Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 41. týden (5.10.2020 - 11.10.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Než se rozhodnete, že partnerovi kvůli něčemu vynadáte, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Zejména v pondělí hrozí, že to se svým nasazením přeženete a dotknete se ho na hodně citlivém místě. Rozladění, které byste pak z jeho jednání vycítili, by rozhodně nebylo předstírané. Nakonec byste to sice dali dohromady, ale negativní stopy by mezi vámi stejně zůstaly.

Býk

Je nejvyšší čas, abyste se začali zajímat nejen o realitu, ale i o sny svého partnera. Z těch pak vyčleňte vy, které jsou blízké i vám a které byste mu mohli pomoci uskutečnit. Není to sice vůbec romantické, ale z praktického hlediska je to to nejlepší, co se udělat dá. A v tom, co se týče praktického řešení všech možných komplikovaných situací, jste byli vždycky dobří.

Blíženci

Přijdou věci, které jsou nečekané a s nimiž jste nepočítali. Ve čtvrtek nebo v pátek, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru romantiky, zásadně změníte názor na člověka, kterého jste dosud upřímně nesnášeli. Teď zjistíte, že vás začíná přitahovat. Do konce týdne budete sondovat, zda jste na tom oba stejně. Neměli byste však zbytečně tlačit na pilu. Bude lepší, když záležitost necháte alespoň prozatím otevřenou.

Rak

Ideální řešení pro vaše partnerské problémy sice existuje, ale bude chvíli trvat, než na ně přijdete. Zejména ve čtvrtek a v pátek se vám bude zdát, že mezi vámi nic hezkého není a nebude. V sobotu se situace naštěstí zlomí. Pak zjistíte, že jste se trápili zcela zbytečně kvůli něčemu, co za to vůbec nestálo. Víkend vás pak za veškerá nedorozumění z celého týdne štědře odmění.

Lev

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, si konečně promluvte s partnerem o tom, co vás na jeho jednání rozčiluje. Nejdříve nebude chápat, že vám něco takového může vadit. Pak mu dojde, že je to opravdu tak. Pochopí to bez dalšího zbytečného vysvětlování. Dokonce vám slíbí, že se nad vašimi slovy zamyslí a vašim přáním se pokusí vyhovět.

Panna

Vaše hovory o zdravém životním stylu, jimiž chcete svého partnera upoutat, účinkují skoro kontraproduktivně. Jakmile s nimi začnete, partner se buď naštve, nebo vám rovnou řekne, že máte být zticha. Vy se pak rovněž naštvete nebo navíc i urazíte. Naštěstí se v sobotu ráno dostává Luna do vašeho komunikačního sektoru a postará se, abyste se dokázali domluvit.

Váhy

Problémy s láskou buď nemáte, nebo si je alespoň nepřipouštíte. Navíc si uvědomujete, že máte na starosti spoustu zajímavějších věcí. Týká se to zejména čtvrtka, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Sluncem a Plutem. S její pomocí se můžete rozloučit se vztahem, který vás už hodně dlouho jenom štve. A v pátek, kdy ve vašem znamení probíhá novoluní, můžete vykročit na novou cestu!

Štír

Zatímco během týdne čas na lásku nemáte, protože máte povinností a práce až nad hlavu, víkend je váš! V sobotu budete sice muset dohánět domácí záležitosti a na partnera vám zbude jenom večer. O to krásnější bude neděle. Luna ve vašem znamení je harmonická, což je zejména pro dlouhodobé vztahy vyloženě pozitivní. A když jako single navážete vztah, vydrží hodně dlouho.

Střelec

V pondělí, kdy je Luna ve Lvu, se sice můžete snažit, ale na práci stejně myslet nedokážete. Soustředíte se na partnera a přemýšlíte, co vám vnáší do života. Přemýšlení nebude snadné a zabere vám docela dost času. Když však na závěr zkonstatujete, že jste ve vztahu vlastně velice spokojení a nic byste měnit nechtěli, bude to vynikající. Pak je ale taky potřeba, abyste to svému partnerovi taky řekli.

Kozoroh

V době, kdy Slunce prochází Vahami, ve vztazích nic neměňte. Všechno máte sklon posuzovat daleko přísněji, než si to zaslouží. Navíc se doma snažíte budit dojem, že všechno záleží jen na vás, zatímco partner se jen veze. Dobře sice víte, že to není pravda, ale chcete partnera provokovat. Pokud to snáší, docela to jde. Potíž však přijde ve chvíli, kdy se mu to zamlouvat přestane.

Vodnář

Momentálně prožíváte v lásce pohodu a naprostý klid. Navíc se můžete těšit na společnost partnera, který s vámi moc rád tráví každou volnou chvilku. Dělíte se spolu o starosti i o radosti. Těch je naštěstí podstatně víc. Dokonce si najdete čas, abyste se bavili nejen o povinnostech a o tom, co musíte dělat, ale abyste probírali i to, o čem přemýšlíte a co vás baví.

Ryby

Přerod vaší bývalé lásky vás velice překvapí. Nechápete, kdy v ní taková změna prošla, a je vám líto, že jste u toho nebyli. Zkonstatujete, že jste se rozešli hlavně proto, že jste si nerozuměli. S člověkem, ve kterého se změnil, byste si sice rozumět dokázali, ale už k tomu nebudete mít šanci. Musíte zkonstatovat, že je to škoda, ale že vám v tomto životě nebylo přáno.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA