Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 31. týden (27.7.2020 - 2.8.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pocit, že to s láskou není tak jednoduché, jak jste si na začátku mysleli, je stále intenzivnější. Váš partner vás každý den znovu překvapuje a vy nevíte, co s tím máte dělat. Občas dokonce přemýšlíte, zda vás nešokuje schválně a pak se tomu někde v ústraní nesměje. Kdybyste vydrželi do víkendu, situace se obrátí. Luna bude ve vašem znamení a vy budete mít navrch!

Býk

Veškeré experimenty, které byste v lásce a s láskou chtěli provádět, si raději rozmyslete. Nemuselo by to dopadnout dobře. Jakmile by partner pochopil, že se svým jednáním snažíte vzbudit jeho žárlivost, zareagoval by rychle, ale naprosto ne tak, jak si představujete. Změnil by jednání a dělal by všechno pro to, abyste důvod k žárlivosti měli zase i vy!

Blíženci

V pondělí, kdy ve vašem sektoru dalekých cest probíhá úplněk, si s miláčkem promluvte o svých životních plánech. Zjistíte, že touží po něčem, co je i váš sen, ale o čem jste se neodvažovali mluvit, abyste ho zbytečně nenaštvali. Teď, kdy se ujistíte, že jsou vaše životní touhy hodně podobné nebo skoro totožné, nabere váš společný život teprve na obrátkách.

Rak

Ohledně svého nového vztahu nemáte zdaleka tak jasno, jak byste mít chtěli a potřebovali. Je vám jasné, že jste narazili na člověka, s kterým ladíte. Přesto se pořád nevíte, jaké místo mu ve svém životě vlastně vyčleníte. Možná by bylo dobré, kdybyste s vytvořením definitivního stanoviska počkali do pátečního večera. Venuše se přesune do vašeho znamení a vy budete najednou mít jasno.

Lev

Člověk, do kterého se zamilujete, patří k těm, ke kterým spousta lidí vzhlíží, ale který se hned tak s někým nebaví. Vy se od davu jeho obdivovatelů odlišujete právě tím, že o něj zájem nejevíte. Právě proto počítejte s tím, že převezme aktivitu způsobem, který vám budou všichni kolem závidět. Vy jste však trochu na rozpacích. Podobné jednání vám moc dobře nedělá.

Panna

Zjišťujete, že na lidi ze svého okolí působíte zcela jinak, než se čeká. Zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, dokážete rozpovídat i člověka, který jinak s nikým nemluví a o své názory a postřehy se nedělí. Pokud po takovém rozhovoru usoudíte, že by dotyčný nebyl marný a že byste se o něj měli pokusit, berte to jako signál shůry. Neváhejte a začněte!

Váhy

V pondělí a v úterý to bude hodně náročné. Máte pocit, že každý ví, co byste měli dělat, ale nikoho ani nenapadne, že by mohl ruku k dílu přiložit i on sám. Naštěstí máte partnera, který vás má opravdu rád a který se rozhodl, že vám život zpříjemní. O víkendu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, vás pozve někam, kam jste se už dlouho chtěli podívat a kde jste spolu ještě nebyli.

Štír

Období, kdy Slunce prochází Lvem, vašemu soukromí moc nepřeje. Minimálně jednou v týdnu se dostanete do situace, kdy nebudete vědět, zda se věnovat spíše partnerovi nebo zda naplno řešit pracovní záležitosti. Kdybyste se rozhodli, že v pondělí a v úterý zapojíte svůj intelekt a budete pracovat, a ve středu a ve čtvrtek se budete naplno věnovat partnerovi, bylo by to vynikající.

Střelec

Hrozí, že se na sebe a na své potřeby zaměříte tak, že na partnera zbudou z vaší pozornosti jen drobky. V pracovní části týdne je to pochopitelné a omluvitelné, ale o víkendu byste měli svůj přístup změnit. Energie Merkura, který se dostal do Lva, využijte k tomu, abyste se miláčka přímo zeptali, co chce a čím mu máte udělat radost. Bude vám sice vysvětlovat, že nic nepotřebuje, ale na to dát nesmíte.

Kozoroh

O štěstí nebo alespoň o porozumění v lásce se vám postará Venuše. V pátek v podvečer se přesouvá do vašeho partnerského sektoru. Pod jejím vlivem pochopíte, že je čas, abyste se partnerovi věnovali intenzivněji, než dosud. Nestyďte se za projevy citů. A když vás partner bude chtít na veřejnosti vzít za ruku, raději neříkejte, že se to pro vás už nehodí. Není to pravda.

Vodnář

Úplněk, který se v pondělí ve vašem znamení uskuteční, vás donutí, abyste se na své partnerství začali dívat zcela jinak. Pochopíte, že váš partner má sice svá mínus, ale taky vám dojde, že plusy zásadně převládají. Navíc si s ním o svých citech dokážete promluvit tak, aby mu došlo, že si z něj sice občas děláte legraci, ale že to na síle vašich citů nic nemění.

Ryby

Potíže můžete mít se sportovně založeným miláčkem. Zatímco vy byste si ze všeho nejradši užívali léta a projevů partnerovy lásky, on má dojem, že byste měli každý den překonávat nové a nové osobní rekordy. Možná by bylo dobře, kdybyste se rozhodli, že jeden den věnujete sobě a druhý tomu, co chce dělat on. Je to rozumný kompromis, který bude vyhovovat vám oběma.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA