Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 28. týden (6.7.2020 - 12.7.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Nechcete přemýšlet nad způsobem, kterým dáváte miláčkovi najevo svou lásku? Pokud mu neustále vysvětlujete, že je skoro nemožný a že by byl bez vás v životě ztracený, nesmíte se divit, když se podle toho začne chovat. Vy pak najednou zjistíte, že za něj nejen rozhodujete, ale i pracujete. Navíc se na vás okolí bude dívat skoro jako na domácího tyrana. Máte to zapotřebí?

Býk

Držte se spíše zpátky a každé slovo raději dvakrát važte. Týká se to zejména úterý a středy, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy se máte sklon chovat ke svému partnerovi vyloženě nerozumně. To, co předvádíte, by se dalo vykládat skoro jako citové vydírání. Váš miláček byl k podobným projevům dosud tolerantní, ale vypadá to, že všechno má svůj konec.

Blíženci

Úvahy o tom, zda jít na rande nebo raději trávit letní večer s kamarády, jsou stále intenzivnější. Pokud vás však napadne, že to vyřešíte tím, že partnera seznámíte s kamarády, nedělejte to. Vaši kamarádi by s vaším miláčkem flirtovali, což by se vám nelíbilo. Mohli byste si sice opakovat, že je to jen zábava, ale naštvaní byste byli stejně.

Rak

Debaty, které vedete s partnerem, a které se týkají vaší další budoucnosti, jsou od počátku určeny k nezdaru. Zásadní problém je v tom, že vy neposloucháte jeho a on neposlouchá vás. Právě proto by bylo dobré, abyste se podobných rozhovorů raději vzdali. Pokud neskončí hádkami a hrozbami rozchodu, můžete to právem vnímat jako osmý div světa.

Lev

Na to, že byste se rozhodli pro životní restarty, raději zapomeňte. Není na ně vhodná doba. To, že vám vaše bývalá láska vysvětluje, že se od základů změnila a že z neshod nemusíte mít strach, ještě neznamená, že to tak opravdu bude. Pro jistotu bude rozumnější, když spolu budete chodit za kulturou a na zajímavé akce, ale všechno ostatní zatím zmrazíte. Na obnovování něžností není vhodný čas.

Panna

V úterý a ve středu, kdy je Luna v Býku, se těšte na velice příjemné zážitky. Všechno se zklidní a vyrovná tak, abyste mohli být spokojení. Navíc se můžete těšit na posílený zájem opačného pohlaví. Moc vás potěší miláček. Zjistíte, že mu obdiv, který vám prokazují ti ostatní, vůbec nevadí. Naopak to vnímá jako poklonu svému vkusu. Závist ostatních si vyloženě užívá.

Váhy

Tím, že si myslíte, že vám váš nynější vztah nevyjde stejně, jak nevyšly ty předtím, děláte zásadní chybu. Sami sebe negativně programujete a pak se divíte, že to dopadne přesně tak, jak jste se obávali. Kdybyste si místo toho řekli, že si spokojený život umíte představit i bez trvalého vztahu, můžete si být jistí, že by se zájemce o nový trvalý vztah velice rychle objevil!

Štír

Nápady svého miláčka pro jistotu nekomentujte. Vstřícně by nezareagoval. Maximálně byste se dozvěděli, že mu závidíte, že má fantazii, zatímco vy se pořád držíte při zemi. Kdybyste mu však naplno popsali průšvihy, které svým jednáním může vyprovokovat, můžete si být jistí, že by vám pozornost věnoval. Dokonce by vám mohl i říct, že je moc rád, že jste ho na to upozornili, protože jeho by ho to ani nenapadlo.

Střelec

Jde o týden, kdy máte nepochybný nárok na mírnější pracovní tempo. Na to, že byste ušetřený čas věnovali kamarádům, byste však měli raději zapomenout. Bude daleko lepší, když navrhnete společný program svému partnerovi. Bude z toho tak překvapený, že vám hned a bez váhání odsouhlasí všechno, s čím přijdete. Dokonce vám řekne, že jste ho neskutečně a hlavně pozitivně překvapili.

Kozoroh

Jde o týden, kdy máte sklon mluvit více a taky hlasitěji, než je rozumné. Pak se ale nesmíte divit, že se vůči vám partner vymezí a dost stroze vám řekne, co si o vás a vašem jednání myslí. V takové chvíli nesmíte jít do protiútoku, ale naopak se zachovejte vstřícně. Kdybyste uznali, že váš miláček má pravdu, zatímco vy jste to přehnali, bude to to nejlepší, co se dá udělat.

Vodnář

Pocit, že jsou s láskou samé potíže, si nepřipouštějte a hlavně nehýčkejte. Kdybyste k sobě byli upřímní, musíte si přiznat, že si ho způsobujete vy sami. Kdybyste nehledali ve vztahu mezi vámi a partnerem jen to, co vás brzdí, ale snažili se najít to, co vás povzbuzuje a co vám dává radost ze života, zjistili byste, že vám láska do života vnáší kvality, které jste dosud nepoznali.

Ryby

Období, kdy Slunce prochází Rakem, je pro lásku velice příznivé. Je jen potřeba, abyste se jí věnovali naplno. Když s vámi chce miláček trávit volný čas, je potřeba, abyste veškerou svou pozornost upřeli jen na něj. Jakmile usoudí, že se mu věnujete jen z povinnosti, můžete si být jistí, že se naštve a že vám vaše jednání neodpustí. Vy se pak můžete snažit, ale i ničemu vám to nebude.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA