Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 19. týden (4.5.2020 - 10.5.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Máte pocit, že v lásce probíhá všechno neskutečně pomalu. Nejdříve nevíte, koho z těch, kteří se vám líbí, si máte vybrat. Když si už vyberete, nebudete si zase jistí, zda váš zájem vyvolal ve druhé straně tu správnou odezvu. Navíc se můžete dozvědět, že jste sice milí a sympatičtí, ale že bude lepší, když zůstanete jenom kamarádi. Naštěstí se v neděli večer Luna dostane do vašeho znamení a situaci zásadně otočí ve váš prospěch.

Býk

Všechno, co se v tomto týdnu děje, přispívá ve vašich citových záležitostech ke stabilizaci. Někdo jiný by se možná rozčiloval s tím, že je to jenom nuda. Vy však znáte život a víte, že ve svém osobním životě potřebujete především partnera, na kterého se můžete za všech okolností spolehnout. Když si potvrdíte, že jste ho našli, nesmíte dovolit, aby vám utekl!

Blíženci

Hodně náročným dnem bude středa, kdy se Venuše zastaví ve vašem znamení a kdy se zároveň Mars přesouvá do Ryb. To, že jste se najednou přesunuli do kategorie lidí, jimž se nedá odolat, zjistíte hned ráno. Zároveň si však musíte dávat pozor na to, co, komu a hlavně jak říkáte. Když se někoho svými slovy dotknete, může vás sice milovat, ale odpustí vám jen velice obtížně.

Rak

Ve vašem partnerském sektoru se nejdříve zastaví Saturn a potom Jupiter. To, že na sebe máte s partnerem konečně víc času, než obvykle, je sice příjemné, ale má to i své stinné stránky. Pokud začnete mluvit o tom, že byste už rádi slyšeli svatební zvony, nějakou zvlášť pozitivní reakci od svého partnera nečekejte. Budete mít dokonce dojem, že jste ho svými slovy zaskočili a nemile překvapili.

Lev

Na to, že sny většinou tvrdě narážení na realitu, jste si zvykli a taky jste se s ním dokázali smířit. Teď však přichází změna. Od pátku do nedělního poledne, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, se máte šanci přesvědčit, že to může probíhat i naopak. Skoro by se dalo říct, že realita, kterou prožíváte, je tak krásná, že sny po všech stránkách předčí.

Panna

Ve vašem sektoru lásky a romantiky se zastaví jak Saturn, tak Jupiter. Dostanete se do situace, s níž dosud nemáte moc velké zkušenosti. Musíte se rozhodnout, zda se budete řídit společenskými konvencemi, nebo zda dáte na to, co vám radí vaše vlastní srdce. To, že máte partnera, s kterým jste o generaci jinak, je jenom vaše věc. Nikdo jiným vám do toho nemá co mluvit.

Váhy

Ve středu, kdy se Venuše zastaví v Blížencích a začne couvat, si dávejte pozor na to, co svému miláčkovi řeknete. Je zbytečné, abyste prozradili víc, než je zdrávo. Pro jistotu však počítejte s tím, že vás partneři (zejména zrozenci z Panny a z Ryb) začnou nenápadně vyslýchat. Pak je potřeba, abyste jim na sebe něco nedůležitého prozradili a to důležité si nechali pro sebe.

Štír

Nic z toho, co se děje, se vás nedotkne. Nic z toho, co se povídá, vás nezajímá. Navíc se můžete těšit na partnera, které hryže svědomí, které mu říká, že by si na vás měl najít daleko více času. Dá se dokonce čekat, že vám v pátek nebo v sobotu jako důkaz své lásky přinese něco opravdu dobrého na zub. Berte to z jeho strany jako vyjádření toho, na to mu ústa nestačí.

Střelec

Zatímco v pondělí je všechno ještě alespoň v základním směru normální, od středy začne atmosféra houstnout. Může za to Merkur, který se dostane do vašeho partnerského sektoru, a Mars, který se dostává do Ryb. Ať vám řekne miláček cokoli, budete na to reagovat nezvykle lítostivě. On vás bude přesvědčovat, že svými slovy nic zlého nemyslel, zatímco vy budete stěží zadržovat slzy.

Kozoroh

Saturn s Jupiterem se zastaví ve vašem znamení. Navíc v pondělí harmonují s Lunou ve vašem znamení. Ta se v pátek a v sobotu nachází ve vašem sektoru komunikace. Je potřeba, abyste si na partnera udělili čas i v případě, kdy vám na nic jiného nezbývá. Pokud bude mít pocit, že si uděláte čas na všechno jiné, ale na vás mu nezbývá, bude to hodně špatně.

Vodnář

Zatímco dosud jste měli vůči miláčkovým koníčkům námitky, teď jste s nimi vlastně spokojení. Dochází vám, že se díky jim drží miláček bezpečně doma a netoulá se nikde, kde by mohl buď on, nebo váš vztah přijít k úhoně. Ve středu a ve čtvrtek dokonce začnete přemýšlet, zda byste ho neměli požádat, aby vám o svém koníčku něco řekl. Pak byste ho třeba mohli provozovat spolu!

Ryby

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, se máte na co těšit. S miláčkem vlastně ani nemusíte mluvit, protože si všechno řeknete beze slov. V neděli večer, kdy bude Luna v Beranu, se naopak musíte hlídat. Máte tendenci jeden druhého úkolovat a pak se divit, že se to ani jednomu z vás nezamlouvá. Kdybyste dokázali mlčet dál, bude to po všech stránkách lepší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA