Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 02. týden (10.1.2022 - 16.1.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Konečně pochopíte, co máte na člověku, s kterým se sice dlouho znáte, ale s nímž jste dosud nic neměli. Zejména v pondělí ráno si v tom s pomocí Luny ve svém znamení uděláte konečně jasno. Ani pak však nebudete vědět, zda se o dotyčného máte zajímat, nebo zda ho máte nechat další dny a týdny mimo svou pozornost. Zkuste rána využít k tomu, abyste hodili udičku. Pak počkejte, jak se situace vyvine.

Býk

Vaše dlouhodobá přání, která se lásky týkají, mohou dopadnout zcela jinak, než jste čekali. Člověk, kterého jste dosud vnímali jako svůj nesplněný sen, se najednou začne ucházet o vaši přízeň způsobem, který by nezaregistroval jen slepý. Vy však po prvních pár větách zjistíte, že sny, které jste o něm měli, a skutečnost, která se před vámi rozestřela, jsou v silném rozporu.

Blíženci

Čtvrtek, pátek a navíc i část soboty, kdy se Luna nachází ve vašem znamení, vás dostává do situace, kdy budete neobyčejně citliví a vnímaví ke každému lidskému citu - lásku nevyjímaje. Právě proto je potřeba, abyste si v citech a emocích v první polovině týdne udělali pořádek. Když nebudete vědět, koho chcete, a nedokážete ho odlišit od toho, kdo nemá ve vašem životě co dělat, budou vaše průšvihy v lásce pokračovat i nadále.

Rak

Zásadní vliv na vaši lásku vyvine v neděli konjunkce Slunce s Plutem, která se odehrává ve vašem partnerském sektoru. Pokud se rozhodnete, že se projevíte naplno a tak, aby miláčkovi bylo od začátku jasné, co od vás může čekat, taky to udělejte. To, že některé záležitosti pak poženete až na ostří nože, roli nehraje. Partner, který váš přímý přístup nevydrží, si vás nezaslouží.

Lev

Základním vliv, který na vás a na vaše partnerské vztahy planety vyvíjejí, vychází z Merkura. Nachází se ve vašem partnerském sektoru, kde se taky v pátek zastaví. Donutí vás, abyste o sobě a o svém partnerovi přemýšleli zcela jinak, než dosud. Pokud usoudíte, že byste se mu měli věnovat podstatně víc, než dosud, taky to udělejte. Jde o projev lásky, který nepočká.

Panna

Pozor na to, co a hlavně jakým způsobem partnerovi říkáte, si dávejte hlavně v úterý. Slunce z vašeho sektoru lásky a romantiky tvoří sextil s Neptunem ve vašem partnerském sektoru, a dostává vás do stavu, kdy na sebe můžete prozradit podstatně víc, než byste chtěli a považovali za rozumné. Čím méně budete o lásce mluvit, tím méně si zkomplikujete pozdější partnerský život.

Váhy

Kdyby se stalo a vy jste spolu s miláčkem vyrazili v pátek nebo v sobotu na ples, večírek nebo na jinou podobnou akci, chovejte se tam přirozeně a tak, aby na vás mohl být partner pyšný. Čím méně se budete chtít lidem z vašeho okolí snažit zalíbit, tím větší je šance,že je opravdu zaujmete. O tom, že vás budou vašemu partnerovi upřímně závidět, nepochybujte.

Štír

Pokud máte pocit, že ve vašem vztahu není všechno zdaleka takové, jak by se vám líbilo, klidně to partnerovi řekněte. Bude překvapený. Dokonce přizná, že jeho něco takového ani nenapadlo. Kdybyste chtěli pondělní večer, kdy se Luna dostává do vašeho partnerského sektoru, využít k tomu, abyste mu vysvětlili, jak by se váš vztah dal vylepšit, bude to dokonalé.

Střelec

Na chyby, které váš miláček dělá, ho raději neupozorňujte. Zejména v úterý, kdy jste celý den pod vlivem energie nastupující kvadratury mezi Marsem a Neptunem, by se mohlo lehce stát, že by se váha převážila ve váš neprospěch. Projevilo by se to tím, že by vás on začal upozorňovat na to, co děláte špatně vy. Vůbec by se vám to nelíbilo, ale museli byste přiznat, že má pravdu.

Kozoroh

Zásadní vliv na to, jak se cítíte a zejména na průběh vašich nových partnerských vztahů, má Luna, která se v pondělí odpoledne dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky. Do středeční půlnoci se pak můžete zabývat přemýšlením o tom, co byste ve svém vztahu měli napravit, a hledáním způsobu,kterým to uděláte. Výsledek vás překvapí a vašeho miláčka potěší.

Vodnář

Merkur, který se v pátek zastaví ve vašem znamení, vás nutí, abyste s partnerem konečně probrali to, co jste probrat už dlouho chtěli, ale zatím jste na to neměli dostatek odvahy. Tentokrát si uvědomujete, že to udělat prostě musíte. Bude to rozhovor, který sice není příjemný vám ani jemu, ale bez nějž se přes veškerou oboustrannou snahu z místa nehnete.

Ryby

Člověku, který si myslí, že se bez něj nedokážete obejít a bez jeho aktivní pomoci si se životem neporadíte, musíte upozornit na to, že se zásadně mýlí. Zejména v úterý z toho bude velice ostrá, ale taky velice užitečná debata. Velice rychle pochopí, že vás představa osamělého boje nijak neláká, ale když nebude zbytí, dokážete si bez větších problémů poradit i sami.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA