Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 22. týden (31.5.2021 - 6.6.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že je vám někoho, kdo právě prochází obtížným obdobím a jehož život není nejlehčí, líto, je naprosto přirozené a normální. Přesto to není důvod, abyste s ním navázali vztah. Když to bude člověk, kterému chybí sebejistota, možná by na vaši nabídku reagoval kladně. Pokud by to však byl jedinec sebevědomý a hrdý, poslal by vás do háje s tím, že lásku ze soucitu nepotřebuje. A vy byste s ním museli souhlasit...

Býk

Když si uvědomíte, co všechno jste schopní svému miláčkovi tolerovat, budete hodně překvapení. Pochopení máte dokonce i pro jeho nálady. Na některé jeho projevy jste dokonce schopní reagovat i úsměvem. Ve středu odpoledne, kdy se do vašeho sektoru komunikace dostává Venuše, se navíc otevřete a dokážete s ním o své lásce mluvit tak, jak si to vždycky přál a jak to dosud nikdy nezažil.

Blíženci

Především je potřeba, abyste se na to, co se s vámi po citové stránce děje, podívali objektivně a bez zbytečných iluzí. Pak si přiznáte, že člověk, o kterém jste uvažovali jako o svém možném budoucím partnerovi, vám kromě kamarádství nic víc necítí. Než to zpracujete, bude to sice náročné, ale nakonec usoudíte, že je to vlastně dobře. Čím dřív se podobných iluzí vzdáte, tím to bude lepší.

Rak

Od pondělí do středečního odpoledne byste se měli věnovat v zaměstnání pracovním a doma praktickým záležitostem. V tomto směru musíte stihnout všechno, co se jen dá! Jakmile se ve středu odpoledne přesune do vašeho znamení Venuše, nebudete mít na práci náladu, chuť ani čas. Navíc přesně pochopíte, co máte dělat, aby se to miláčkovi líbilo, a abyste ho k sobě připoutali ještě pevněji, než dosud.

Lev

Na to, že téměř veškerá komunikace mezi vámi a partnerem začíná z vašeho podnětu, jste už zvyklí a nijak se tomu nedivíte. Právě proto vás překvapí změna, ke které v tomto směru ve druhé polovině týdne dojde. Miláček, který obvykle každým slovem šetří a o tom, že by mohl nahlas projevit své emoce, nechce ani slyšet, vám najednou dokáže sám od sebe říct, že vás má opravdu rád.

Panna

Upřímnost svého miláčka umíte sice ocenit, ale taky si uvědomujete, že všechno má své meze. Když se rozhodne, že vám vypoví, proč se do vás vlastně zamiloval, měli byste ho ve vlastním zájmu velice energicky zarazit. Když ho necháte, aby se rozpovídal, může vám taky říct, že to vás vlastně vůbec zamilovaný nebyl, a začal si s vámi jen proto, že nikdo jiný při ruce nebyl.

Váhy

I když jste to původně třeba ani neměli v úmyslu, láskou se zabývat prostě musíte. Platí to zejména pro pondělí a úterý. Luna se pohybuje vaším sektorem lásky a romantiky, a přináší vám do života spoustu skvělých nápadů. Konečně vám dojde, že v lásce nemusíte jen pasivně vyčkávat na něžnosti, které vám poskytne partner, ale že alespoň čas od času musíte převzít aktivitu i vy sami.

Štír

Na veškeré změny, které chcete v lásce provádět a do vašeho vztahu zavést, odstartujte ve středu odpoledne. Venuše se dostává do Raka a nutí vás, abyste pochopili, že je čas, abyste se partnerovi věnovali víc, než dosud. Naštěstí vám to problémy nedělá. Hrozí však nebezpečí, že si miláček na projevy vašeho zájmu zvykne a bude je vyžadovat i v době, kdy na to náladu mít nebudete.

Střelec

Zatímco v pracovní části týdne je všechno v práci, doma i ve vztazích v tom nejlepším pořádku, v sobotu se může situace zásadně obrátit. Víc času, který na sebe s partnerem máte, vám nemusí být vždycky k užitku. Pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Neptunem máte tendenci rozebírat váš vztah tak, že mu to ani v nejmenším neprospěje. Navíc hrozí, že se nakonec pohádáte i vy dva.

Kozoroh

Na vztahy má zásadní vliv Venuše, která se ve středu odpoledne dostává do vašeho partnerského sektoru. Její vliv si však naplno vychutnáte až v noci ze čtvrtka na pátek, kdy tvoří trigon s Jupiterem. Pod jeho vlivem je vás miláček v projevech lásky neskutečně štědrý. Moc toho sice nenaspíte, ale to bude to poslední, co by vám i miláčkovi nějak zásadně vadilo.

Vodnář

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, si způsob, kterým komunikujete s partnerem, hodně, ale opravdu hodně hlídejte. Máte sklon považovat za důležité jen to, co se týká vás osobně, zatímco to, co řeší váš životní druh, máte tendenci pomíjet. Kdybyste se na něj ale naladili a alespoň chvíli mu dokázali láskyplně a trpělivě naslouchat, vylepší to jak váš vztah, tak domácí atmosféru.

Ryby

Od úterního poledne do čtvrtečního večera, kdy je Luna ve vašem znamení, přemýšlíte o lásce víc, než o čemkoli jiném. Potíže začnou v případě, kdy budete mít sklon svého nynějšího partnera porovnávat s těmi, co byli před ním. Ještě větší průšvih musíte čekat ve chvíli, kdy ztratíte poslední zbytek zdravého rozumu a se svými úvahami se mu svěříte. To, že se na vás opravdu naštve, bude jen logické.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA