Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 34. týden (23.8.2021 - 29.8.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Nebezpečí hrozí od dlouhodobé lásky, která do vašeho života střídavě přichází a odchází. Když se na začátku týdne objeví znovu, přejdete do protiútoku. Dáte jasně najevo, že se vám její jednání nelíbí a že s ním nesouhlasíte. Můžete se sice dozvědět, že některé věci zbytečně prožíváte, ale to vám může být jedno. To, co potřebuje slyšet, sdělíte dotyčnému pěkně důrazně!

Býk

Nezdá se vám, že si v lásce děláte sami problémy, které byste vlastně ani mít nemuseli? Kdybyste měli dostatek odvahy, a člověka, který se kolem vás neustále motá, dokázali poslat rovnou do háje, měli byste daleko větší klid. Navíc byste získali sebevědomí, které nutně potřebujete, a které by vaše pocity vylepšilo. A duševní rovnováhu byste získali jako bonus.

Blíženci

Jsou lásky, s nimiž byste se měli ve vlastním zájmu rozejít dřív, než bude pozdě. I když se toho bojíte, zjistíte, že to zase tak těžké není. Stačí, když budete dostatečně pozorně poslouchat řeči, které o nich a jejich vztazích kolují. Jakmile si představíte, že byste se vy sami ocitli na místě člověka, kterého dotyčný nejdříve vyždímal a pak opustil, půjde všechno samo.

Rak

V lásce se bude dít spousta zajímavých věcí. Na to, co je pro vás nejlepší, nebudete muset ani zbytečně dlouho čekat. Přijde to hned v pondělí nebo v úterý, kdy je Luna ve snivých a tak trochu nerealistických Rybách. Pokud se chcete s její pomocí zamilovat, můžete si být jistí, že se vám to podaří. Pak si ale taky musíte být jistí, že to bude láska, kterou ze svého života už nedostanete.

Lev

To, že jste se někdy na začátku životních drah minuli, ještě neznamená, že tento stav musí pokračovat i nadále. Pokud se vám do cesty znovu dostane bývalá láska, která dává jasně a zřetelně najevo, že není důvod, abyste nepokračovali tam, kde jste kdysi skončili, měli byste se toho chytit a pevně držet. Šancí na lásku, která opravdu stojí za to, přece neopovrhnete!

Panna

Základ je v rozumné a smysluplné komunikaci. Opravdu není důvod, abyste se hádali ve chvíli, kdy si můžete rozumně promluvit a najít kompromis. Pozor na to, co a jak partnerovi říkáte, si dejte zejména v pondělí a v úterý. To, co mu říkáte, nemusíte sice myslet nijak zle, ale on se přesto může cítit dotčeně. Neriskujte stav, kdy si kvůli pár slovům zkazíte náladu na celý týden.

Váhy

To, že někoho milujete, ještě neznamená, že s ním musíte za každou cenu být. Dejte mu šanci, aby se pro to, zda si s vámi něco začne nebo nezačne, rozhodl dobrovolně. Když ho získáte jemným a naprosto nenápadným způsobem, bude to daleko cennější. Času, který jste věnovali na dlouhé, pomalé a tak trochu staromódní námluvy, pak nebude ani jeden z vás litovat.

Štír

Je potřeba, abyste opravdu důsledně rozlišovali to, co se skutečně děje, od toho, co byste si jenom přáli. Na zmatky, které v tomto ohledu nastanou, se můžete těšit ve středu, kdy jste pod vlivem opozice mezi Venuší a Neptunem. Pod jejím vlivem máte sklon vydávat za životní realitu to, co je ve skutečnosti jen vaše představa. Sen by to byl krásný, ale probuzení by bylo tvrdé...

Střelec

Zatímco na začátku týdne máte práce tolik, že si jen stěží najdete pár chvil, kdy miláčka ujistíte, že jste na jeho existenci nezapomněli, ve středu a ve čtvrtek se situace změní. Luna se přesune do vašeho sektoru lásky a romantiky a vy si začnete užívat doslova každou minutu, kterou můžete s partnerem trávit. A protože práce najednou ubude, bude jich opravdu dost.

Kozoroh

Svou lásku můžete dokázat velice praktickým způsobem. Je jen potřeba, abyste v pracovní části týdne byli zticha. Nic z toho, co váš miláček udělá, nekritizujte. To, že se mu něco opravdu hodně nepovede, je sice nepříjemné, ale není to žádná zásadní tragédie. Nenápadně ho naveďte k tomu, co by měl podle vás dělat, aby situaci napravil. Zbytek nechejte na osudu. Výsledku se bát nemusíte. Zachová se k vám velice vlídně.

Vodnář

Způsob, kterým svého miláčka naladíte a jímž mezi vás vrátíte přece jen trochu narušenou harmonii, je nesmírně jednoduchý. Stačí, když mu mimo program přinesete čokoládku, knížku nebo něco podobného, co mu udělá radost. Miláček sice řekne, že to nebylo potřeba a že to skoro až přeháníte. Berte to však jenom jako slova. Z jeho jednání bude jasné, že to potřeba naopak bylo!

Ryby

Pokud chcete v lásce učinit řádný krok kupředu, pospíchat nemusíte. Optimální stav nastane až ve čtvrtek odpoledne, kdy se dostanete pod vliv trigonu mezi Merkurem ve svém partnerském sektoru a Plutem. Konečně získáte odvahu, abyste si o svých citech promluvili s člověkem, kterého máte už dlouho vyhlédnutého. Ve svém projevu pak budete tak přesvědčiví, že mu nezbude, než kývnout.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA