Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 04. týden (24.1.2022 - 30.1.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

O svého miláčka se nebojte a o jeho věrnosti nepochybujte. Pokud své myšlenky tímto způsobem nasměrujete, koledujete si o problémy, které by vám zásadně zkomplikovaly život. Jakmile zjistí, že se o něj bojíte, aktivuje se zlomyslná součást jeho duše. Pak hrozí, že začne flirtovat nalevo i napravo. Nic zlého tím sice nemyslí, ale váš to bude přesto trápit.

Býk

Když miláček přijde s tím, že byste mohli bydlet s jeho rodiči nebo jinými příbuznými, dostane vás do hodně obtížné situace. Na jedné straně si uvědomujete, že by vám takové řešení usnadnilo život. Na druhé je vám ale jasné, že by taková změna mezi vás mohla vnést zbytečné rozkoly a hádky. Ty by pak na vašem vztahu zanechaly zbytečné negativní stopy.

Blíženci

V pondělí, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, si můžete s miláčkem užívat tak, jak se vám to už dlouho nepodařilo. Je ale potřeba, abyste si předem uvědomili, že partner je tím nejdůležitějším, co ve vašem životě je. Přesto byste to neměli s projevy lásky přehánět. Jakmile usoudí, že se ho svou láskou snažíte jen spoutat a znehybnit, postaví se do opozice i v případě, že ho dosud nic takového nenapadlo.

Rak

Zásadní podněty vám poskytne Merkur, který se ve středu časně ráno vrací do vašeho partnerského sektoru. Kdybyste chtěli jeho energii využít k tomu, co je pro vás nejlepší, musíte se s partnerem bavit především o tom, do čeho se ani jednomu z vás nechce. Oba musíte přiznat, že jste dělali chyby, a oba si musíte slíbit, že v nich dál už pokračovat nebudete.

Lev

To, že s miláčkem nemáte stejné koníčky, se momentálně může ukázat spíše jako plus než mínus. Nebudete si závidět, že se jeden může věnovat tomu, k čemu se ten druhý kvůli péči o domácnost nedostane. Kdybyste chtěli domácí atmosféru opravdu zásadně vylepšit, sami byste partnerovi navrhli, že v pátek zůstanete doma a on se bude moci věnovat svému hobby.

Panna

V pondělí, kdy se do vašeho sektoru lásky a romantiky přesouvá Mars, můžete být spokojení se vším, co se ve vašem vztahu děje. Své city umíte dávat najevo tak, aby tomu druhému došlo, že ho opravdu milujete, ale přitom neměl ani na minutu dojem, že ho uháníte. V neděli, kdy se do stejného znamení přesune Luna, se pak můžete ve vztahu těšit na spoustu pozitivních změn.

Váhy

Spolehlivě vás spojují veškeré aktivity, do kterých se spolu pustíte. Zajímavě se v tomto směru projeví zejména víkend. Kdybyste se rozhodli, že se s partnerem dáte do dlouho odkládaných domácích prací, vyhodnotil by to jako vynikající nápad. V sobotu byste pracovali jako o život a v neděli byste si mohli zaslouženě užívat spokojené chvíle ve dvou.

Štír

Pokud milence nemáte, smiřte se s tím, že ho chtít mít budete. Normální partnerský život vám skoro nestačí. Potřebujete mít nejistotu a motýly v žaludku, které vám normální vztah nedá. Přesto se však i v tak netypickém vztahu budete chovat rozumně. To, že byste mohli váš vztah někomu prozradit, vás ani nenapadne. Nechcete své lásce dělat zbytečné dusno tam, kde být nemusí.

Střelec

Od čtvrtečního rána do sobotního dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, se projevujte tak, jak je vám to vlastní. Na nic si nehrajte, nic nepředstírejte. Platí to především pro lásku a city ve všech podobách. I kdyby vás kamarádi přemlouvali, že si máte začít s člověkem, který by vás zajistil a postaral by se vám o klidný život, raději to nedělejte. Ostatní by to sice brali jako rozumné rozhodnutí, ale vy byste to vnímali jako zásadní životní chybu.

Kozoroh

Mars, který se v pondělí dostává do vašeho znamení vám dává jak v lásce tak i v životě vůbec spoustu energie. Další vliv na vás vyvíjí Merkur, který se ve středu do vašeho znamení vrací, a Venuše, která se tam v sobotu zastaví. Když vám partner díky tomuto planetárnímu vlivu slíbí, že vás bude podporovat a že bude vždycky stát na vaší straně, měli byste mu věřit. Jde slib, který myslí opravdu vážně.

Vodnář

Když se rozhodnete, že svému partnerovi s něčím zásadním pomůžete, musíte mu to nabídnout tak, aby se neurazil, ale aby vzal vaši nabídku jako důkaz vaší opravdové lásky. V žádném případě mu však nesmíte dát najevo, že jste pro něj udělali něco, za co by vám měl být vděčný. Když si představíte sami sebe na jeho místě, pochopíte, že je potřeba, abyste jeho hrdost respektovali stejně jako svou vlastní.

Ryby

V tom, co se lásky týče, máte momentálně zelenou. Dokážete všechno zvládnout tak, abyste partnera ujistili, že patříte k těm, s nimiž může v každé chvíli počítat. Přesto by bylo dobré, abyste nedělali naprosto všechno. Když mu necháte kus práce, kterou může zvládnout sám, na kterou může být pyšný a za niž ho pochválíte, můžete si pak oba naplno užívat láskyplný vztah.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA