Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 31. týden (2.8.2021 - 8.8.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Než se rozhodnete, že partnerovi kvůli něčemu vynadáte, snažte se o celé záležitosti získat co nejvíce podrobností. Záhy zjistíte, že celý záležitost není zdaleka tak jednoduchá, jak se vám dosud zdálo. právě proto by bylo dobré, abyste si šli sednout do prostředí, které oba vyhodnotíte jako příjemné a neutrální, a tam všechno důkladně probrali. Vhodným dnem bude hned úterý.

Býk

Když si uvědomíte, že se miláček chlubí cizím peřím a snaží se vás zaujmout něčím, co sice vypadá jako produkt jeho intelektu, ale to jím ve skutečnosti není, nerozčilujte si, ani ho na to neupozorňujte. Když si pak uvědomíte, že to všechno stejně podnikal jen proto, aby na sebe upoutal vaši pozornost a aby si vás konečně získal, budete se na jeho snahu dívat daleko shovívavěji.

Blíženci

Na to, abyste partnerovi ještě jednou vysvětlovali to, s čím jste ho seznamovali minimálně desetkrát, vám chybí trpělivost. Když navíc máte pocit, že vám sice rozumí, ale vůbec vás neposlouchá, spolehlivě se naštvete. Možná by bylo lepší, kdybyste si jeli po svém a po partnerovi pro jistotu nic nechtěli. Představení svých požadavků odložte na víkend. Luna bude ve vašem sektoru komunikace a vy budete umět své požadavky podat tak, aby vás bral vážně.

Rak

Jde o týden, kdy si v lásce užijete konečně klid, mír a pohodu. S partnerem se nehádáte, protože k tomu nevidíte žádný zásadní důvod. Oba jste pochopili, že i neshody se dají řešit mírovou cestou a rozumnou domluvou. Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, si dejte pozor na lidi, kteří se vám až moc cpou do soukromí. Jsou věci, které vědět nemusí a ani by vědět neměli.

Lev

Zatímco v pracovní části týdne máte pocit, že je celý svět proti vám a vy se potýkáte s problémy, které se řešit v podstatě nedají, víkend bude velice příjemný. Ovlivňuje ho Luna ve vašem znamení, jejíž energie se postará o vaši všestrannou pohodu. Pokud se rozhodnete, že k lásce a ke vztahům vůbec přistoupíte jinak, určitě se vám to podaří. A můžete si být jistí, že další životní kapitola, kterou si pak napíšete, bude daleko lepší, než ta předchozí.

Panna

Pokud chcete v lásce učinit pokrok, po kterém už dlouho toužíte, využijte úterní trigon mezi Venuší a Uranem. čas na dlouhé rozmýšlení a vážení jednotlivých možností vám sice nedopřeje, ale zase si můžete být jistí, že dovolí, abyste si z nabízených možností intuitivně vybrali tu nejlepší. Ve výsledku se už v úterý večer zařadíte mezi šťastně zamilované lidi...

Váhy

Zásadní vliv na vás, na vaše vztahy a na to, jak se vzhledem k aktuálním i budoucím partnerům projevujete, má už pondělní opozice mezi Sluncem a Saturnem. Přiznejte si, že se máte sklon ke svému miláčkovi projevovat až příliš autoritativně. Můžete si sice myslet, že víte nejlépe, co potřebuje a co chce, ale přesto byste mu měli dovolit, aby to nahlas a jako první řekl právě on.

Štír

Období, když je Slunce ve Lvu, patří k těm, kdy si v lásce musíte ve vlastním zájmu dopřát co nejvíce klidu. Na to, že byste něco měnili, raději zapomeňte. K ničemu dobrému by to nevedlo. Ve vašem případě bude daleko lepší, když se soustředíte na to pozitivní, co ve vašem vztahu je. Když navíc svého partnera čas od času pochválíte, bude všechno najednou jednoduché, krásné a veskrze pozitivní.

Střelec

V úterý a ve středu, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, si nemusíte dělat zbytečné starosti. Když všechno necháte na svém partnerovi, bude to podstatně lepší. kdybyste tyto dva dny chtěli využít na to, abyste ho rozpovídali a dozvěděli se leccos, s čím se vám dosud svěřit nechtěl, zcela jistě se vám to podaří. Dokonce se nahlas přizná, že vás opravdu miluje a ještě nikdy toho nelitoval.

Kozoroh

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, si promluvte s partnerem o všem, na čem vám záleží. To, že o tom miláček nebude chtít mluvit, protože to považuje za nepodstatné, nesmí hrát roli. Klidně mu řekněte, že pro další rozvoj vašeho vztahu potřebujete nutně vědět, zda s ním můžete dál počítat, nebo zda se máte připravit na život bez něj.

Vodnář

To, že se v pondělí v práci naštvete, je při opozici mezi Sluncem a Saturnem skoro jisté. To, že vám tato negativní nálada vydrží ještě hodně dlouho do večera, je jisté snad ještě víc. Právě proto byste se měli po návratu domů chovat rozumně. To, že se budete na partnera zlobit a vylévat si na něm své frustrace, vám nic dobrého nepřinese. Bude lepší, když mu předem vysvětlíte, co se stalo, a pak ho poprosíte, aby vám dopřál klid. Zabere to spolehlivě.

Ryby

Ve čtvrtek a v pátek, kdy Lna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, se těšte na chvíle, které jste si sice v poslední době hodně intenzivně přáli, ale na které dosud z nejrůznějších důvodů nedošlo. Nyní si konečně máte šanci vychutnat pocit člověka, který miluje a který je stejně tak naplno a bezvýhradně milován. Navíc se nenajde nikdo, kdo by vám vaši lásku záviděl a chtěl by ji překazit, což je další plus.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA