Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 36. týden (31.8.2020 - 6.9.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

S údivem zjistíte, že se sice máte s partnerem opravdu moc a upřímně rádi, ale že vás to před rozpory a rozdílnými názory nechrání. Zejména o víkendu, kdy je Luna v Raku, se budete jeden vůči druhému hodně aktivně vymezovat. Kdybyste si uvědomili, že máte díky energii Marse ve svém znamení tendenci tlačit na pilu až moc, bude to dobře. A když si slíbíte, že trochu couvnete, bude to ještě lepší.

Býk

Je potřeba, abyste se v citovém životě rozhodli pro nezávislost. Když se budete řídit radami rodičů a sourozenců, kteří vám vysvětlují, kdo se k vám hodí a kdo nehodí, nebude to k ničemu. Momentálně je potřeba, abyste šli do všech citových záležitostí přímo. Můžete si sice nabít nos, ale taky si pak budete jistí, že jste si ho nabili z vlastního rozhodnutí a sami za sebe.

Blíženci

Když se vám partnerovo jednání nelíbí, nebo když vám připadá až příliš riskantní, nezavírejte před ním oči. Nebude to k ničemu. Místo toho si srovnejte argumenty a přímo mu řekněte, co se vám nezamlouvá a co by podle vás měl změnit. Bude z toho tak překvapený, že vás nejdříve v klidu vyslechne, a pak dokonce slíbí, že nad vašimi slovy bude opravdu přemýšlet.

Rak

S partnerem byste se měli domluvit na dalších společných plánech. Navíc je potřeba, abyste si promluvili s dětmi o tom, co se týká jejich budoucnosti. V tomto ohledu však čekejte problémy. Vaše ratolesti mají pocit, že je ženete do nějakého praktického povolání, zatímco ony by se moc rády vznášely v oblacích a těšily se na uskutečnění veškerých svých snů.

Lev

Miláček může mít sice pocit, že nejlepší je vztah, který je založený na spolupráci, ale vy jeho optimistický názor nesdílíte. Máte pocit, že toho spolu zvládnete opravdu hodně, ale spolupráce k tomu opravdu nepatří. Životní zkušenosti vám říkají, že jde o dvě oblasti, které byste ve svém životě jen neradi míchali. Navíc se zatím nestalo nic, co by vás přimělo, abyste svůj názor změnili.

Panna

Než se rozhodnete, že se pokusíte získat někoho, kdo všem podobným útokům odolává, přemýšlejte, co vám to přinese. Pokud usoudíte, že to sice uspokojí vaše sebevědomí, ale jinak vám to do života vnese jen komplikace, uvažte, zda to bude dobré. Je otázkou, zda máte riskovat stav, kdy si nynější partnerství zbytečně poničíte a žádné lepší nevytvoříte.

Váhy

Úvahy o nových začátcích ve vztahu, který už nějakou dobu trvá, jsou značně ošidné. Můžete mít sice pocit, že byste si nějaké osvěžení zasloužili, ale dávejte si pozor. Váš partner může mít zcela jiný názor. Když vás začne podezíravě sledovat a vyptávat se, co svými nápady sledujete, bylo by rozumné zařadit zpátečku. Vyhnete se tak zbytečnému podezírání z něčeho, co vám na mysl vůbec nepřišlo.

Štír

Rozumně usoudíte, že byste si konečně zasloužili vztah, v němž bude klid a v němž si konečně užijete rozumnou a pohodovou komunikaci. Kdybyste s chladnou hlavou usoudili, že by vám jako partner, který toto všechno zajistí, hodil dlouhodobý kamarád, neříkejte si, že je to nesmysl. Zkuste to a uvidíte. Planety vám přejí a napovídají, že by z toho mohl být opravdu dobrý a láskyplný vztah.

Střelec

Ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem a kdy se ve vašem sektoru romantiky točí Mars, máte konečně šanci potkat člověka, s kterým si budete rozumět. Navíc se dá čekat, že ve vás aktivuje city a emoce, které jste dosud brali jako něco, co z vašeho života už dávno vyvanulo. Podzim se sice blíží mílovými kroky, ale vy prožíváte lásku skoro jarní.

Kozoroh

Ve vašem případě se v lásce a ve vztahu vůbec vyplatí velmi obezřetné jednání. Především je potřeba, abyste pochopili, že váš vyrovnaný a pohodový vztah je leckomu solí v očích. Právě proto je potřeba, abyste sami sebe i svého miláčka drželi co nejdál od lidí, kteří mají rozbíjení vztahů jako koníčka. Dá se sice čekat, že by u vás neuspěli, ale přesto by to byly zbytečné nervy.

Vodnář

Ve středu a ve čtvrtek, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, omezte co nejvíce své pracovní aktivity. Čas a energii potřebujete k tomu, abyste naplno věnovali partnerovi. Ten vaši pozornost sice sám aktivně nevyžaduje, ale nutně ji potřebuje. Musíte mu dát najevo, že je pro vás tím nejdůležitějším člověkem, pro jehož pozornost uděláte cokoli.

Ryby

S láskou jsou starosti. Vy sami jste sice v pohodě, ale vaši kamarádi to mají jinak. Neustále si k vám chodí stěžovat na smůlu, kterou v této oblasti mají. Vy se jim pak marně snažíte vysvětlit, že je potřeba, aby se i v lásce chovali alespoň trochu rozumně. Moc vás ale poslouchat nebudou. Nejvýše se dozvíte, že vy máte všechno v pořádku a proto se vám mluví...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA