Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 33. týden (16.8.2021 - 22.8.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Ohledně lásky to máte tak jednoduché a snadné, že vám budou všechna ostatní znamení celého zodiaku právem závidět. Jasno budete mít hned od pondělního rána. Venuše se dostává do vašeho partnerského sektoru a postará se, abyste přesně věděli, koho chcete a proč ho milujete. Navíc se můžete těšit na pozitivní reakci svého partnera. Přizná se, že mu záleží jen na vás!

Býk

Drobné problémy, které máte, se vám podaří vyřešit už na začátku týdne. Při řešení těch větších, o které se postará stacionární a tedy velice silný Uran ve vašem znamení, požádejte klidně o pomoc partnera. Vezme to jako příležitost, aby ukázal, že je opravdu dobrý. Vy pak musíte ocenit jeho výkony a pořádně mu poděkovat. Naštěstí vám to nedělá problémy.

Blíženci

To, co na vás váš bývalý partner zkouší, se nedá nazvat jinak, než citové vydírání na vyšší úrovni. Neustále vám vysvětluje, že vám bez něj bude zle. Následně pak hodně tmavými barvami maluje vaši neobyčejně komplikovanou a negativně laděnou budoucnost. Od vás se chce, abyste jeho tlaku odolali. Maximálně ho můžete ujistit, že on si to sice myslet může, ale vy máte na další roky svého života jiné plány.

Rak

Především je potřeba, abyste se vyhýbali situaci, kdy miláček bude žárlit na vaše kamarády. Potíž je v tom, že kamarádi, kteří mají jakékoli trable, se obrací na vás jako na nejvyšší instanci, která jim má poradit, a s níž chtějí a potřebují své problémy řešit. Pokud se týkají běžného života, dokáže je zvládnout, ale pokud se týkají lásky, dělá mu to dost potíže. Vy pak musíte nasadit veškerou energii, abyste mu vysvětlili, že vám od nich žádné nebezpečí nehrozí.

Lev

Zásadní a pozitivní je už pondělí a úterý. Luna prochází Střelcem a tím i vaším sektorem lásky a romantiky. I když jste to původně neměli v úmyslu, měli byste si udělat čas, který věnujete jen miláčkovi a sami sobě. Je naprosto jedno, zda půjdete do kina, na dlouhou večerní procházku, nebo si zajdete na wellness, kde si pořádně odpočinete. Podstatné je to, že budete spolu.

Panna

Jde o týden, ve kterém byste měli mluvit nejen o svých plánech a záměrech, které se týkají budoucnosti, ale především sami o sobě a o tom, co v životě chcete a potřebujete. Vy byste měli v tomto směru být maximálně upřímní a ke stejnému jednání vyzvat i partnera. Oba potřebujete vědět, že máte záměry buď totožné, nebo alespoň podobné, a že se tedy můžete jeden na druhého spolehnout.

Váhy

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru komunikace, se snažte s miláčkem najít za každou cenu něco, co vás spojuje, baví a o čem si můžete povídat. Nebude to zdaleka tak těžké, jak to vypadá. Stačí, když se v myšlenkách vrátíte k tématům, která jste spolu probírali v začátcích vašeho vztahu. Z těch si pak vyberte to nejzajímavější a začnete o něm mluvit.

Štír

Zásadní vliv na vás nejen v lásce, ale i ve všech ostatních aktivitách vyvíjí především velmi pomalý a tedy velmi silný Uran, který prochází vaším partnerským sektorem. Pod jeho vlivem se můžete velice rychle dostat do stavu, kdy partnerovy myšlenky uhodnete ještě dřív, než je stačí vyslovit nahlas. Zároveň ho ujistíte, že vy si myslíte totéž a že si ani nic jiného nepřejete. Váš vztah bude potom ještě krásnější...

Střelec

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším znamením, to s pochopením, které svému miláčkovi prokazujete, raději moc nepřehánějte. Bude lepší, když se zaměříte spíše na sebe a na to, co od něj chcete vy. Když budete až příliš chápaví a budete tolerovat veškeré jeho choutky, dozvíte se, že je vám úplně jedno, co dělá, a že ho tedy vůbec nemáte rádi. Pravda to sice není, ale to mu nevysvětlíte.

Kozoroh

Pokud jste usoudili, že chcete ve svém vztahu něco zásadního měnit a změnit směrem k lepšímu, máte neskutečnou šanci. Je však potřeba, abyste využili energii Luny, která se ve středu a ve čtvrtek nachází ve vašem znamení. Tu pak musíte spojit s energií Merkura ze znamení Panny. S partnerem pak musíte mluvit a podělit se s ním nejen o realitu,ale i o své sny a touhy. Pokud to dokážete, je všechno na té nejlepší cestě.

Vodnář

Opozice mezi Sluncem a Jupiterem, jejíž vliv v pátek doplňuje energie nastupujícího už druhého úplňku ve vašem znamení, vás dostává do situací, s kterými si přes veškerou snahu nevíte moc rady. Zatímco se ostatní potýkají s tím, že nemají žádnou lásku a žádného ctitele, vy zápasíte s tím, že jich máte víc, než stačíte zvládnout. A zjišťujete, že to není o nic lehčí.

Ryby

S tím, co chcete a potřebujete svému miláčkovi říct, raději moc nepospíchejte. Vhodný čas nastane až v neděli odpoledne, kdy se do vašeho znamení přesune Luna. Díky její energii si začnete daleko více věřit a prosazovat to, co považujete ve vztahu za spravedlivé požadavky. Partner bude nejdříve velice překvapený, ale pak sám a nahlas uzná, že máte ve všem pravdu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA