Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 06. týden (8.2.2021 - 14.2.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pokud chcete, aby u vás doma panovala vyrovnaná a příjemná atmosféra, musíte vymyslet aktivity, které vás budou oba bavit. Týká se to zejména víkendu, kdy je Luna v Rybách a kdy se budete na čemkoli domlouvat jen opravdu těžko. Naštěstí máte partnera, který má v tomto směru hlavu otevřenou. Navrhne vám program, s nímž budete souhlasit a který se vám bude líbit.

Býk

Potíže mohou být s rodiči vašeho partnera. Mají pocit, že byste jako rodina měli fungovat semknutěji. Navíc mají naprosto jasné představy o tom, jak by to mělo probíhat. Když pak hned na začátku týdne přijdou s tím, že byste se měli sestěhovat, proběhne vám po zádech husí kůže. Velice rychle si uvědomujete výhody, které by to mělo, ale zároveň je vám jasné, že by to mohli přinést i zásadní potíže.

Blíženci

Období, kdy Slunce prochází Vodnářem, vnímáte jako velice pozitivní a po všech stránkách přínosné. Právě proto byste měli hned na začátku týdne partnera upozornit, že na něj budete mít daleko méně času, než byste sami chtěli. Když mu vysvětlíte, že se především musíte věnovat práci a zajišťovat tak sobě, jemu i rodině lepší budoucnost, přijme to bez výhrad a bez zbytečných komentářů.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, bude všechno buď krásné nebo ještě hezčí. S miláčkem si budete rozumět skoro beze slov. Navíc se můžete těšit na nápady, s nimiž přijde. Týkají se sice letní dovolené, ale to vám nevadí. Už podle výběru místa vám bude jasné, že myslel hlavně na to, aby se vám tam, kam pojedete, opravdu líbilo.

Lev

Partner vás překvapí svým pozitivním přístupem. Zatímco obvykle na všechno, co navrhnete, reaguje mírně řečeno zdrželivě, tentokrát ho vaše nápady vyloženě nadchnou. Dokonce sám přijde s tím, co by se ještě dalo vylepšit. Ve středu a ve čtvrtek, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, vám dokonce slíbí, že vám při realizaci vašich záměrů bude pomáhat.

Panna

Tomu, co o svém miláčkovi a o jeho životě do doby, než vás poznal, uslyšíte, nemusíte věřit. Pokud jste na rozpacích, nebo pokud nevíte, co si o tom myslet, překonejte se a zeptejte se ho přímo. O tom, co vám řekne, byste však neměli pochybovat. V momentě, kdy by vycítil, že jeho slova neberete tak zcela vážně, by dosud vyrovnaný vztah mezi vámi šel do háje.

Váhy

S miláčkem je vám vyloženě dobře. Dokonce zkonstatujete, že se spolu bavíte tak, jak se vám to už dlouho nepodařilo. Problémy s tím mají jedině děti. Občas dokonce řeknou, že se s partnerem chováte jako malí. Berte to jako jejich poznámku, ale své chování kvůli tomu neměňte. To, že děti vidí, jak vypadá skutečný láskyplný vztah, jim bude jen užitečné.

Štír

Především je potřeba, abyste si uvědomili, že všechno má svůj čas, s kterými musíte hospodařit rozumně. Právě proto je potřeba, abyste se zbytečně nevraceli k tomu, co jste kdysi prožili se svou bývalou láskou. Čím víc o ní budete přemýšlet, tím víc hrozí, že si pro vzpomínky na minulost nevšimnete zajímavého člověka, který by prázdné místo ve vašem životě moc rád zaujal.

Střelec

V pondělí, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, je vám s miláčkem opravdu dobře. Díky pozitivní energii trigonu mezi Lunou a Merkurem se dokážete domluvit na všem, co je potřeba. Navíc se nemusíte bát ani toho, co jindy považujete za ožehavé téma. I o tom, si dokážete promluvit tak, abyste veškeré nejasnosti zmizely a mezi vámi se rozhostil klid a mír.

Kozoroh

Nové začátky, které by vaše láska tak potřebovala, mohou přijít rychleji, než jste čekali. Už v úterý, kdy jste pod vlivem krásně aspektované Luny ve svém znamení, pochopíte, co dělat, abyste svému vztahu poskytli přesně tu inspiraci, kterou potřebuje. Navíc to svému miláčkovi dokážete podat tak, aby pochopil, že je nutné, abyste co nejintenzivněji spolupracovali.

Vodnář

Pokud se rozhodnete, že si s miláčkem promluvíte o své další společné budoucnosti, musíte si k tomu vybrat správný čas. Když ve čtvrtek využijete konjunkci Venuše s Jupiterem, která ve vašem znamení probíhá, dokážete si s partnerem promluvit o všem, na čem vám záleží. A pokud budete mít jen kapku štěstí, najdete ve všem podstatném společnou řeč.

Ryby

Po většinu týdne máte v lásce naštěstí jasno. Víte, co chcete, a taky víte, jak toho dokážete dosáhnout. Jediná změna může přijít v neděli, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Marsem a Neptunem. Pod jeho vlivem máte tendenci posuzovat situaci jinak, než si zaslouží. Z toho, co je v nejlepším případě jednorázové okouzlení, máte sklon dělat naprosto nepodloženou lásku století.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA