Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 35. týden (24.8.2020 - 30.8.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Lásky a zejména pochopení budete od partnera potřebovat podstatně víc, než obvykle. Když se dostanete do stavu, kdy budete mít chuť praštit o zem tím prvním, co vám přijde pod ruku, je partner jediný, kdo vás donutí, abyste se chovali rozumně a vsadili na sebeovládání. Jeho pomoc bude nutná zejména v neděli, kdy vám při vidině následujícího pracovního týdne poleze na nervy naprosto všechno.

Býk

To, že jste se pro něco zásadního rozhodli a ještě si to i po všech stránkách logicky zdůvodnili, naprosto nic neznamená. Teď je potřeba, abyste to probrali s partnerem. Své nápady mu musíte podat tak, aby sám pochopil, že je z lásky k vám akceptovat prostě musí. Zkuste se s tím vytasit hned v úterý odpoledne. Při trigonu mezi Merkurem a Plutem ho snadno přesvědčíte.

Blíženci

Úvahy o tom, zda vyvábit z hlubin zapomnění jeden ze svých předchozích vztahů a znovu ho oživit, vás pohlcují stále víc. Možná by pomohlo, kdybyste se poradili s kamarádem, kterého znáte a o němž víte, že vám řekne pravdu. Když vám doporučí, abyste podobné aktivity vzdali, protože vám stejně nic dobrého nepřinesou, měli byste ho ve vlastním zájmu poslechnout.

Rak

V tom, co se citů a lásky týče, musíte našlapovat opatrně. Zejména ve středu bude lepší, když nebudete dělat nic. Jde o hodně náročný den. Pro svého partnera jste v něm sice schopní udělat naprosto všechno, ale taky hrozí, že na něj budete zbytečně tlačit. Pokud to s tlakem přeženete, můžete se dočkat chvíle, kdy usoudí, že takový vztah nesnese a rychle zmizí.

Lev

Všechno důležité, co chcete s miláčkem probrat a co se týká vašeho vztahu, odstartujte hned v pondělí! Využijete tak blahodárné energie Luny ve svém partnerském sektoru. S její pomocí se na partnera bez problémů naladíte a rychle odhalíte, co potřebuje. Když to jen trochu půjde, jeho přání mu splníte. Vám to nic neudělá a jeho to neskutečně potěší.

Panna

Úplněk, který ve středu probíhá ve vašem partnerském sektoru, je pro vaši lásku a vztahy vůbec velice důležitý. Konečně si dokážete v hlavě srovnat nejen to, co od svého partnera chcete, ale jasně definujete i to, co mu za to hodláte poskytnout vy. Teď je jen potřeba, abyste ho s tím seznámili způsobem, který ho nevyděsí, ale naopak upřímně potěší a nadchne.

Váhy

V pondělí byste si měli hned ráno slíbit, že se budete v první řadě věnovat partnerovi a až potom všemu ostatnímu. Naštěstí to není obtížné. V práci se neděje nic, co byste nezvládali automaticky. Vaše city navíc pozitivně ovlivňuje neaspektovaná Luna v sektoru lásky a romantiky. S její pomocí bezchybně vychytáte partnerovy emoce a pochopíte, co udělat, abyste byli oba spokojení.

Štír

O prodlouženém víkendu, kdy byste spolu byli sami a kdy byste se s miláčkem mohli věnovat jeden druhému, uvažovat sice můžete, ale počítejte s tím, že to nedopadne. Když se podíváte na účet, zjistíte, že je to nápad, který je sice super, ale na který momentálně nemáte. Naštěstí máte partnera, který to pochopí, a který bude spokojený i s kinem nebo s návštěvou výstavy.

Střelec

Je potřeba, abyste se zamysleli nejen nad svým vztahem, ale především nad tím, co od svého miláčka vlastně chcete. Když toužíte, aby byl reprezentativní a zapadl do společnosti, ale aby se o vás zároveň staral a vytvářel vám zázemí, je jasné, že nikoho takového nenajdete. Vyberte si jedno, ale pak se nezlobte, že vám to druhé chybí. Ani vy nemůžete mít všechno!

Kozoroh

Svou lásku můžete dokazovat nejen tím, že budete pro svého partnera dělat všechno, co se jen dá, ale hlavně tím, že pro něj něco udělat odmítnete. Jakmile usoudíte, že vás žene do něčeho, co instinktivně vnímáte jako první krok k průšvihu, klidně mu to řekněte. Nejdříve se sice dozvíte, že jste až příliš opatrní, ale pak sám uzná, že by na tom něco mohlo být a že se musí mít na pozoru.

Vodnář

S pocitem, že se vám podaří novému ctiteli utéct, byste se měli co nejrychleji rozloučit. Jde o člověka, který si zakládá na tom, že se všechno vyvíjí tak, jak chce a potřebuje on. Pokud se ho chcete zbavit, musíte si s ním promluvit přímo a z očí do očí. Nebude to sice příjemné, ale je to jediný způsob, jak ho přesvědčit, aby vaše argumenty vzal vážně a pochopil, že by s vámi mnoho štěstí nezažil.

Ryby

O lásce a o tom, co cítíte, dovedete mluvit tak přesvědčivě, že tím dokonce zaujmete i svého životního druha. Obvykle pro takové řeči moc pochopení nemá, ale po vašem boku změní názor. Navíc se můžete těšit na jeho reakci. Vypadá to, že jste mu svou řečí dodali odvahu, takže začne mluvit také. Už odpoledne získáte ohledně svého vztahu k vám spoustu podnětných údajů!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA