Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 35. týden (30.8.2021 - 5.9.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

O partnerovi a o tom, co vám do vašeho života přináší, musíte uvažovat trochu jinak, než dosud. Když začnete jako první hodnotit vaši společnou finanční situaci, nic dobrého z toho nevzejde. Když se však zamyslíte nad potenciálem, který vy dva společně dáte dohromady, zjistíte, že máte v životě obrovské štěstí, kterého byste si měli vážit a být za ně vděční.

Býk

K tomu, co se dozvíte o nynějším životě svého bývalého partnera přistupujte s rezervou. Dojde vám, že vzkazy, které vám přes kamarády a sociální sítě posílá, vám mají jen dokázat, že jste rozchodem s ním udělali zásadní chybu svého života. To, že si nic takového nemyslíte ani omylem, se mu sdělit nesnažte. Stejně by vám nevěřil. Myslel by si, že svou spokojenost jen předstíráte.

Blíženci

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem znamení a Merkur se dostává do vašeho sektoru romantiky a lásky, se máte na co těšit. Vypadá to, že se miláček rozhodne, že jste si v poslední době jeden druhého málo užili, a usoudí, že je nejvyšší čas, aby s tím něco udělal. Začít může třeba tím, že vám na konec září navrhne prodloužený víkend buď v termálech, nebo v lázních.

Rak

Ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším znamením, se věnujte především sami sobě. Někdo by sice mohl říct, že je to z vaší strany projev čistého sobectví, ale je to jinak. Když se budete věnovat sami sobě, budete v pohodě. A když budete v pohodě vy, dostanete do ní lehce i svého partnera. Ten vám pak sdělí, že si do doby, než potkal vás, vůbec nedovedl představit, jak může být partnerství krásné.

Lev

Než se rozhodnete, že začnete někoho balit a že do toho vložíte veškerou svou energii, čas a dokonce i city, dobře si to rozmyslete. I když klepy obvykle nesbíráte, tentokrát byste mohli učinit výjimku. Když zjistíte, že má dotyčný trvalý citový vztah, na veškeré choutky zapomeňte a běžte od toho. Pravděpodobnost úspěchu se v takovém případě limitně blíží k nule.

Panna

Zásadní vliv na atmosféru, která ve vašem vztahu panuje, má Merkur, který se v pondělí přesouvá z vašeho znamení do Vah. Najednou zjistíte, že se s partnerem dokážete bavit velice rozumně a že se opravdu nemusíte hádat kvůli každé maličkosti. Kdybyste k tomu ještě přidali i trochu romantiky (což při energii Vah obtížné nebude), bude to mezi vámi najednou o hodně lepší.

Váhy

Změny, po kterých ve vztazích toužíte, zatím nepřicházejí. Pak je jen logické, že začnete přemýšlet, zda je opravdu chcete a potřebujete. Zároveň by bylo dobré, abyste si naplno uvědomili, že sebe ani partnera nezměníte. Výsledkem bude daleko smířlivější postoj, než byl ten dosavadní. Usoudíte, že se vám spolu žije vlastně velice dobře a žádné změny nepotřebujete.

Štír

Se žárlivostí se potýkejte tak, aby si toho nikdo nevšiml. Jakmile partner pochopí, jak moc vám na něm záleží, začne se chovat způsobem, kterým vám zaručeně poleze na nervy. Vy sice budete velice dobře vědět, že vás provokuje, ale hrozí, že se ovládnout nedokážete. V takovém případě si dávejte pozor na to, co mu řeknete. Nebudete mu přece dávat do ruky zbraň, kterou proti vám může využít...

Střelec

Zatímco začátek týdne probíhá v klidu a v pohodě, ve čtvrtek přijde zlom. Dostanete se pod vliv nastupující opozice mezi Marsem a Neptunem, takže hrozí, že na svém partnerovi začnete vidět jenom samé chyby. Kdybyste se snažili změnit svůj úhel pohledu a začali ho posuzovat laskavěji, bylo by to lepší. Změnu vaší nálady by okamžitě vycítil a zareagoval by stejně.

Kozoroh

Především počítejte s tím, že se dostanete do situace, kdy budete muset vybírat mezi pracovní kariérou a partnerstvím. Kdybyste chtěli a potřebovali celou situaci zvládnout tak, aby ani jedna ze stran zbytečně neutrpěla, museli byste se do toho pustit hned v pondělí. Miláčkovi nalijte čistého vína a jasně mu vysvětlete, o co se hraje. Bude sice překvapený, ale pochopí, že bude lepší, když vás nechá pracovat a sám se stáhne do pozadí.

Vodnář

Ve chvíli, kdy se Merkur v pondělí ráno přesune do Vah, kde se přidá k Venuši, se vaše nálada najednou zásadně změní k lepšímu. Budete přesně vědět, co ke své spokojenosti potřebujete, a taky si o to dokážete říct. Pro jistotu byste však měli počítat s tím, že partnera vaše jednání vyvede z míry. Na manipulaci byl připravený, ale na to, že budete mluvit na rovinu, ne...

Ryby

O tom, že byste svého miláčka přesvědčovali a nutili k něčemu, do čeho se mu nechce, nehodláte ani přemýšlet. Velice dobře víte, jak byste se v takové situaci rozhodovali vy sami. Pak je jen logické, že usoudíte, že ho něčemu takovému vystavovat nechcete. V takové situaci mu dáte na výběr a přímo se ho zeptáte, zda je to pro vás schopen udělat. A on je tak zamilovaný, že to pro vás opravdu udělá.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA