Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 32. týden (3.8.2020 - 9.8.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Obavy z nedostatečné pozornosti vašeho partnera jsou ve vašem případě naprosto neopodstatněné. Bát byste se měli spíše toho, že na vás nastoupí spousta lidí, kteří budou mít pocit, že by vám s nimi bylo podstatně lépe. Naštěstí máte miláčka, který bude stát na stráži. Dovolí vám, abyste se podívali, ale o tom, že byste jejich choutky zrealizovali, nemůže být řeč.

Býk

O tom, že byste měli o svém partnerovi pochybovat, ani neuvažujte. Nebylo by to k ničemu. Je naopak potřeba, abyste mu v každé vhodné chvíli dávali najevo, že je vám s ním dobře. Kdybyste si s ním kromě obvyklých hovorů o běžných provozních problémech dokázali povídat i o jiných záležitostech, bude to vynikající. Oba si tak skvěle vychutnáte každou chvíli, kdy budete spolu.

Blíženci

Pro to, abyste měli na partnera nejen náladu, ale i čas, děláte všechno, co se jen dá. Snažíte se veškeré povinnosti zvládnout tak, aby bylo na všechno více času a ta pravá nálada. Problém však může být s miláčkem, kterému se vaše aktivita velice líbí. Konečně si užívá chvíle, kdy má jistotu, že jste spolu ne proto, že musíte nebo že se to sluší, ale proto, že oba chcete.

Rak

Nové vztahové začátky jsou ve vašem případě spojené s nečekanými zážitky. Nový partner se vás snaží přimět k aktivitám, které jste podle jeho názoru ještě nezažili a které byste měli vyzkoušet. Vy však nijak závratně spokojení nejste. Chápete, že se snaží, ale máte pocit, že to přehání. Nevidíte důvod, proč utrácet za skok padákem, když byste si stejně raději četli.

Lev

V pondělí, kdy jste pod problematickým vlivem kvadratury mezi Merkurem a Uranem, počítejte s hodně negativní náladou. Budete naštvaní na všechno, vašeho partnera nevyjímaje. Ať dělá miláček cokoli, máte pocit, že je to málo a že byste si zasloužili víc. Naštěstí se ve středu odpoledne situace zlomí k vašemu prospěchu. Navíc začnete mluvit tak, aby to miláček nebral jako špičkování, ale jako normální komunikaci.

Panna

Období, kdy na vás působí stacionární Uran, můžete bez velkého přehánění označit jako magnet na průšvihy. Nebezpečí hrozí zejména v případě, že máte na boku rozjetý nějaký flirt. To, že jste ho dosud dokázali skrývat, ještě neznamená, že se vám to tak bude dařit i nadále. Vy byste to možná i vydrželi, ale druhá strana se chová jinak. Má pocit, že ve vás vyhrála životní jackpot a chce se vámi pochlubit!

Váhy

Především je potřeba, abyste si uvědomili, že si láska vyžaduje různorodý a proměnlivý přístup. To, jak jste žili s miláčkem dosud, nestačí. Bylo by dobře, kdybyste využili energii Luny z Blíženců. Když si od středečního odpoledne do sobotního hodně časného rána najdete chvíli, v níž budete přemýšlet, čím váš vztah obohatit, určitě přijdete na něco skvělého!

Štír

Pocit, že vám city přerůstají přes hlavu a vy si s nimi nedokážete poradit, jsou stále intenzivnější. Zejména v sobotu, kdy budete pod vlivem stacionárního Urana ve svém partnerském sektoru, máte pocit, že je ještě spousta věcí, které byste si s partnerem měli říct a neřekli. Zatím si dejte myšlenky dohromady a sestavte si seznam toho, o čem mluvit chcete a potřebujete. Řeč samotnou však ještě o chvíli odložte.

Střelec

Je potřeba, abyste si s partnerem sedli a promluvili si o dalších společných životních plánech. Využijte k tomu páteční večer, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, a kdy dokážete miláčkovi bez problémů vysvětlit, o co vám vlastně jde a čeho chcete dosáhnout. Miláček bude nepředstíraně nadšený. Když vám řekne, že právě plníte jeho vroucí přání, vůbec si nevymýšlí!

Kozoroh

Když vám miláček začne vysvětlovat, že konečně přišel na to, proč vás miluje, budete velice překvapení. Vůbec vás nenapadlo, že by o něčem takovém mohl přemýšlet, natož že by mohl přijít k nějakým relevantním závěrům. Když vám pak začne vysvětlovat, pochopíte, že vás zná hodně dobře. Dokonce i podstatně lépe, než se znáte vy sami...

Vodnář

Od středečního večera do sobotního časného jitra, kdy jste pod vlivem Luny ve svém sektoru lásky a romantiky, se vám v lásce daří způsobem, který jste dosud nezažili. I když se o přízeň opačného pohlaví vůbec nesnažíte, dostáváte ji v míře, kterou i vy sami považujete za příliš hojnou. Máte spoustu ctitelů a nevíte, koho z nich si máte vybrat. Nakonec to skončí tak, že necháte všechno při starém.

Ryby

Víkend s Lunou v Raku vnímáte jako velice pozitivní. S miláčkem se bez problémů domluvíte na programu, kterému se chcete věnovat. Kdyby však náhodou zafungoval stacionární Uran ve vašem sektoru komunikace, a vy jste se dozvěděli, že vaše původní plány padly, vůbec se nezlobíte. S miláčkem zůstanete klidně doma. Jste si jistí, že se nudit ani chvíli nebudete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA