Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 20. týden (11.5.2020 - 17.5.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Kdybyste si chtěli s miláčkem promluvit o tom, co vás u sebe drží, měli byste si k tomu vybrat buď pondělní večer, nebo úterní ráno. Jsou to hodiny, kdy dokážete své city vyjadřovat tak, aby vašeho miláčka ani nenapadlo, že byste si z něj mohli dělat legraci. Později to už bude komplikovanější. Vy sice budete mít emoce pořád stejné, ale váš miláček je začne vnímat trochu jinak, než byste chtěli.

Býk

Všechno, co se aktuálně ve vašem vztahu odehrává, se děje proto, aby se to, co mezi vámi je, náležitě stabilizovalo. Zejména ve druhé polovině týdne, kdy se Slunce dostává do trigonu se Saturnem, je potřeba, abyste si dávali pozor na každé slovo. Miláček bude nad tím, co mu řeknete, velice soustředěně uvažovat a bude z toho vyvozovat neobyčejně závažné důsledky.

Blíženci

Nejdůležitějším dnem celého týdne je pátek. S partnerem můžete mluvit o všem, co je pro vás důležité. Zároveň je potřeba, abyste využili novoluní, které se ve vašem znamení odehrává. S jeho pomocí si máte šanci udělat alespoň trochu jasno ve svých dalších společných životních plánech. Musíte je sice trochu přizpůsobit realitě, ale to jim na kráse a kvalitě neubere.

Rak

To, že zakázané ovoce nejlépe chutná, víte už dlouho. Momentálně je však potřeba, abyste se zamysleli nad tím, zda jeho ochutnáváním neriskujete víc, než je zdrávo. Pokud chcete s partnerem svého nejlepšího kamaráda flirtovat jen proto, že to patří k dobrému tónu, je to pochopitelné. Přesto si dejte pozor, aby vám laškování nepřerostlo přes hlavu. To by byl skutečný problém...

Lev

To, že máte pocit, že ve vašem vztahu panuje intenzivnější napětí, než je zdrávo, není jenom vaše nebo pouze partnerova vina. Je potřeba, abyste si uvědomili, že za tento nepříjemný stav můžete oba rovnou měrou. Kdybyste se však rozhodli, že se konečně naučíte pracovní problémy nechávat na prahu a domů jít bez nich, mohlo by se to mezi vámi záhy vylepšit.

Panna

Hlavně nepřehánějte! To, že jsou dny, kdy je Slunce v Blížencích, trochu náročnější, víte už dlouho. Když se k němu jako letos přidá i Merkur s Venuší, bude to ještě trochu horší. Miláček bude mít riskantní nápady a vy musíte vymyslet argumenty, jimiž mu je rozmluvíte. Můžete se třeba i pohádat, ale to je asi tak všechno. Za krizi to neoznačujte. Do skutečné krize, která by váš vztah ohrožovala, to má ještě hodně daleko!

Váhy

To, že vám miláček předvádí, jak je sebevědomý, ještě zdaleka neznamená, že se tak v nitru opravdu cítí. Vy byste však jeho životní postoje zpochybňovat neměli. Tvařte se, že mu věříte a že si myslíte, že se projevuje autenticky. Uvědomte si, že vedle partnera, který se cítí dobře, se vám bude žít lépe, než vedle nešťastníka, který by o sobě na každém kroku pochyboval.

Štír

Kreativita vašeho partnera se vám vyloženě zamlouvá. Pokud se rozhodnete, že nebudete jeho snahy o vylepšení vašeho bydlení torpédovat, ale naopak se mu postavíte po bok, bude to z vaší strany velice rozumné rozhodnutí. Váš miláček totiž vytvoří něco, co vám budou všichni ostatní závidět a za co se obvykle platí neskutečné peníze. Vy však máte skvělého partnera a díky tomu to máte zadarmo!

Střelec

Zejména ve čtvrtek a v pátek uděláte dobře, když s miláčkem nebudete zbytečně mluvit. Zdržte se zejména veškerého hodnocení toho, co udělal, nebo toho, co vymyslel. Když uvidíte, že je v krizi a vyloženě na hranici svých sil, stačí, když ho k sobě přitulíte a ujistíte ho, že za všech okolností budete stát na jeho straně. Velice dobře to sice ví, ale přesto to potřebuje slyšet.

Kozoroh

Máte pocit, že spolu s miláčkem vytváříte vztah, který vám dává nejen sílu pro každodenní boje, ale zároveň vám poskytuje i možnost rozvinout talenty, které jste dosud vnímali jako něco, co by vás sice bavilo, ale čemu se věnovat nemůžete. Váš miláček vás však přesvědčí, že to má cenu a že uděláte dobře, když na nich začnete pracovat a začnete se v nich spolu s partnerem zdokonalovat.

Vodnář

Strategie, kterou jste si zvolili pro zaujetí a později i získání svého nového objevu je skvělá, ale zároveň vyžaduje čas. Bude lepší, když s prvními projevy zájmu počkáte na víkend. Luna bude ve vašem sektoru romantiky a lásky a postará se, abyste byli úspěšní. Díky ní dokážete o svých citech mluvit tak, aby vašeho budoucího partnera ani na chvíli nenapadlo, že byste si mohli dělat legraci.

Ryby

Před vámi je spousta zajímavých zážitků. Budete si však na ně muset počkat. Momentálně jste pod vlivem přelétavé Venuše v Blížencích. S její pomocí se seznamujete se spoustou nových lidí, kteří se vám třeba i líbí, ale přesto z toho nic nebude. Budete s nimi sice s chutí flirtovat, ale do vztahu se nenutíte. Dobře víte, že na opravdu šťastnou lásku se vyplatí počkat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA