Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 43. týden (19.10.2020 - 25.10.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Obvykle si stěžujete, že byste se partnerovi moc rádi věnovali, ale bohužel na to nemáte dost času. Tentokrát je to však jinak! Ve středu, kdy je státní svátek a tím i volno, se do vašeho partnerského sektoru vrací Merkur a vstupuje tam Venuše. Popovídejte si s miláčkem o všem, co vás spojuje. S údivem zjistíte, že je toho podstatně více, než jste si dosud mysleli.

Býk

V pondělí a v úterý hrozí vašemu vztahu nebezpečí. Sami si neuvědomujete, že máte sklon věřit kamarádům víc, než partnerovi. Navíc s nimi sdílíte i to, o čem byste se měli bavit a co byste měli řešit výhradně s partnerem. Pokud si to necháte pro sebe, nebude s tím problém. Když se to ale k miláčkovi donese, můžete čekat reakci, kterou budete jen těžko zvládat.

Blíženci

To, co prožíváte, se dá bez velkého přehánění označit jako citové veletoče. Nevíte, zda zůstat s láskou bývalou, věnovat se té nynější, nebo zda máte pozornost rovnoměrně rozdělit mezi oba a tiše doufat, že se vzájemně nepotkají. V každém případě se těšte na týden, kdy budete řešit své citové vzlety a pády tak intenzivně, že vám na nic jiného čas nezbude.

Rak

S minulostí svého partnera se nepotýkejte. Byla by to spousta práce se sporným výsledkem. Berte ho jako hotového člověka, kterého jste dostali do rukou a po jehož minulosti vám celkem nic není. Když o něčem začne mluvit sám, projevte zdvořilý zájem. Klidně mu ale dejte najevo, že to se svým svěřováním zase moc přehánět nemusí, protože vám na tom nezáleží.

Lev

Pokud chcete s někým flirtovat, klidně si to dopřejte. S dotyčným byste si však dopředu měli domluvit veškerá pravidla hry. Když to budete oba brát jako skvělou zábavu, která vás oba těší a k ničemu vás nezavazuje, bude to vynikající. Kdyby to ale jednomu z vás přerostlo přes hlavu a on z toho začal dělat lásku přímo nebeskou, koledujete si o zásadní životní průšvih.

Panna

Na to, že vás miláček chce mít pořád a neustále pod dohledem, jste si zvykli. To, co předvádí teď, se vám však přestává naprosto líbit. Kromě toho, že si vás hlídá sám, máte pocit, že špehuje i mezi vašimi kamarády. Má sice pocit, že se na vás vyptává nenápadně, ale vy máte kamarády chytré a zkušené. Rychle pochopí, co se vlastně děje, a zprávy vám podají.

Váhy

Pocit, že si s miláčkem nemáte celkem co říct, je sice velice intenzivní, ale taky nepodložený. Nervózní atmosféra, která mezi vámi panuje, je způsobena vnějšími okolnostmi, na jejichž průběh nemáte vliv. Právě proto by bylo potřeba, abyste zejména v pondělí a v úterý dodržovali rituály, na které jste zvyklí. Jde o způsob, který vás spolehlivě zachová při zdravém rozumu a v dobré náladě.

Štír

Zatímco pracovní část týdne zvládnete celkem bez problémů a v pohodě, v sobotu se situace zásadně změní. Ve vašem partnerském sektoru proběhne v sobotu úplněk, pod jehož vlivem se začnete na svůj vztah dívat zcela jinak. Konečně pochopíte, že se se svým miláčkem sice lišíte v názorech, ale to na kvalitu a zejména výdrž vašeho vztahu nemá ani ten nejmenší vliv.

Střelec

To, co vám miláček říká a co se vám vůbec nelíbí, není důkaz jeho cynického přístupu k životu, ale naopak jeho zdravého rozumu. Když ho budete poslouchat, bude to velice rozumné. A kdybyste si ještě i uvědomili, že právě jeho zdravý rozum a ryze pragmatický přístup k životu byl jedním z toho, proč jste si ho kdysi vybrali, bude to ještě daleko lepší.

Kozoroh

O víkendu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, se nepoznáváte. Partnerovi dovedete říct, že ho milujete, způsobem, kterému se nedá odolat. Navíc se můžete těšit na příjemnou odezvu ze strany svého partnera. Čekejte dva dny, které jsou romantické a v nichž si budete o tom, co je pro vás důležité a co vás u sebe drží, budete povídat tak intenzivně, jak už dlouho ne.

Vodnář

Když se ve středu do Vah vrátí Merkur a vstoupí tam Venuše, můžete se v partnerské atmosféře těšit na vysoce pozitivní změny. Najednou pochopíte, že sny, které si hýčkáte, nejsou jen vaše. Uvědomíte si, že byste se o ně měli podělit s partnerem a vysvětlit mu, že je nutné, abyste na jejich uskutečňování spolupracovali. Pokud to pochopí, bude to krásný vztahový restart!

Ryby

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, čekejte nového ctitele. Bude se opravdu snažit, abyste si pro něj ve svém životě našli místo. Potíž je v tom, že vy o nic takového nestojíte. Máte svého partnera, se kterým jste spokojení, a nikoho jiného nechcete. Dotyčný to vůbec nechápe. Je zvyklý, že sklízí na každém kroku úspěch, a nechápe, že s vámi je to jinak.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA