Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 03. týden (17.1.2022 - 23.1.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Problémy, které jste měli s láskou, považujete za dávno ukončenou epizodu, která nemá s vaším nynějším životem nic společného. Dejte si však pozor, abyste toto své stanovisko nehlásali až příliš nahlas. Osud je totiž tak trochu zlomyslný. V prvním nestřeženém okamžiku by se postaral, abyste v lásce padli do průšvihů horších, než byly ty dosavadní.

Býk

Z toho, že vámi rodiče a příbuzní vašeho partnera nejsou ani trochu nadšení, si nic nedělejte. Kdybyste ale dokázali využít energii úplňku, který se v úterý uskuteční ve vašem sektoru komunikace, mohli byste si je naklonit příznivěji. Pak ale musíte víc mluvit a dokazovat, že jejich dítěti vnesete do života ničím nerušené štěstí. Podaří se vám to bez problémů!

Blíženci

V jednání svého miláčka se nevyznáte, ani když se budete opravdu hodně snažit. Čím víc se ho budete vyptávat, co se děje, tím rozporuplnější odpovědi budete dostávat. Kdybyste se ale na nic neptali a spokojili se s tím, že je vám spolu dobře, bude to lepší. Pak se dokážete v neděli, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, domluvit na všem, co je pro vás a další vývoj vašeho vztahu důležité.

Rak

Úplněk, který se v úterý uskutečňuje ve vašem znamení, vám dává šanci buď na úplně nový vztah, nebo na zásadní vylepšení toho starého. V každém případě se těšte na den, kdy vám bude jasné nejen to, co se děje, ale hlavně to, co si váš miláček myslí. Pokud jste dosud jasně nevěděli, zda s vámi ve svém dalším životě počítá, teď zjišťujete, že se opravdu není čeho bát.

Lev

V úterý a ve středu je sice Luna ve vašem znamení, ale taky jste pod vlivem stacionárního Urana z vašeho sektoru profese. Právě proto byste si však měli dávat pozor na to, jak se k partnerovi chováte. Pokud usoudí, že dáváte přednost práci před ním a jeho společností, bude z toho napjatá atmosféra, kterou se vám přes veškerou námahu rozptýlit nepodaří.

Panna

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, se soustřeďte sami na sebe a na to, aby vám bylo dobře. Pokud jste nezadaní, ani vás nenapadne, abyste si partnera sháněli za každou cenu. Usoudíte, že bude lepší, když si společenskou sezónu užijete s kamarády. Kdyby se někdo zajímavý objevil, bránit se nebudete, ale taky nic nehodláte lámat přes koleno.

Váhy

Neděle, kdy se Luna nachází ve vašem znamení, a kdy se Slunce dostává do konjunkce s Merkurem, byste měli se svým miláčkem mluvit i v případě, kdy byste si tak zcela nebyli jistí,že mu máte co říct. Toho se však obávat nemusíte. Jakmile projevíte chuť komunikovat, určitě vymyslí něco, co vám téma k zajímavému a časem i k zamilovanému rozhovoru poskytne.

Štír

V úterý, kdy se ve vašem partnerském sektoru zastaví Uran, si hlídejte nejen to, co partnerovi říkáte, ale hlavně to, jakým tónem to pronášíte. Na to, co vy považujete za důkladně skrytý podtext vašich slov, bude reagovat velice citlivě. Když mu chcete říct něco, co se týká dalšího vývoje vašeho vztahu, mluvte tak, aby bylo všechno jasné a pro domněnky tam nebylo místo.

Střelec

Slunce, které se ve čtvrtek dostává do vašeho sektoru komunikace, vám vnese do všech mezilidských vztahů jas a pohodu. Dobře vám bude jak s příbuznými, tak s partnerem. Kdybyste náhodou měli nového partnera, jehož byste chtěli rodině představit, máte skvělou šanci. Bude se chovat tak, aby všem dokázal, že vás vnímá jako to nejlepší, co mu život dal. A do vaší rodiny zapadne tak, jako by tam byl odjakživa!

Kozoroh

Kdyby se stalo a miláček vás zklamal, nedělejte z toho zbytečnou tragédii. Berte to jako něco, co se stává a co musíte zvládnout. Kdybyste se pak nad celou záležitostí zamysleli, pochopíte, že vás vlastně sám ani zklamat nechtěl. Všechno tak dopadlo samo od sebe. Když pak budete uvažovat dál, zjistíte, že k tomu, abyste dělali zbytečné dusno, důvody opravdu nemáte.

Vodnář

Pokud chcete svého partnera nalákat na něco naprosto nového, začněte od prádla. Klidně sáhněte do toho, které jste si koupili pro nějakou zvláštní příležitost, nebo po tom, které vám nadělil Ježíšek. Miláčkovi to jemně naznačte, ale nic určitého neříkejte. Taky to není potřeba. Bude nadšený už jen tím, že jste se kvůli němu rozhodli opustit nudné stereotypy.

Ryby

Na tom, abyste oba měli stejné nebo alespoň hodně podobné záliby, raději netrvejte. Nic dobrého by vám to nepřineslo. V takovém případě hrozí, že se s miláčkem kvůli tomu začnete hádat. Můžete mít pocit, že se partner nevěnuje vám, ale spíše kamarádům, s nimiž své hobby provozuje. Vy si sice říkáte, že na něj žárlit nebudete, protože to nemá cenu, ale stejně to nedokážete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA