Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 29. týden (13.7.2020 - 19.7.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Než se rozhodnete, že chcete začít jiný život s jiným člověkem, přemýšlejte. Zejména v pondělí, kdy se ve vašem sektoru rodiny odehrává novoluní, pochopíte, že to opravdu není dobrý nápad. Dokonce přijdete na to, že si život bez svého aktuálního partnera nedokážete představit. Chvílemi jste na něj sice opravdu naštvaní, ale záhy vám dojde, že ze vztahu s ním máte víc užitku, než to na první pohled vypadá...

Býk

Kouzlo vaší osobnosti vám zejména v pondělí a v úterý získá každého, na koho se zaměříte. Pokud chcete utrhnout člověka, který je pro všechny ostatní jen nedostižným snem, klidně se do toho pusťte. Předem byste však měli zjistit, co o něm vypráví jeho předešlý partner. Hrozí, že velice rychle zjistíte, že pro rozumný a vyrovnaný partnerský podle vašich představ talent nemá...

Blíženci

To, že si vás někdo testuje, by vám sice podle jeho názoru mělo lichotit, ale vás to spíše štve. Představa, že pro někoho nejde dost dobří na první pohled, ale že vás musí zkoumat, vás opravdu rozčiluje. V takovém případě dejte dotyčnému najevo, že s podobným výběrovým řízením nesouhlasíte a že se mu nepodrobíte. Pak si užijete chvíli, kdy bude naštvaný zase on!

Rak

Miláček je neskutečně rád, že vás má, a taky vám to dává najevo. Nepřemýšlejte, zda je to tím, že o něj intenzivně pečujete, nebo tím, že mu svým jednáním zájmem a obdivem posilujete jeho sebejistotu. V každém případě o vás bude mluvit jako o svém životním štěstí, na které čekal marně, a které potkal až ve chvíli, kdy v to skoro už nedoufal.

Lev

Pokud má partner pocit, že byste měli orientovat svůj život jen na něj a řídit se tím, co po vás chce, musíte mu vysvětlit, že vy si svůj život představujete jinak. K tomu, abyste si náležitě vychutnali jeho přítomnost ve svém životě, potřebujete především svobodu a jistotu, že se můžete řídit podle svých názorů a potřeb. Člověk, který vám to neposkytne, nemá ve vašem životě co dělat.

Panna

To, že vy nemáte problém s bývalým partnerem svého aktuálního miláčka, ještě neznamená, že on nemá problémy s tím vaším. Když se náhodou počkáte, bude dělat všechno, co může, abyste se jen pozdravili a žádnou komunikaci nenavazovali. To, že vy byste třeba rádi věděli, co dělá, jak se má a co je v jeho životě nového, ho ani nenapadne. Má pocit, že je to něco, co vás zajímat nemá!

Váhy

Řešení některých záležitostí posunujete do blíže neurčené budoucnosti a dobře děláte. Vztah s vašim miláčkem je skvělý a vy si ho užíváte. Stejně tak si vychutnáváte každou společnou chvíli, kterou vám hvězdy dopřejí a na kterou si najdete čas. To, že vztah, který panuje mezi vámi a jeho rodiči nebo sourozenci, ideální není, je vám celkem jedno. Teď si užíváte léta a nic jiného vás nezajímá.

Štír

V pondělí, kdy se ve znamení Raka odehrává novoluní, se máte na co těšit. Spolu s miláčkem budete přemýšlet o svých dalších životních plánech a záměrech. To, k čemu váš partner dospěje, vás však překvapí. Usoudí, že je nejvyšší čas, abyste volný a vlastně docela příjemný život proměnili a udělali ze sebe rodiče. Vy jste dosud o něčem takovém neuvažovali, ale teď si říkáte, že je to vlastně docela dobrý nápad.

Střelec

Hlavně dodělejte veškerou práci, kterou před odjezdem na dovolenou musíte zvládnout. Na dovolené potřebujete klid a čas, v němž se můžete věnovat svému miláčkovi. On vám sice neřekne ani slovo, ale občas má pocit, že se práci věnujete podstatně intenzivněji, než jemu. Když mu dokážete, že je pro vás ze všeho a ze všech nejdůležitější, bude to vaše velké plus.

Kozoroh

V pondělí a v úterý, kdy se Slunce ještě nachází ve vašem partnerském sektoru, probíhá všechno tak, jak si představujete. S miláčkem si ladíte tak, že se bez problémů dokážete domluvit na všem, na čem se domluvit potřebujete. Když se pak Slunce přesune do vašeho sektoru erotiky, přestanete přemýšlet o společné práci a s o to větším a intenzivnějším nasazením se začnete věnovat sexu.

Vodnář

Na nervy vám poleze bývalý partner vašeho miláčka. Neustále mu volá a neustále něco chce. Váš partner má navíc pocit, že mu přece musí pomáhat, protože si to dotyčný zaslouží. Vy se mu sice snažíte po dobrém a rozumně vysvětlit, že by si měl najít nejdříve čas na vás a až potom na toho, s nímž se už dávno rozešel. On vás ale neposlouchá a poslouchat nebude.

Ryby

Skvělé bude zejména pondělí, kdy v Raku probíhá novoluní. Jde o den, kdy byste si měli dopřát dovolenou. V práci budete stejně k ničemu. Budete neustále přemýšlet o svém partnerovi, po kterém se vám bude velice intenzivně stýskat. Kdybyste navíc pochopili, že bude lepší, když si volno si protáhnete i na úterý, bude to pro vás, váš vztah i vaši práci výhra.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA