Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 37. týden (7.9.2020 - 13.9.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, to mezi vámi a partnerem bude opravdu krásné. Zejména v pondělí ráno byste si měli najít čas na pár něžných slov, která svému miláčkovi šeptnete. Nejdříve bude překvapený a pak skoro až dojatý. Dokonce vám řekne, že si ani nepamatuje, kdy od vás takové vyznání slyšel naposledy.

Býk

O výbuchy vášní a následné omluvy s tím, že to musíte pochopit, protože to váš partner přece dělal z lásky, nestojíte. Momentálně potřebujete vztah, který vám dá klid a poskytne pohodu. Klidně svému protějšku vysvětlete, že stresů máte až nad hlavu v práci, takže o další, které prožíváte doma, nestojíte. A to, že své výstupy zdůvodňuje láskou, je vám srdečně lhostejné.

Blíženci

Kamarád, který vás pozve na oběd nebo na večeři, vás netáhne ven proto, abyste se dobře najedli. Až na místě pochopíte, že mu jde o rozhovor v neutrálním prostředí, kde nikdo z vás nemá převahu. Když se pak vytasí s tím, že mu role kamaráda přestává vyhovovat a že by se moc rád proměnil ve skutečného partnera, budete překvapení. Pak si ale řeknete, že to možná za vyzkoušení stojí.

Rak

Ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Jupiterem, si hlídejte všechno, co svému partnerovi řeknete. Když mu prozradíte, že víte něco, co jste vědět vůbec neměli, je to nepříjemné, ale není to fatální. Bylo by daleko horší, kdybyste se mu začali svěřovat s tím, o čem dosud neví a co by ho zcela jistě ranilo. Mohl by se sice snažit, ale nikdy by na to nezapomněl.

Lev

Je potřeba, abyste se hned v pondělí zamysleli nad tím, co váš miláček opravdu potřebuje. Velice rychle pochopíte, že je čas, abyste mu vrátili to, co udělal pro vás. Musíte ho ujistit, že mu v každé situaci, která během týdne vznikne, poskytnete podporu a zázemí. Vy sami máte sice pocit, že to není potřeba, protože se to rozumí samo sebou, ale on to slyšet potřebuje.

Panna

Všechno, co se v tomto týdnu v lásce děje, směřuje ke čtvrtku, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Sluncem a Saturnem a kdy ve vašem znamení zároveň probíhá novoluní. Jde o den, kdy se musíte velmi vážně zamyslet nad další podobou svého vztahu. Počítejte s tím, že partner chce stabilizaci a jistotu. Dokonce i vy pak pochopíte, že to bez prstýnků nepůjde.

Váhy

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, budete o lásce a o vztazích přemýšlet daleko intenzivněji, než obvykle. Zatímco jindy necháváte věci volně plynout, dnes je máte tendenci vlastními silami ovlivňovat. Kdybyste náhodou usoudili, že vám váš nynější vztah nevyhovuje a pochopili, že se to hned tak nezmění, musíte nejdříve pečlivě zvážit, co uděláte dál. Improvizace vám moc úspěchů nepřinese.

Štír

Pozornost, kterou věnujete svému miláčkovi, musíte být láskyplná a zřetelná, ale v žádném případě ne přehnaná. Ve chvíli, kdy usoudí, že se mu věnujete jen proto, že ho chcete hlídat, si můžete být jistí, že se nejdříve urazí a potom naštve. Vy se pak budete muset hodně snažit, abyste váš vztah uvedli do původní podoby. Nechcete si to rozmyslet a rozumně se chovat hned?

Střelec

S tím, že by bývalá láska vašeho partnera vzdala boj o jeho srdce, se sice můžete utěšovat, ale v žádném případě se tím nesmíte nechat ošálit. Když vám instinkt říká, že jde o člověka, který nevzdá nikdy nic, měli byste ho poslechnout. Bude ale lepší, když na to miláčka upozorňovat nebudete. To, že by mu po takovém výroku stouplo sebevědomí, by jemu sice prospělo, ale vám by to uškodilo.

Kozoroh

City, které si v tomto týdnu připustíte, vám mohou velice rychle přerůst přes hlavu. První nebezpečí hrozí už v pondělí kolem poledne. Můžete usoudit, že je potřeba, abyste se naplno věnovali své nové lásce a na všechno ostatní se vykašlali. Když je vám pod dvacet, je to jednání pochopitelné a omluvitelné. Ve starších věkových kategoriích je jenom nerozumné.

Vodnář

To, že jste se svým partnerem aktuálně velice nespokojení, ještě neznamená, že musíte okamžitě začít přemýšlet o co nejrychlejší výměně za nový a neokoukaný model. Udělat to samozřejmě můžete, ale měli byste si uvědomit potíže, které to s sebou zákonitě přinese. Nový model bude mít i nové chyby, které na rozdíl od chyb toho starého budete odhalovat pomalu a klopotně.

Ryby

V názoru na to, co by se mělo nebo nemělo dělat, se s miláčkem zásadně rozcházíte. O to víc vás překvapuje, že jste naopak zajedno s jeho rodiči. Berete to skoro jako zázrak, protože obvykle se s nimi téměř na ničem neshodnete. Tentokrát se však dozvíte, že jsou moc rádi, že jejich dítě má právě vás. Pochopili, že bez vás a vašeho rozumného přístupu by měl problémů daleko víc.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA