Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 30. týden (20.7.2020 - 26.7.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Veškeré vztahové pověry, s nimiž váš miláček přijde, vás mohou leda tak naštvat. Marně mu vysvětlujete, že podobným věcem nevěříte a nebezpečí, které z nich pro vás vztah podle něj pramení, nevnímáte. Miláček si neustále mele svou. Když pak přijde s tím, že je vaše láska stejně už předem určená k zániku a že vám osud nepřejde, rozčilíte se už úplně.

Býk

Pocit, že vás rodina vašeho partnera oba jenom zneužívá, je stále silnější. Když přijdou s tím, že byste k nim mohli na víkend přijet, budete nadšení. Když však pochopíte, že vás chtějí buď na nějakou práci, nebo na to, abyste hlídali děti, opravdu se naštvete. Kdyby si tím přišli přímo, ani by vám to nevadilo. Jejich manipulace vás však připravily o veškerou dobrou náladu.

Blíženci

Zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se musíte chovat rozumně. To, že byste chtěli aktivovat partnerovu žárlivost, vás nesmí ani napadnout. Ke kamarádům se v jeho společnosti chovejte tak, aby bylo jasné, že jsou to opravdu jen kamarádi. A když budete v jejich společnosti sami, musí být vaše chování bezvadné dvojnásob!

Rak

Některé věci se vyvíjejí podstatně pomaleji, než jste čekali. Zatímco pro vás to není nic nového a jste trpěliví, partner to snáší daleko hůře. Vy mu pak s veškerou láskou vysvětlujete, že se musí překonat, zatnout zuby a čekat, až se události samy pohnou kupředu. S tím, že vaši přednášku ocení a že uzná, že máte pravdu, však raději nepočítejte.

Lev

Pro lidi kolem sebe děláte všechno, co se dá. Propojujete různé zájmové skupiny, seznamujete lidi, kteří by se bez vás nikdy nepoznali. Vám samotným přináší tato činnost uspokojení a pocit, že jim opravdu pomáháte. Ze strany svého miláčka však velké nadšení nečekejte. Můžete se dokonce dozvědět, že se o ostatní lidi zajímáte jen proto, abyste se nemuseli zajímat o něj.

Panna

V pondělí se těšte na lidi, kteří vás budou balit opravdu neotřelým způsobem. To, co vám budou povídat, se sice moc hezky poslouchá, ale stavět se na tom nedá. Právě proto je potřeba, abyste v zájmu své další budoucnosti dokázali odlišit to, co je pravda, od toho, co si do posledního písmene vymysleli. Naštěstí to nebude zdaleka tak obtížné, jak to vypadá.

Váhy

Zejména v pondělí je potřeba, abyste se s partnerem zbytečně nehádali. Je sice pravda, že vás k tomu kvadratura mezi Merkurem a Marsem vyloženě vybízí, ale vy jejímu tlaku nesmíte podlehnout. Než partnerovi vytknete něco, co udělal v dobách, kdy jste spolu začínali a co má teď už jen archivní hodnotu, dobře si to rozmyslete. Nic tím nezměníte a navíc zkazíte náladu jak sobě, tak jemu...

Štír

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, to s projevy své lásky moc nepřehánějte. Dopřejte miláčkovi čas a prostor, ve kterém může projevit svou lásku i on vám. Sami se mu snažte především vytvářet příjemné domácí ovzduší, do kterého se bude rád vracet. Vám možná připadá, že by se bez toho obešel, ale on pocit láskyplné jistoty nutně potřebuje.

Střelec

Jsou lidé, kteří vás chtějí získat a kteří se opravdu snaží, aby se jim to povedlo. Vy se jim sice snažíte vysvětlit, že nemají šanci, protože jste už šťastně a dlouhodobě zadaní, ale oni na to neslyší. Když však k sobě budete upřímní, přiznáte, že vám jejich projevy vlastně dělají moc dobře. Dovedete si sice představit, že by z vašeho života zmizeli, ale je vám jasné, že by to pak bylo daleko nudnější, než je teď...

Kozoroh

Jde o týden, který je sám o sobě dost náročný. Naštěstí máte miláčka, o něhož se můžete opřít. Spolu se dokážete úspěšně postavit všem životním nástrahám. Kdybyste se ještě rozhodli, že alespoň na víkend zapomenete na šetření a vyrazili spolu někam, kde vám bude dobře, bude to pro váš vztah velice příznivé. Tam, kde budete, musíte ale zapomenout na všechny hovory o penězích a o tom, že utrácíte víc, než byste měli.

Vodnář

Období, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, vás nutí k přemítání. Nic se však nesmí přehánět! Zahnat musíte zejména vzpomínky na člověka, s kterým jste byli kdysi dávno a který vám teď připadá jako ztělesněný ideál. Kdybyste však k sobě chtěli být upřímní, musíte si přiznat, že jsou to jenom vaše iluze. Když budete spokojení s partnerem, jehož máte doma, bude to lepší.

Ryby

Když se rozhodnete, že si pořídíte něco pro radost, miláčkovi to snad raději ani neříkejte. Měl by spoustu negativně laděných poznámek a nakonec by vám to rozmluvil. Když ho postavíte před hotovou věc, bude mít negativních poznámek ještě víc, ale taky bude mít jistotu, že se s tím, co jste za jeho zády vymyslely, už nedá nic dělat. Bude vrčet, ale nakonec se se situací smíří.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA