Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 33. týden (10.8.2020 - 16.8.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Léto se už skoro láme k podzimu, ale vy máte přesto pocit, že jste si v lásce nijak zvlášť neužili. Navíc se ani nedá čekat, že by se situace nějak zásadně změnila ve váš prospěch. Venuše pobývá v domáckém Raku, což v praxi znamená, že miláček nechce o žádném odvazu ani slyšet. Preferuje domácí pohodu a klid. Vy sice chápete, že to potřebuje, ale máte dojem, že byste se mohl trochu přizpůsobit i vám.

Býk

Lidí, kteří vás osloví a budou chtít hodnotit vašeho miláčka, se ve vašem okolí najednou začalo motat víc, než je zdrávo. Někteří z nich vás ani pořádně neznají, ale s o to větší chutí vám do života mluví. Když jim položíte pár dobře mířených dotazů, zjistíte, že za vším stojí bývalá láska vašeho partnera. S rozchodem se nesmířila a dělá všechno pro to, aby váš vztah pokazila. To je ale něco, co dopustit nesmíte!

Blíženci

Využijte Merkura, který až do středeční půlnoci stojí na vaší straně, a od srdce si s miláčkem promluvte. Musí vědět, že ho milujete, ale taky musí vědět, že si v případě potřeby budete svůj vztah bránit. Pokud se kolem vás motá někdo, koho v tomto ohledu považujete za nebezpečného, klidně mu vysvětlete, že o svého partnera budete bojovat. O to, jak to působí, se nezajímejte. Hlavní je pozitivní efekt, který vaše intervence přinese.

Rak

To, že váš partner mluví o otevřeném vztahu, ještě neznamená, že ho opravdu chce. Když se ho důkladně vyptáte, jak si to představuje, zjistíte, že jeho představa je opravdu zajímavá. Podle jeho názoru by si on mohl dělat, co chce (a možná i něco víc), zatímco vy byste seděli doma a čekali, až se ze svých toulek vrátí. To, že se vám tento scénář nelíbí, ho navíc upřímně překvapuje.

Lev

Do noci ze středy na čtvrtek, kdy je na vaší straně Merkur spolu se Sluncem, dokážete mluvit tak, abyste ve vztahu získali všechno, co chcete a potřebujete. O svých požadavcích dokážete mluvit tak, že partnera ani nenapadne, že by vám mohl oponovat. Ve čtvrtek ale přijde zlom! Miláček usoudí, že vám ustoupil až příliš a začne vyžadovat výhody i pro sebe. Vy byste pak udělali dobře, kdybyste mu je poskytli.

Panna

Než se rozhodnete, že svému kamarádovi nebo příbuznému začnete rozmlouvat jeho nový objev, dobře si to rozmyslete. Jde o aktivitu, která dobře skončit prostě nemůže. Riskujete stav, kdy se s ním pohádáte tak, že cesta zpátky už možná nebude. Kdybyste ho nenápadně vedli, aby na to přišel sám (což pro vás problém není) bylo by to po všech stránkách lepší.

Váhy

To, co vám dosud ve vztahu připomínalo neřešitelný rébus, se pomalu vyjasňuje. Váš miláček pochopí, že přišel čas, kdy je potřeba, abyste věděli všechno, co ví on. Vy zase pochopíte, že mu to, co po něm chcete, nesmíte naznačovat, ale musíte mu své požadavky předložit napřímo. Pokud se v tom dokážete domluvit, čekají vás opravdu hezké a příjemné dny.

Štír

Jde o týden, kdy byste to s láskyplnou aktivitou přehánět neměli. Bude lepší, když se zaměříte na propracování vztahu, který máte. S navazováním něčeho nového mohou být jen problémy. Situace se sice v neděli odpoledne pod vlivem Luny ve vašem znamení trochu vylepší, ale to nestačí. Když se rozhodnete, že nic z toho, co mezi vámi a partnerem je, nebudete řešit, bude to velice rozumné.

Střelec

Do hádek, které vede váš partner se svými rodiči, se nemotejte. Nebylo by to k ničemu. Doma v klidu však můžete celou situaci rozebrat a partnerovi říct, co byste na jeho místě dělali vy. Musíte mu však vysvětlit, že nesmí rodičům v žádném případě prozradit, že to, co hlásá, není nápad jeho, ale váš. Jde i výbušnou informaci, kterou by jeho rodiče jen těžko vydýchávali.

Kozoroh

Přiznejte si, že to mezi vámi a partnerem po stránce komunikace tak trochu vázne. Vy si můžete vybrat, zda se kvůli tomu budete jen rozčilovat, nebo zda se situaci pokusíte aktivně změnit. Kdybyste se rozhodli pro druhou mocnost, bude ideální čtvrtek. Merkur se hned ráno dostává do Panny a vy můžete navázat oboustranně prospěšnou a přínosnou komunikaci.

Vodnář

Stěžejním momentem, který ovlivňuje váš partnerský život, je novoluní, které se ve středu časně ráno odehrává ve Lvu. Pod jeho vlivem sami pochopíte, že je čas, abyste na svém partnerském životě a jeho vyšších kvalitách začali pracovat usilovněji, než dosud. Využijte šanci na nové začátky, které vám dává! Když je promeškáte, budete litovat dlouho, upřímně, ale bohužel marně.

Ryby

Merkur, který se ve čtvrtek časně ráno dostává do vašeho partnerského sektoru, vám rozváže jazyk. Najednou pochopíte, že to se záhadným mlčením, které dosud tvořilo základ vaší partnerské komunikace, daleko nedotáhnete. Je potřeba, abyste nejpozději v neděli odpoledne, kdy se Luna dostane do Štíra, začali mluvit jinak, než dosud. Miláček vaši proměnu zcela jistě ocení.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA