Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 05. týden (1.2.2021 - 7.2.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Zjistíte, že vás partner opravdu miluje. Když se dostane do situace, kdy vás někdo začne nevybíravě kritizovat, postaví se na vaši stranu způsobem, který vám vyloženě vyrazí dech. Argumenty, které použije, pak dokazují, že vás nejenom miluje, ale že o vás i velmi intenzivně přemýšlí. K obdivu, který k němu cítíte, tak z vaší strany přibude ještě i nepředstíraná úcta...

Býk

O značné zmatení myslí se vám může postarat Venuše, která se v pondělí odpoledne dostává do vašeho sektoru profese. Pokud se vám v práci nabízí možnost románku, musíte si velmi dobře rozmyslet, co budete dělat. Pokud jste zadaní, bylo by rozumné, kdybyste odmítli. Pokud jste však nezadaní, bude stejně rozumné, když se rozhodnete, že to alespoň zkusíte.

Blíženci

Na to, abyste o lásce uvažovali a ve vztahu třeba i něco změnili, je optimální úterý a středa. Zejména v úterý, kdy vaším sektorem lásky a romantiky prochází harmonická Luna, můžete v tomto ohledu získat víc, než jste si uměli představit. Je však potřeba, abyste se dokázali povznést nad své dosavadní představy a pochopili, že změny mohou být prospěšné i přesto, že přichází v jiné podobě, než jste si představovali.

Rak

To, že se s partnerem přestanete bavit a budete doufat, že vás bude přesvědčovat, abyste komunikaci obnovili, je sice pochopitelné, ale rozumné to není. Když váš protějšek učiní dva pokusy a oba budou nezdařené, můžete si být jistí, že se na třetí pokud vykašle. Vy se pak dostanete do náročné situace, kdy budete muset obnovu vašich vztahů iniciovat sami. Máte to zapotřebí?

Lev

Jsou věci, na které byste měli ve vlastním zájmu co nejrychleji zapomenout. Když se rozhodnete, že do vašeho vztahu vnesete více toho, čemu se říká zdravý rozum a snížíte tak úroveň romantiky, udělat to můžete, ale efekt pozitivní nebude. Ve vztahu, v němž bude chybět láska, romantika a emoce, se sice můžete snažit, ale dobře se v něm cítit nebudete.

Panna

Nad strategií, kterou získáte člověka, jež vám zatím odolává, nepřemýšlejte. Je to zbytečná ztráta času. Pokud chcete dát svému citovému životu chybějící šťávu, vsaďte na upřímné a nezáludné jednání. Hlavně partnerovi nevysvětlujte, proč milujete právě jeho. Rozumné argumenty nenajdete a obhajobou těch nerozumných byste jen zbytečně ztráceli čas.

Váhy

Na zásadní pozitivní změny se těšte v pondělí odpoledne. Venuše se dostává to vašeho sektoru lásky a romantiky a opravdu intenzivně se stará, abyste se v této oblasti nenudili. Ke ctitelům a obdivovatelům, které máte a s nimiž si dokážete poradit, však hrozí, že se objeví ještě jeden, s nímž si nebudete vědět rady. Vztah, který s ním navážete, může být daleko dlouhodobější, než si myslíte...

Štír

Období, kdy Slunce prochází svobodomyslným Vodnářem, je pro vás jako vždycky náročné. Letos se navíc miláček rozhodne, že potřebuje více svobody, než mu poskytujete. Vy sice nevíte, o čem vlastně mluví, ale jste o tom ochotní diskutovat. Kdybyste si k hovoru vybrali nedělní dopoledne, je značná šance, že najdete společnou řeč a dojdete k přijatelným závěrům.

Střelec

Přiznejte si, že jediné, čeho se ve vztahu opravdu bojíte, je stereotyp. Při aktuálních hvězdných energiích vás naštěstí neohrožuje. Merkur, který se spolu s Venuší a Sluncem pohybuje vaším sektorem komunikace, vám do života přináší spoustu zajímavostí. Občas si dokonce trochu rouhavě pomyslíte, že by vám špetka stereotypu vlastně vůbec nevadila.

Kozoroh

Lidí, kteří mají pocit, že jste už hodně dlouho sami, a že byste se měli konečně s někým seznámit, je kolem vás víc, než je zdrávo. Těšte se na telefony, které vás zvou na nejrůznější akce, kde na vás čeká někdo, s kým byste si mohli skvěle rozumět. Zatím se můžete vymlouvat na pandemii, ale už přemýšlíte, co budete dělat, až nebezpečí nákazy pomine...

Vodnář

Na to, abyste partnerovi po několikáté vysvětlovali, co si myslíte, nemáte dostatek trpělivosti. Navíc ho podezíráte, že se nevyptává proto, že by nevěděl, ale proto, že vás jenom rád provokuje. Naštěstí dokážete v úterý a ve středu využít energii Luny ve Vahách a přimět ho, aby občas přemýšlel nezávisle na vašich názorech sám. Bude to námaha, která se vyplatí!

Ryby

Mezi vámi a novým kolegou to sice jiskří, ale vám to vůbec nevadí. Uvědomujete si, že je to příjemnější, než kdyby mezi vámi panovala jen korektní chladná atmosféra. Z toho, že byste váš vztah přestali zvládat, strach nemáte. Zatím oba víte, že se tak spolu bavíte ne proto, že byste si chtěli něco začít, ale proto, že si tak vylepšujete jinak neobyčejně nudné pracovní dny.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA