko citlivěji. Pak budete moc rádi, že jste do vaší komunikace vnesli pohodu a klid, díky němuž spolu skvěle vycházíte a hlavně se zbytečně nezraňujete.

Lev

Ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází vaším znamením, se musíte smířit se zklamáním. Romantické čarodějnice letos prostě nebudou! Kdybyste si však s miláčkem naplánovali procházku ve dvou a na hvězdnaté obloze se snažili najít dávno zapomenutá souhvězdí, zjistili byste, že čarodějnice ve dvou vlastně vůbec nejsou špatné. A prvomájový polibek byste si mohli dát hned po půlnoci!

Panna

O zásadní změnu se postará váš vládce Merkur, který se v pondělí večer dostává do Býka. Do vašeho života vnese nejen přemýšlivost a promyšlené jednání, ale taky pokoj a klid. I když se dostanete do situace, ve které s miláčkem stejný názor nesdílíte, dokážete se domluvit a najít rozumné řešení. To, že si na závěr padnete do náruče, berte jako další bonus a příjemnou odměnu.

Váhy

Jsou věci, které byste neměli vzdávat. Pokud jde o úsilí, s nímž chcete získat srdce (a posléze i tělo) vašeho miláčka, měli byste mít na paměti, že méně opravdu znamená více. Když mu dáte najevo, že o něj stojíte, začne se tvářit, jako by váhal. Kdybyste ho však dovedli do stavu, kdy bude mít strach, že by o vás mohl přijít, začne se snažit tak, že vám z toho půjde hlava kolem!

Štír

Rodinné záležitosti svého miláčka raději neřešte. Nedopadlo by to dobře. Vaši upřímnou snahu by navíc nikdo neocenil. Nejvýše byste se dozvěděli, že se opět cpete do věcí, do kterých vám nic není. Když všechno necháte vyřizovat svého miláčka, bude to lepší. Kdyby ho náhodou jeho milovaní příbuzní vyrazili, budete ho alespoň moci utěšovat a vysvětlovat mu, že se přece nic tak zlého nestalo.

Střelec

S vaším partnerem to bude zvláště o víkendu hodně náročné. Miláček se totiž bude chovat zcela jinak, než obvykle. Začne vám vysvětlovat, že potřebuje, abyste byli pečlivější a všechno dělali s pozorností ke každému detailu. Zapomeňte na to, že byste ho upozornili, že si vás kdysi právě kvůli vaší velkorysosti a nadhledu vybral. Stejně by vám vysvětlil, že to není pravda, protože on by něco takového přece neudělal.

Kozoroh

Merkur, který se v pondělí večer přesouvá do vašeho sektoru lásky a romantiky změní od základů nejen vaše vyjadřování, ale i vaše chování. Konečně pochopíte, že miláček po vás chce slyšet to, co jste mu dosud neřekli. Zapomeňte na to, že si při romantických vyznáních připadáte trapně a řekněte mu všechno, co máte na srdci. S údivem zjistíte, že je to snazší, než jste si mysleli.

Vodnář

Je opět potřeba, abyste si hlídali nejen to, co říkáte, ale i na člověka, před nímž svá slova pronášíte. Zejména v úterý večer, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Saturnem, si na to dávejte pozor. Je docela možné, že se mezi vašimi posluchači najde někdo, kdo vás hodně nemá rád a kdo vaše slova s patřičným komentářem převypráví vašemu miláčkovi. On by mu sice neuvěřil, ale přesto by mezi vámi bylo zbytečné dusno.

Ryby

První máj můžete vzdor hodně neobvyklé atmosféře oslavit spolu s miláčkem tak, abyste byli oba spokojení. Navíc jste pod pozitivním vlivem konjunkce mezi Merkurem a Uranem. Odehrává se sice časně ráno, ale vám ozlatí celý den. Díky jeho energii dokážete miláčkovi říct všechno, co jste dosud tajili nejenom před ním, ale i vlastně i před sebou...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA