Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 22. týden (25.5.2020 - 31.5.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Potíže s láskou? Dosud jste si mohli myslet, že se vám něco takového vyhýbá obloukem, ale v tomto týdnu si tím tak zcela jistí být nemůžete. Zejména v pátek, kdy ve vašem sektoru lásky probíhá zatmění, si dejte pozor na zbytečné průšvihy. Mohli byste na vlastní kůži zjistit, že vám láska může vnést do života nejen radosti, ale taky spoustu neobyčejně kvalitních průšvihů.

Býk

Ve středu a ve čtvrtek, kdy vaším partnerským sektorem prochází Luna, byste měli být při jednání s vaším miláčkem opatrní. Hlavně mu neříkejte, že si celkem bez problémů dokážete představit život bez něj. Dopadlo by to tak, že by vám dost ostře řekl, že on ve vašem životě být nemusí a že si to tedy máte zkusit. Vám by pak dalo spoustu práce, než byste mu vysvětlili, že jste to tak nemysleli...

Blíženci

Jde o týden, který je pro vás velice náročný. První předzvěst zbytečných partnerských nedorozumění přichází ve středu, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Marsem. Další problémy můžete čekat v pátek, kdy ve vašem partnerském sektoru nastává zatmění. Pokud jste si dosud mysleli, že se s miláčkem hádat nemusíte, protože se dokážete domluvit, ukáže se, že to je omyl...

Rak

Než se rozhodnete, že svého nového partnera představíte rodině, dobře si to načasujte. Zároveň si uvědomte, že o tomto víkendu by to vhodné nebylo. Zejména v neděli, kdy je Luna v Kozorohu, by se vaši blízcí na miláčka vrhli tak, že byste měli co dělat, abyste ho uhájili. On by pak byl tak vyděšený, že by uvažoval, zda má cenu, aby s vámi vůbec pokračoval dál.

Lev

Když se už chcete a potřebujete s partnerem hádat, vyberte si pro to alespoň důstojné téma. Je zbytečné, abyste se dohadovali kvůli tomu, kdo nenakoupil nebo něco neuklidil tak, jak měl. Když se budete hádat o historii, přírodovědě nebo filosofii, pohádáte se stejně efektivně. Oba však budete mít pocit, že máte skvělého a výjimečného partnera, s kterým se stojí za to po hádce smířit a jít dál.

Panna

Potíže mohou být s miláčkem a jeho zdravotním stavem. Pokud přijde sám s tím, že mu není dobře, měli byste ho k lékaři dohnat třeba i působením hrubé síly. Počítejte s tím, že na jemné zacházení a na vlídné pokyny reagovat nebude. A pokud mu chcete opravdu dokázat, že ho milujete, vezměte ho pod křídlo a k lékaři ho osobně doveďte. Pak můžete jít oslavit to, že všechno dobře dopadlo.

Váhy

Váš vztah se rozvíjí vyloženě klasicky. Zatím si s miláčkem jen povídáte a srovnáváte si názory a postoje k životu. To, že byste měli někam pokračovat, vás zatím ani nenapadne. Různých uspěchaných lásek, kdy finále proběhlo skoro dřív, než předehra, máte až nad hlavu. Teď byste si moc rádi vychutnali stav, kdy všechno jde za sebou tak, jak to jít má.

Štír

Šance na nové začátky sice být může, ale vás to ani trochu neláká. Představa, že se budete znovu sžívat s člověkem, kterého vůbec neznáte, a budete ho učit něco, co se svým nynějším partnerem zvládáte beze slova, se vám vyloženě nelíbí. Když si představíte, co všechno by to pro vás znamenalo a jak by to bylo náročné, chuť na veškeré změny vás rázem přejde.

Střelec

V pátek, kdy ve vašem znamení probíhá měsíční zatrnění, si dobře rozmyslete všechno, co se týká vztahů. I když vám připadá, že malé dobrodružství nikomu neublíží a vám prospěje, je to jinak. Merkur, který je aktuálně v Raku, funguje jako ochránce rodiny. Pod jeho vlivem by každý z vašich známých, který by na váš úlet přišel, neváhal ani chvíli a vašemu oficiálnímu partnerovi by to řekl.

Kozoroh

Zejména ve druhé polovině týdne jednáte zcela jinak, než máte ve zvyku. Týká se to hlavně pátku, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Merkurem a Uranem a kdy zejména v lásce dříve mluvíte, než přemýšlíte. Když ale budete později v klidu dopad svých slov rozebírat, zjistíte, že je to vlastně dobře. Pod vlivem hvězdných energií nahlas řeknete i to, k čemu byste jindy nesebrali odvahu.

Vodnář

To, že se s někým snažíte udržovat neformální a přátelské styky, je sice hezké, ale přehánět byste to neměli. Zejména ve druhé polovině týdne hrozí, že si to dotyčný přebere zcela jinak, než jste to mysleli. Vy se však v celé situaci začnete orientovat až ve chvíli, kdy se o vás bude mluvit jako o páru, který to myslí vážně a který už bezmála přemýšlí o společném životě.

Ryby

Pocit, že se sice můžete snažit, ale s partnerem se domluvit nedokážete, je velice intenzivní. Kdybyste se však překonali, týden prožili v klidu a k celé záležitosti se vrátily až v neděli kolem poledne, vyjít by to mohlo. Miláček by prokázal dobrou vůli a vy byste zase o pár kroků ustoupili. Výsledkem by byla dohoda, kterou byste oba dokázali nejen přijmout, ale i respektovat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA