Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 34. týden (17.8.2020 - 23.8.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Je potřeba, abyste alespoň poněkud ztlumili svou impulzivitu a v lásce se chovali rozumně. Na paměti byste to měli mít zejména ve středu, kdy jste pod vlivem opozice mezi Venuší a Jupiterem. Pokud pod jejím vlivem usoudíte, že byste měli partnerovi svou lásku projevit drahým dárkem něco něčím podobným, měli byste si to rozmyslet. Láska, kterou byste si kupovali, by nestála za nic. Navíc by vám peníze brzy došly...

Býk

Než se rozhodnete, že miláčkovi začnete vyprávět o všem, co jste kdy, s kým a kde zažili, dobře si to rozmyslete. Dny, kdy je Slunce v Panně, vás sice mohou k podobnému svěřování ponoukat, ale vy byste měli takovým sklonům dokázat odolat. Jakmile se mu začnete svěřovat vy, vsadí na upřímnost i on. A z toho, co vám o své minulosti řekne, vám polezou oči z důlků!

Blíženci

V dobývání svého nového objevu zpomalte tempo. Uvědomte si, že jste si vybrali člověka, který zná svou cenu a který vám bude odolávat. Vy si pak můžete vybrat, zda si chcete užívat dlouhých, romantických a tedy i náležitě pomalých námluv, nebo zda dotyčného chcete získat v co nejkratší době. Ve druhém případě bude romantiky málo a souznění ještě méně.

Rak

Úvahy o tom, zda máte svému partnerovi věřit i poté, co vás zklamal, nebo zda máte být i nadále ostražití a připravení na všechno, jsou stále intenzivnější. Zejména v pondělí by bylo lepší, kdybyste zvolili první možnost. Uvědomte si, že i vy jste párkrát udělali něco, čeho jste potom litovali. Možná byste měli svému partnerovi jeho tehdejší velkorysost vrátit.

Lev

Koníčky, které se svým partnerem sdílíte a ve kterých jste oba dobří, se mohou kupodivu stát zdrojem hádek, sporů a možná i prvním stupněm budoucí krize. V takovém případě je potřeba, abyste se domluvili, kolik času, energie a peněz budete svému hobby věnovat. Je zbytečné, aby si jeden myslel, že ten druhý má na své záliby jen proto, že se mu stará o domácnost a vytváří mu zázemí.

Panna

Na začátku týdne vás sice v lásce žádné překvapení nečeká, ale to nevadí. Občas si dokonce řeknete, že je to dobře. V poslední době jste si přece nových podnětů užili až nad hlavu! Kdybyste však přece jen chtěli prožít romantické chvíle s někým úplně novým, máte šanci. Ve čtvrtek večer se Venuše dostane do trigonu s Neptunem a postará se vám o noc snů.

Váhy

Napětí, které ve vztahu prožíváte, vás nutí k přemýšlení. Uvažujete, zda žijete opravdu tak, jak žit chcete a potřebujete. Když přiznáte, že byste raději dali přednost klidu, pohodě a partnerovi, s kterým byste mohli trávit večery doma u televize, bude to krok s tím správným směrem. Pak je ale otázka, zda je váš nynější partner ten, který vám vychutnávání podobných životních radostí umožní.

Štír

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, ve vztazích nic neměňte a pro nic nového se nerozhodujte. Večer, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Lunou a Neptunem, můžete mít sice pocit, že jste právě naprostou náhodou poznali svůj osud. Právě to je však impuls, kterému byste měli odolat. S člověkem, jehož vám do života přivolá Neptun, vás moc velké štěstí nečeká.

Střelec

Na to, že byste v době, kdy Slunce prochází Pannou, někoho balili, raději zapomeňte. Zejména od úterního odpoledne do čtvrtečního večera, kdy je Luna ve vašem znamení, by podobné pokusy nic dobrého nepřinesly. Zatímco vy byste marně usilovali o někoho, kdo by vás evidentně nechtěl, o vás by stál někdo, koho byste si jako partnera nedokázali představit vy.

Kozoroh

O tom, že láska prochází žaludkem, víte už dlouho a navíc s touto lety prověřenou moudrostí i souhlasíte. Když ji však chcete využít ke svému prospěchu, měli byste přemýšlet. To, že vám chutná svíčková a kynuté buchty, ještě neznamená, že tím zapůsobíte i na svůj nový objev. Možná by bylo dobré, kdybyste nejdříve zajímali o to, co má rád, a vařit začali až potom.

Vodnář

To, co označujete jako vztahovou imunitu, se chýlí pomalu ke konci. Zatímco dosud jste si říkali, že si další citový kolaps nemůžete dovolit, a veškeré nabídky na seznámení a z toho vyplývající pozvání na rande, jste odmítali, teď je všechno jinak. Máte pocit, že samoty už bylo dost a že je čas na nové začátky. Když vás v neděli někdo sympatický pozve na rande, rozhodně neodmítnete.

Ryby

Tempo, které jste při vývoji vašeho nového vztahu nasadili, je opravdu nezvykle rychlé. Ještě víc vás překvapí váš nový partner. Kvapný vývoj událostí mu nejenže nevadí, ale naopak se mu vyloženě zamlouvá. Několikrát vám zopakuje, že si něco takového vždycky přál prožít, ale ještě nikdy to nezažil. Vy jste na tom stejně, takže je spokojenost oboustranná...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA