Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 05. týden (31.1.2022 - 6.2.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Především byste si měli uvědomit, co ke svému miláčkovi vlastně cítíte a jaké místo jste mu ve svém životě rozhodli dát. Zejména v pondělí máte totiž tendenci vidět váš vztah jako něco daleko náročnějšího, než ve skutečnosti je. Kdybyste se rozhodli, že si zatím budete bezstarostně užívat života a definitivní rozhodnutí ještě chvíli odložíte, bude to lepší.

Býk

Váš miláček patří k lidem, kteří mají pocit, že všemu rozumí podstatně lépe, než vy. Vy sice víte, že to je trochu jinak, ale máte rozum a raději se s nimi nehádáte. Zejména v úterý, kdy ve Vodnáři probíhá novoluní, vám jakýkoli spor nic dobrého nepřinese. K tomu, abyste změnili jeho názor, můžete využít druhou polovinu týdne. Merkur se obrací do přímého chodu a učí vás komunikovat tak, abyste se zbytečně nezraňovali.

Blíženci

Novoluní, které se v úterý odehrává ve Vodnáři, zásadně přeje všem změnám, po kterých oba toužíte. Kdybyste se rozhodli, že se vypravíte do zahraničí, máte vynikající šanci. Navíc se můžete těšit na pozitivní reakci svého partnera. Když mu řeknete, že měl podobné přání, ale vám se ho bát sdělit s tím, že ho odmítnete jako nesmysl, bude hned všechno jasné.

Rak

Úvahy o tom, že byste se měli ke svému miláčkovi chovat velkoryse a odpustit mu všechno, co vám kdy udělal, jsou sice zejména ve druhé polovině týdne silně intenzivní, ale taky zrádné. Kdybyste svého partnera přesvědčili, že by se do velkorysého odpouštění měl dát především on, bude to pro vás oba daleko lepší. Navíc vy jemu máte odpouštět podstatně víc, než on vám.

Lev

Pracovní část týdne proběhne tak, že si opravdu nemusíte na nic stěžovat. Změna přijde až v pátek večer. Ve vašem partnerském sektoru se setká Slunce se Saturnem, což vytvoří atmosféru, kdy se budete muset začít starat o zásadní stabilizaci vašeho vztahu. Je čas, abyste od nezávazného laškování přešli ke spojení svou lidí, kteří spolu chtějí žít a mír i rodinu.

Panna

Toho, že by byl váš miláček na odchodu a jen čekal na vhodnou příležitost, se nebojte. Takové nebezpečí aktuálně nehrozí. Naopak! Zejména o víkendu na vás bude viset tak, že vám nedopřeje samostatný krok. Navíc se můžete ještě těšit na jedovaté poznámky, které z jeho strany padnou, a které se týkají vaší věrnosti. Když mu je zakážete a doporučíte, aby raději mlčel, než vás opravdu pořádně naštve, bude to lepší.

Váhy

Zatímco vy byste moc rádi dostávali jemné romantické dárečky a přemýšleli o tom, kam vyrazíte na Valentýna, váš partner o ničem takovém nechce ani slyšet. Svou lásku vám projevuje dary, které jsou sice kvalitní a drahé, ale zároveň i neskutečně praktické. Vám nezbývá, než abyste se s tím smířili. Valentýna naplánujte sami a romantický dárek si pořiďte vlastními silami...

Štír

Období, kdy Slunce prochází Vodnářem, je jako v každém jiném roce náročné. Právě proto je potřeba, abyste za zády měli partnera, který se vám život snaží co nejvíce ulehčit. Týká se to zejména hodin mezi středečním a pátečním polednem. Pokud chcete, aby to mezi vámi vypadalo lépe, než dosud, máte šanci na zásadní vylepšení. Naštěstí to nebude obtížné. Luna je v Rybách a vy nemáte s láskyplnými projevy obtíže.

Střelec

Na lidi, kteří si vám div ne se slzami v očích stěžují na to, jak jim osud nepřeje a jak přes veškerou snahu nemohou najít spřízněnou duši, soucitem pro jistotu moc neplýtvejte. Umí sice mluvit tak, že by se nad nimi i kámen slitoval, ale ve skutečnosti je všechno jinak. Když s nimi strávíte pár chvil a necháte je mluvit, zjistíte, že se lidem, kteří je ze svého života vyhnali, vlastně ani moc nedivíte.

Kozoroh

O inspiraci pro dostatečné projevy lásky žadonit nemusíte. Hvězdy vám ji slibují v míře daleko větší, než si umíte představit. Je potřeba abyste dokázali využít pátečního stacionárního Merkura ve svém znamení. Pod jeho vlivem dokážete o tom, co ke svému miláčkovi cítíte, mluvit tak přesvědčivě, že vám sám vskočí do náruče a už tam i zůstane.

Vodnář

Pokud chcete mít ve vztahu klid a v životě pohodu, musíte se o to začít taky náležitě starat. Na zásadní zlomy se připravte v úterý. Ráno, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Uranem, byste hlavně neměli zbytečně mluvit. Můžete říct něco, co by vás mrzelo. V poledne, kdy se rostoucí Luna ve vašem znamení setká se Saturnem, se k miláčkovi chovejte tak, jak byste chtěli, aby se on choval k vám. Litovat toho rozhodně nebudete.

Ryby

Od středečního do pátečního poledne, kdy se Luna nachází ve vašem znamení, zvládáte všechno, co se lásky týče, bez problémů a naprosto skvěle. Navíc se můžete těšit na pozitivní odezvu, kterou změna vašeho jednání vyvolá i partnera. Když vám řekne, že to, že si váš našel a že vás získal, považuje za své nejlepší životní rozhodnutí, můžete si být jistí, že mluví pravdu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA