Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 32. týden (9.8.2021 - 15.8.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Nová životní cesta, kterou jste si vymysleli a na kterou chcete vykročit, čeká na start. Když se pro něj rozhodnete hned v pondělí, kdy se Luna nachází ve Lvu, proběhne všechno naprosto hladce. Navíc se nemusíte bát o partnera. Když slíbí, že se vám postaví po bok a bude vás ve všem podporovat, můžete si být jistí, že vedle sebe konečně máte člověka, který je s vámi v dobrém i zlém.

Býk

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, se nepoznáváte. Kromě hledání příjemných zážitků chcete svému miláčkovi zajistit i všestrannou pohodu a ničím nerušený klid. Dařit se vám to bude zejména na dovolené. Když to jen trochu půjde, uděláte miláčkovi snídani do postele a taky mu ji tam vlastní rukou naservírujete. Bude to vynikající!

Blíženci

Když je miláček naštvaný, může to být sice nepříjemné, ale vaše vina to není. Vy pak neztrácejte dobrou náladu a především nadhled. Když se vás společní známí nebo rodiče zeptají, co se s ním stalo, klidně odpovězte, že nevíte a že to ani nehodláte zjišťovat. Rozebíráním jeho nálad byste jen ztráceli čas, který potřebujete především pro sebe a pro vylepšení své vlastní nálady.

Rak

Všechno, co se týče lásky, citů a jiných podobných záležitostí, odložte na víkend. Luna bude ve vášnivém Štíru a postará se, abyste si to s miláčkem opravdu užili. Kdybyste ale chtěli své vášně a jejich projevy opravdu podpořit, udělejte něco, čím překvapíte nejen svého partnera, ale i samy sebe. Co kdybyste zapomněli na vlastní ložnici a šli spát do hotelu, kde si můžete hrát na utajené milence?

Lev

Chaos, s kterým v citech v poslední době zběsile zápasíte, pociťujete čím dál intenzivněji. Ve čtvrtek a v pátek však máte šanci, abyste s tím něco udělali. S člověkem, kterého milujete, si můžete promluvit a vzájemně si nalít čistého vína. Kdybyste se dokázali domluvit, co spolu podniknete, a dohodnout se na svých dalších společných životních plánech, bylo by to vynikající.

Panna

Návraty do minulosti nejsou ve vašem případě typické, ale tentokrát vám hvězdy radí, abyste se o ně ještě jednou pokusili. Setkání s první láskou znovu otevírá šance, které jste už dávno vzdali. Teď máte šanci zjistit, že v tom, co se citů týká, nepatříte zdaleka ještě do starého železa. Je jen potřeba, abyste si v tomto směru trochu posílili sebedůvěru, jíž zatím dost nemáte.

Váhy

Čas na to, abyste ve svém vztahu změnili něco zásadního k lepšímu, máte do středeční půlnoci. Využijete poslední dny, kdy se Merkur nachází ve Lvu, a kdy se vám postará o projev, jemuž se nedá odolat. Pokud se rozhodnete, že o někoho stojíte, dáte mu to najevo tak, že vám co nejrychleji padne kolem krku. Velice dobře si uvědomuje, že právě dostal šanci, která se nevrací.

Štír

Představa, že žebráte o lásku a někomu vysvětlujete, proč ho vlastně milujete, je vám naprosto cizí. Přesto není vyloučeno, že se podobný scénář v úterý, kdy jste pod vlivem opozice mezi Venuší a Neptunem, uskuteční. V takovém případě byste měli mít předem nachystané argumenty, které pro vás hovoří. Dotyčnému je předestřete, ale ujistěte ho, že rozhodnutí necháváte na něm.

Střelec

To, že si s někým na první pohled nesednete, se stát může. Vy sami se z toho neobviňujte, protože to není vina ani jednoho z vás. Problém může nastat jen v případě, kdy jste o člověka, kterého vám dohazují kamarádi nebo příbuzní. Pak je potřeba, abyste si spolu sedli a upřímně si promluvili. Naštěstí máte oba rozum. Všechno si vyříkáte tak, aby mezi vámi bylo jasno.

Kozoroh

Vaším dnem je čtvrtek, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Plutem. Dodá vám energii, kterou potřebujete přesně k tomu rozhodnutí, jehož jste se dosud sice trochu báli, ale přesto jste věděli, že ho musíte co nejdříve udělat. Když s tím, co jste vymysleli, přijdete za miláčkem, jeho reakce vás překvapí. On bude souhlasit a vy nechápete, čeho jste se vlastně báli.

Vodnář

V pondělí dopoledne, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, si můžete s miláčkem sednout a v klidu probrat všechno, co vás v bližší i vzdálenější budoucnosti čeká. Skvělé to bude zejména na dovolené. Tam se navíc můžete vrátit k tomu, co mezi vámi bylo a pohovořit si o snech, které jste dosud neuskutečnili. Opravdu byste se nemohli alespoň k některým z nich vrátit?

Ryby

Než se rozhodnete, že boj o svou lásku vzdáte, protože jde o něco, v čem nemáte ani tu nejmenší akci, rozhodněte se, že si dopřejete ještě jeden pokus. Když se k němu odhodláte o víkendu, kdy máte dostatek času a kdy Luna navíc prochází Štírem, je značná šance, že to vyjde. Musíte se však chovat přirozeně a tak, aby ten druhý pochopil, že právě dostal šanci, která podruhé nepřijde.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA