Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 21. týden (18.5.2020 - 24.5.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

I když je kreativita v lásce opravdu důležitá, s jejími projevy byste to přehánět opravdu neměli. Bylo by dobré, kdybyste se s miláčkem nejdříve domluvili na svých společných plánech a zároveň i na společném postupu při jejich realizaci. Už o víkendu budete vědět, že to bylo to nejmoudřejší, co jste mohli udělat. Vaše láska konečně dostane impuls, který už tak nutně potřebovala.

Býk

Jsou lidé, kterým může váš vztah připadat jako zvláštní, ale to vám může být jedno. Vy si ho spolu s miláčkem užíváte a ani vás nenapadne, že byste na něm měli chtít něco změnit. Zejména v pondělí, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Marsem a Uranem, se můžete rychle rozhodnout pro něco, co váš vztah posune na úroveň, po které jste dosud toužili intenzivně, ale taky marně.

Blíženci

Partner se k vám chová s velkorysostí, která je vám až podezřelá. Nechápete, co svým jednání sleduje a zároveň ho podezíráte ze všeho nejhoršího. Naštěstí pro vás se situace už během první poloviny týdne srovná. Miláček vám vysvětlí, proč vám dává svou lásku najevo tímto způsobem - a vy budete překvapení, že vás něco tak jasného a jednoznačného nenapadlo dřív.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, si budete s miláčkem užívat vzájemnou společnost a vychutnávat každou chvilku, kterou můžete být spolu. Právě proto by bylo dobré, abyste zrušili všechny schůzky, děti poslali na hlídání rodičům a večer vypnuli telefon. Čekají vás chvíle, jakých je málo a které byste si měli i s miláčkem s co největší intenzitou užít.

Lev

Díky vztahu, který jste se svým miláčkem navázali, se na svět dokážete podívat zcela jinýma očima, než jste se dívali dosud. Ve slabé chvíli dokonce můžete pochopit, že někteří lidé mohou mít i názory, které s těmi vašimi nemají nic společného. Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, si o tom navíc dokážete i povídat a své rozpory si nejen vysvětlovat, ale i vysvětlit.

Panna

S koníčky, které se svým partnerem sdílíte a které jste dosud brali jako něco, co váš vztah posílí a co vám navíc poskytne i zajímavá témata ke komunikaci, je to teď trochu jinak. V poslední době máte dokonce pocit, že partner věnuje vašemu společnému hobby čas, který byste měli trávit spolu. Ještě víc vás rozčiluje, že se tam stýká s lidmi, kteří vaši lásku podle vašeho názoru ohrožují a s nimiž by neměl mít nic společného.

Váhy

Pondělí a úterý, kdy je Luna v Raku, bude opravdu náročné. Váš miláček má pocit, že byste se měli více věnovat rodině. Vy si zase myslíte, že o to nikdo nestojí. Děti dorostly do věku, kdy je vaše společnost spíše obtěžuje. Kdyby partner rovnou řekl, že by chtěl, abyste více času trávili spolu, bylo by to daleko jednodušší a hlavně pro vás oba daleko příjemnější.

Štír

Když s miláčkem chcete a nutně potřebujete probrat něco, co vy vnímáte jako hodně důležité (on to tak hodnotit vůbec nemusí), nechejte si to na čtvrteční večer nebo ještě lépe na pátek. Merkur bude v Raku, a vy budete oba otevřenější projevům emocí. Nebudete hledat to, co vás od sebe odděluje, ale naopak budete pátrat o tom, co vás spojuje a co posiluje váš pocit blízkosti.

Střelec

Ve středu, kdy si můžete současně vychutnávat přítomnost Slunce, Merkura a Venuše v partnerském sektoru a Luny ve Lvu, se můžete těšit na zajímavé zážitky. Konečně se dočkáte chvíle, kdy dá miláček ve sporu zapravdu ne svým rodičům nebo sourozencům, ale právě vám. Jeho jednání vás překvapí. Je vidět, že se v poslední době opravdu změnil.

Kozoroh

Nezdá se vám, že je čas, abyste si přiznali, že jste se právě zamilovali do člověka, který je pro vás z nějakých důvodů alespoň prozatím nedosažitelný? Zároveň bude lepší, když si toto zjištění necháte pro sebe a nikomu se tím chlubit nebudete. Všichni kamarádi, kteří byli v podobné situaci před vámi a kterým jste se pochechtávali, by vám to teď s velkou chutí vrátili.

Vodnář

Pokud usoudíte, že se vrátíte ke své bývalé lásce, dobře si to rozmyslete. Nezapomeňte, že jste se za dobu, kdy jste spolu nebyli, oba změnili víc, než si dovedete představit. V takovém případě by bylo dobré, abyste se nejdříve zajímali o její nynější život a o to, co se s ní od doby, kdy jste se rozešli, stalo. Když zjistíte, že je docela spokojený a nic mu nechybí, své plány raději vzdejte.

Ryby

Na doby, kdy jste říkali, že se v lásce pospíchat nemá, a domnívali se, že každý dobrý vztah začíná přátelstvím, můžete leda tak vzpomínat. Momentálně je všechno jinak. Poznáte to hned v pondělí, kdy jste dopoledne pod vlivem sextilu mezi Marsem a Uranem. Pak zjistíte, že se i vy dokážete zamilovat do člověka, kterého vidíte poprvé v životě, a ani nevíte, jak se jmenuje.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA