Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 23. týden (7.6.2021 - 13.6.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Opravdu nejste na světě od toho, abyste plnili miláčkova přání a pomáhali mu uskutečňovat jeho představy. Pro posílení vašeho vztahu musíte jít jinou cestou. Je potřeba, abyste si vytvořili vlastní sny, které budete uskutečňovat spolu. Naštěstí není potřeba, abyste v tomto ohledu nějak zásadně brzdili fantazii. Všechno, co v tomto týdnu vymyslíte, se vám nakonec a přes veškeré překážky podaří uskutečnit.

Býk

Pokud čekáte, že od svého partnera uslyšíte, nějaká láskyplná slova, musíte o ně nejdříve správným způsobem požádat. Zkusit to můžete především v pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším znamením a kdy i vy dokážete o lásce mluvit naprosto přirozeně. Když ale miláček s nějakou něžností přijde, nesmíte se mu začít smát. To, co vám říká, nevyjádřil sice tou nejlepší formou, ale zase si můžete být jistí, že to je upřímné.

Blíženci

Zásadní vliv na vás vyvíjí zatmění, které se ve čtvrtek odehrává ve vašem znamení. Je docela možné, že se pod jeho vlivem rozhodnete, že se chcete konečně zbavit vztahu, který byste označovali jako toxický. Berte to jako šanci, která se hned tak nevrátí. To, že dotyčný začne poplakávat a slibovat vám, že se změní, roli hrát nesmí. Dobře víte, že by se stejně nezměnil...

Rak

Do pátečního odpoledne, kdy se jeho znamením pohybuje Mars, se ve vztazích a v lásce vůbec ničeho obávat nemusíte. Máte výhodu! Jasně víte, co potřebujete, a dokážete si o to říct způsobem, kterému nedokáže nikdo odolat. Své city umíte navíc nabídnout tak neodolatelně, že se někdo, kdo by je nebral vážně, nebo kdo by je dokonce dokázal odmítnout, hned tak nenajde.

Lev

Je potřeba, abyste ve vztahu k partnerovi prokazovali trpělivost a pochopení, ale nic se nesmí přehánět. Ve chvíli, kdy usoudíte, váš miláček vyloženě počítá s tím, že budete chápaví i v momentě, kdy vám to bude škodit, byste se měli zastavit. Když mu dáte najevo, že i vy umíte klást důraz na vlastní záležitosti, a postarat se, abyste si přišli na své, zareaguje hodně překvapeně. Něco takového od vás nečekal.

Panna

Je potřeba, abyste se s partnerem domluvili a slavnostně si slíbili, že budete spolupracovat. Jiná možnost není. V další etapě je potřeba, abyste si stanovili priority a rozhodli se, co uskutečníte jako první. Nakonec se těšte na překvapení. Přijde ve chvíli, kdy oba shodně usoudíte, že vám záleží jen na vaší lásce, protože všechno ostatní je ve srovnání s ní nepodstatné.

Váhy

Především byste si měli uvědomit, že hádky jsou sice nepříjemné, ale uražené, chladné a třeba i ironické mlčení je daleko horší. Právě proto byste měli trvat na tom, aby se každý spor vyřešil dřív, než zapadne slunce. Zle vymstít by se vám mohly zejména nevyřešené spory, které by vznikly ve čtvrtek. Mohla by se z nich stát zjitřená rána, která by měla na váš další vztah velice negativní vliv.

Štír

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, zkuste zapomenout na cokoli a věnovat se jen svému partnerovi. Kdyby to jen trochu šlo, pozvěte ho na nějaké romantické místo, kam se už dlouho chcete podívat a kde jste spolu ještě nebyli. To, že je všední den, bude naopak dobře. Kolem vás nebude zbytečně moc lidí a vy si svůj výlet krásně užijete.

Střelec

Ve středu, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, vás miláček překvapí nečekaným požadavkem. Nejdříve budete mít pocit, že si zbytečně vymýšlí, ale pak usoudíte, že jde o přání, které byste mu mohli lehce splnit. Celou akci byste však neměli zbytečně odkládat. Když se mu podíváte do očí, zjistíte, že mu záleží nejen na tom, abyste jeho přání splnili, ale i na to, abyste to udělali rychle.

Kozoroh

Čekejte zásadní debaty, které se týkají dovolené. Zatímco vy byste se raději drželi při zemi a náklady, s ní spojené, omezili na minimum, partner má pocit, že byste se mohli odvázat a dopřát si pár krásných zážitků. Naštěstí se dokážete domluvit a najít kompromisní řešení, které bude vyhovovat vám oběma. Užijete si, ale všechny peníze neutratíte, což je další plus.

Vodnář

I když jste v projevech lásky vynalézaví a jste na to opravdu pyšní, měli byste se v tomto týdnu trochu mírnit. Týká se to hlavně středy a čtvrtka. Luna sice prochází vaším sektorem lásky a romantiky, ale taky zde probíhá zatmění. Když hovory o tom, jak máte miláčka rádi, trochu přeženete, čekejte problém. Usoudí, že si z něj jen děláte legraci. Vy mu pak budete muset dlouho vysvětlovat, že svá vyznání myslíte vážně.

Ryby

Pocit, že jsou s láskou jenom samé problémy, může být sice velice intenzivní, ale pravdivý není. Když vydržíte do pátku, kdy se Luna dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, zjistíte, že vám partnerský vztah přináší spoustu radostí a dodává vám chuť do života. Ve společnosti svého partnera se ujistíte, že žijete naplno a že si vychutnáváte každou společnou minutu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA