Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 42. týden (12.10.2020 - 18.10.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že kvůli partnerovi a jeho spokojenosti děláte všechno, co se dá, je naprosto normální. Počítejte však se změnou nálady a tím i změnou přístupu jak k němu, tak i k jeho požadavkům. Změna proběhne v noci ze čtvrtku na pátek. Zatímco ve čtvrtek máte pocit, že byste pro partnera měli udělat ještě víc, v pátek usoudíte, že jste toho už udělali dost a teď je řada na něm.

Býk

Kontakty s bývalou láskou jsou nebezpečné. Hrozí, že si neuvědomíte, že čas utíká. Pak si svého bývalého partnera budete představovat takového, jaký byl v době, kdy jste byli spolu a kdy bylo všechno teprve před vámi. Než se rozhodnete, že s ním znovu navážete vztah, vezměte v úvahu životní zkušenosti, které jste nasbírali, a uvědomte si, jak moc vás i jeho poznamenaly.

Blíženci

Když narazíte v řeči svého miláčka na rozpor s něčím, co vám kdysi vyprávěl, nic neříkejte, ale snažte se na tuto oblast zaměřit. Pokud zjistíte, že vám pokaždé tvrdí něco jiného, měli byste se překonat a hned se ho zeptat. Vám je jasné, že vy byste vztah založený na lži a manipulaci nesnesli, ale on to ještě neví. Právě proto je tak důležité, abyste mu to řekli včas.

Rak

Zatímco v pondělí a v úterý budete mít práce až nad hlavu, ve středu byste se měli věnovat partnerovi. Při trigonu mezi Venuší a Plutem to navíc půjde naprosto samo. Na partnera se dokážete naladit tak, že nebudete slova skoro ani potřebovat. Díky zostřené intuici navíc pochopíte, zda je to, co vám říká, pravda nebo zda si tím jen vhodně přibarvuje skutečnost.

Lev

I když se vám partner za to, co provedl, bude omlouvat a do nekonečna vám bude vysvětlovat, že to tak nemyslel, měli byste si zachovat chladnou hlavu. Stačí, když si v duchu spočítáte, kolikrát vám takové sliby už dával. Zatím vás k tomu, abyste ho omlouvali, nutila láska a tolerance. Teď však už ve vztahu, který vám stejně nic dobrého nenese, pokračovat nechcete.

Panna

Váš partner přijde s nápadem, který na první pohled i poslech vypadá naprosto dokonale. Velice rychle se však ukáže, že by to bylo jinak. Když zapřemýšlíte, jak by to dopadlo v praxi, dojde vám, že pro vás velice špatně. Partner by chodil po světě a všechny přesvědčoval, že je geniální, zatímco vy byste pracovali jako o život a hlídali, aby nedělal zbytečné chyby.

Váhy

Než se rozhodnete, že svého partnera podezíráte z jednání, které by mohlo negativně ovlivnit váš vztah, dobře si to rozmyslete. Váš miláček může na takové podezření zareagovat velmi nepříjemně. Vy byste pak sice couvli a vysvětlili mu, že to přece bylo nedorozumění, kterého je vám líto, ale tím byste situaci nijak nevylepšili. Tvářil by se sice vstřícně, ale ve skutečnosti by vám moc nevěřil.

Štír

V pátek časně ráno, kdy se Slunce dostane do vašeho znamení, projdete životní změnou. Najednou pochopíte, že nepotřebujete partnera, který vás bude reprezentovat, ale že potřebujete člověka, na něhož se můžete spolehnout. Pokud ho vedle sebe máte, máte velké štěstí. Kdybyste zjistili, že se kolem vás nikdo takový nevyskytuje, musíte ho začít intenzivně hledat.

Střelec

Potíž vznikne ve chvíli, kdy vám dojde, že s tím, že vy jste skřivan a miláček sova (nebo naopak) nic nenaděláte. Nezbude, než abyste tento stav věcí vzali na vědomí a dokázali se s tím smířit. Kdybyste však usoudili, že se smířit nedokážete, měli byste se pořádně zamyslet. Možná pak pochopíte, že ani vaše láska není tak intenzivní, jak jste si až dosud mysleli.

Kozoroh

Jsou věci, které byste měli vzdát dřív, než vám přerostou přes hlavu. Když vám vaše racionální myšlení sdělí, že u člověka, do kterého jste zamilovaní, nemáte naději, měli byste to vzít na vědomí a taky se podle toho zařídit. Tím, že o něj budete usilovat, jen ztratíte čas, který byste mohli věnovat perspektivnějšímu a po všech stránkách vhodnějšímu partnerovi.

Vodnář

Celý týden budete pracovat tempem téměř zběsilým, ale víkend bude váš. Navíc se můžete těšit na partnera, který usoudí, že vám život vylepší a zkrášlí. Jeho snaha o stabilizaci vašeho vztahu vás skoro dojímá. Dokonce ho napadne, že byste se mohli sestěhovat, zasnoubit nebo dokonce vzít. Vaše svobodomyslná povaha se na to sice dívá podezíravě, ale nakonec usoudíte, že to vlastně vůbec není špatné.

Ryby

Když si uvědomíte, že na světě není mnoho důležitějších věcí, než jste vy s partnerem a vztah, který spolu máte, bude to velice přínosné. Navíc budete přesně vědět, čemu dát přednost a co naopak můžete odložit na pozdější dobu. Zejména ve středu a ve čtvrtek by bylo lepší, kdybyste se soustředili na partnera a na to, abyste mu dokázali, že je pro vás středobodem vaší existence.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA