Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 40. týden (28.9.2020 - 4.10.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Než se rozhodnete, že změníte svůj partnerský status, přemýšlejte, co od toho čekáte. V době, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, byste si neměli hledat člověka, který na vás působí takříkajíc prvoplánově. Soustřeďte se především na to, zda jde o člověka, který by s vámi dokázal vytvořit skutečné partnerství. Pokud někoho takového najdete, máte značné štěstí.

Býk

Člověku, který je z minulosti zraněný a pro jistotu nevěří nikomu a ničemu, máte šanci vrátit důvěru v lidi a možná i pocit štěstí. Bude to však dost náročné. Kdybyste náhodou zjistili, že na to nemáte dostatek odvahy, řekněte mu to co nejdříve. Kdybyste to neudělali a čekali, až přijde sám, oběma by to vzalo spoustu energie a jemu navíc i důvěru v další budoucnost.

Blíženci

Jeho názory se od vašich sice na míle liší, ale to vám ani trochu nevadí. Po životních zkušenostech, které jste nasbírali, je vám jasné, že jsou věci, na kterých záleží víc, než na shodném názoru na mezinárodní politickou situaci. Navíc jste oba zmoudřeli natolik, že mezi vás výbušná témata zbytečně netaháte, ale dokážete se bez problémů bavit o tom, na čem se shodnete.

Rak

V době, kdy se Slunce nachází ve vašem sektoru rodiny, se musíte chovat především rozumně. Především se nesmíte od nikoho nechat vydírat. Člověka, který vám řekne (nebo i jenom naznačí) že byste si měli vybírat mezi ním a dětmi (nebo mezi ním a rodiči), vyžeňte ze svého života co nejrychleji. To, že se k takovému jednání propůjčí, o jeho charakteru nic dobrého vypovídá.

Lev

Konečně máte čas, kdy si můžete s miláčkem promluvit o všem, co je pro vás důležité a na čem vám záleží. Navíc se můžete těšit na partnera, který komunikaci s vámi neodmítá, ale naopak ji vyžaduje. Když se náhodou řeč stočí na vaši další společnou budoucnost, nechejte ho volně mluvit. Konečně máte šanci zjistit, zda s vámi počítá a co pro vás dva vlastně vymyslel.

Panna

Až do neděle můžete mít pocit, že v lásce prostě nemáte štěstí. Navíc vám dojde, že čím víc se o navázání nějakého smysluplného vztahu snažíte, tím je reálná šance nižší. Kdybyste však byli ještě chvíli trpěliví, může se situace zásadně změnit. První signály přijdou v neděli, kdy se Venuše dostává do trigonu s Uranem. Láska, kterou vám přinese, bude hodně prudká a bude stát za to!

Váhy

V období, kdy Slunce prochází jeho znamením, máte jako vždycky filosofickou náladu. Pokud máte partnera ze zemského znamení, nebude vaší náladou nikterak nadšený. Naopak vám bude v každé jen trochu vhodné chvíli dávat najevo, že se máte ve svých úvahách i náladách mírnit. Vy si sice chování pravé lásky představujete trochu jinak, ale protože nechcete zvyšovat panující napětí, neřeknete mu nic.

Štír

Chutě na tajnou lásku, o které budete vědět jen vy a ten druhý, váš už naštěstí přešly. Při Merkuru ve svém znamení si můžete být jistí lecčíms, ale tím, že by ten druhý dokázal mlčet, ne. Navíc je pravděpodobné, že by si vašich nápadně nenápadných pohledů všiml někdo, kdo by se už postaral, aby se novinka rozkřikla. Pokud o něco takového nestojíte, nechejte si podobné chutě raději zajít.

Střelec

Období, kdy Slunce prochází vaším sektorem přátel, je plné překvapení. To nejhorší přijde ve chvíli, kdy zjistíte, že váš partner žárlí na vaše kamarády. Má pocit, že vás proti němu jen popuzují a že ho před vámi pomlouvají. Vy mu pak marně vysvětlujete, že se mýlí a že jim přikládá větší roli, než ve vašem životě skutečně mají. Navíc můžete zdůraznit, že se s nikým, kdo před vámi bude partnera pomlouvat, nebavíte.

Kozoroh

V pondělí, kdy Luna prochází vaším sektorem romantiky a lásky, se svému miláčkovi musíte věnovat opravdu naplno. V práci toho sice můžete mít až nad hlavu, ale nesplněné úkoly si domů raději netahejte. Jakmile miláček zjistí, že svou pozornost dělíte mezi něj a něco, co nedokáže definovat, opravdu se naštve. Vy mu pak budete marně vysvětlovat, že si to jen špatně vyložil. Mluvit budete, ale on vám stejně neuvěří.

Vodnář

V období, kdy je Slunce ve Vahách, jste v hodně zajímavé situaci: zatímco vám projevuje lásku nebo vám alespoň dává najevo své zalíbení spousta lidí, vy se pro nějaký posun v této oblasti rozhodnout nedokážete. Moc rádi se sice necháte obdivovat, ale když začne jít do tuhého, vycouváte tak rychle, jak to jen půjde. O žádné nestojíte a jen doufáte, že dlouho stát nebudete.

Ryby

Pokud máte na pátek s miláčkem záměry, které předpokládají spolupráci, měli byste ho na to začít připravovat už v pondělí. Efektivně tak využijete Lunu ve svém partnerském sektoru. Navíc ho s její pomocí dokážete přesvědčit, že jde o akci, která bude příjemná vám oběma. Mluvit dokážete tak, že sám usoudí, že by byla věčná škoda, kdyby vaši nabídku odmítl nebo s ní nesouhlasil.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA