Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 06. týden (7.2.2022 - 13.2.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Než se rozhodnete, že změníte lásku, dobře si to rozmyslete. Zejména nápady, které budete v tomto směru mít od středečního poledne do páteční půlnoci se mohou ukázat jako velice riskantní. Uskutečníte je pod vlivem Luny z Blíženců, což znamená, že mohou být naprosto nepromyšlené. Pozor si dávejte zejména na lásky, které k vám přijdou z ciziny prostřednictvím sociálních sítí.

Býk

Perspektivami, které před vámi rozvíjí váš pesimisticky naložený miláček, se nenechejte vyvést z míry. Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, trvejte ve všem na svém. Partnerovi, který vám bude vysvětlovat, že ho nemáte dostatečně rádi, musíte říct, že ho naopak rádi máte. Proto chcete jemu i sobě zajistit život, kdy se nebudete ničeho bát a kdy se budete ze své lásky těšit naplno.

Blíženci

S miláčkem čekejte debaty, které se vám sice ani trochu nelíbí, ale kterých se nevyvarujete. Zatímco vy si chcete užívat společných chvil a věnovat se tomu, co vás oba baví, partner neustále přemýšlí o budoucnosti a o dalších plánech. Problém je v tom, že ho ani nenapadne, aby se zeptal, zda se vám jeho záměry líbí a zda si nimi budete souhlasit i za sebe.

Rak

Jedná se především o to, abyste byli sami v pohodě a spokojení. Pokud budete, nehrozí, že by byli v nepohodě, která by logicky vedla ke zbytečným partnerským hádkám. Navíc je potřeba, abyste miláčka přesvědčili o dalších příjemných perspektivách, které ho po vašem boku čekají. Naštěstí to nebude náročné. Když mu v neděli, kdy je Luna ve vašem znamení, uvaříte, získáte si ho navždy.

Lev

Když zjistíte, že vám partner v něčem neříká tak úplně pravdu, budete neobyčejně naštvaní. Důvody, proč to dělá, sice chápete, ale přesto máte pocit, že se měl zachovat jinak. Pak je ale potřeba, abyste využili čtvrtka a pátku, kdy je Luna v komunikativních Blížencích a všechno důkladně probrali. Miláčkovi se sice chtít nebude, ale na to se ohlížet opravdu nemůžete.

Panna

Hlavně nevěřte tomu, že nový člověk, kterého jste si pustili do života, je špatným partnerem a že budete svého rozhodnutí záhy litovat. Jde sice o jedince, s nímž život není a nebude jednoduchý, ale to vám nevadí. Když budete sami k sobě upřímní, přiznáte, že by vás partner, který by vás poslouchal na slovo a respektoval bez boje a bez hájení vlastních názorů ani nebavil.

Váhy

To, že máte momentálně vztahy rozjeté na dvou i více frontách, vám problémy nedělá. Zejména od středečního poledne do páteční půlnoci, kdy bude Luna v povídavých Blížencích, se vám to bude velice líbit. Čas, kdy je jeden ctitel při ruce, s druhým se bavíte na sociálních sítích a s třetím si domlouváte rande na víkend, je sice trochu nebezpečný, ale vám se líbí.

Štír

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, věnujte svému partnerovi co nejvíce času. Potřebuje vědět, že ho milujete a že si bez něj svůj další život nedokážete představit. Kdybyste z jeho chování vycítili, že vás chce dostat před oltář, měli byste mu dát jasně najevo, že je to i váš nápad. Běh událostí se tím sice trochu uspíší, ale to vám vůbec nevadí.

Střelec

Když vám začne miláček vysvětlovat, že se mu málo věnujete a že byste měli v tomto směru trochu přidat, dostane vás do opravdu obtížné situace. To, že máte práce hodně, mu ale raději neopakujte. Mohli byste se taky dozvědět, že pracujete jen proto, abyste s ním nemuseli být. Mohli byste mu sice vysvětlovat, že pracujete proto, aby se mu žilo lépe, ale on by vám to stejně nevěřil.

Kozoroh

Lidi, kteří vám začnou váš vztah rozmlouvat s tím, že je to riziko, které byste postupovat neměli, vám lezou na nervy. To, že jim dost ostře neřeknete, že se nemají plést do věcí, po kterým jim nic není, berte jako svůj velký úspěch a důkaz dobrého vychování. Naštěstí se umíte podívat tak, aby i bez řečí pochopili, že svým jednáním překročili míru.

Vodnář

Z toho, co jste udělali, a z důvodů, které vás k tomu vedli, se nikomu zpovídat nemusíte. Jedinou výjimku tvoří váš partner. Tomu vysvětlení naopak podat musíte. Berte to jako prevenci nedůvěry, kterou byste mezi vás moc neradi pouštěli. Rozhovoru se nebojte. Miláček zareaguje velice rozumně. Vyslechne vás v klidu. Následně vás ujistí, že vás naprosto chápe a vašemu jednání rozumí.

Ryby

V sobotu a v neděli, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, se vám bude na světě velice líbit. Miláček se bude chovat přesně tak, jak se vám líbí. Vy mu budete oplácet stejný. Možná byste si měli preventivně přichystat nějakou pozornost k Valentýnu. Když vám miláček dá nějaký dárek a vy byste pro něj žádný neměli, necítili byste se tak úplně dobře.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA