Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 19. týden (9.5.2022 - 15.5.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí, kdy Luna prochází vaším sektorem romantiky a lásky, sami sebe nepoznáváte. Jindy se s miláčkem ráno nebavíte, protože na to nemáte ani náladu ani čas. Tentokrát však začnete týden tím, že si vynutíte společnou snídani, během níž budete partnera sledovat zamilovanýma očima. Kdyby se vám podařilo tuto atmosféru udržet i dalších sedm dní, bude to opravdu krásné.

Býk

Když má váš miláček starosti, budete první, kdo se to dozví. Pak se ale musíte chovat rozumně. Opravdu mu nejde o to, abyste mu radili a hledali spolu s ním vhodná řešení. Potřebuje, abyste si k němu sedli, silně ho k sobě přitiskli a pak už mlčky a bez zbytečných komentářů poslouchali, co se s ním a kolem něj děje. Mlčenlivý soucit bude lepší, než aktivita, o kterou nestojí.

Blíženci

Těšte se na týden, kdy vám partnerská komunikace půjde přesně tak, jak si představujete. Zásadně vám v tom pomůže Merkur, který se v úterý ve vašem znamení obrací do zpětného chodu. Opět zjistíte, že se na vaše názory a na to, co si myslíte, kromě vašeho miláčka orientuje spousta lidí. Miláčkovi však musíte dát najevo, že je pro vás ze všech nejdůležitější!

Rak

Zásadní vliv na vás vyvine Jupiter, který se ve středu dostává do vašeho sektoru profese a kariéry. Kdyby se stalo a začal se kolem vás motat nadřízený, zpozorněte. Kdyby vám začal vysvětlovat, že mu doma nikdo nerozumí a že nutně potřebuje spřízněnou duši, měli byste zpozornět ještě víc. Doby, kdy jste na podobné řeči díky své soucitné povaze mohli naletět, jsou naštěstí už dávno za vámi.

Lev

Zejména v pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, dokážete pro svého miláčka udělat téměř nemožné. Když se rozhodnete, že pro něj upečete dort, zvládnete to rychle a tak, aby se měl opravdu čemu divit. Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, pro něj zase dokážete napsat opravdu krásnou báseň. Váš životní druh se s vámi opravdu nenudí...

Panna

V době, kdy Slunce prochází Býkem, se s partnerem nebudete bavit o lásce, ale o penězích - a kvůli financím se taky budete hádat. Kdybyste partnera a jeho argumenty soustředěněji poslouchali, bude to lepší. Pak pochopíte, že jsou chvíle, kdy byste si opravdu měli nejdříve užívat a až potom myslet na šetření a hromadění majetku. Partner to už pochopil - a teď je řada na vás!

Váhy

Jupiter, který se ve středu přesouvá do vašeho partnerského sektoru, vám skýtá šanci na nové a velice zajímavé seznámení. Pokud však chcete uspět, musíte se chovat zcela jinak, než obvykle. S pomocí stacionárního Merkura, který se v úterý obrací do zpětného chodu, jednejte lehce lhostejně a hlavně nezávisle. Čím méně budete dávat najevo, že byste o dotyčného měli zájem, tím větší zájem bude o vás a o vaši společnost projevovat on.

Štír

V pondělí a v úterý, kdy je Jupiter ještě ve vašem sektoru romantiky a lásky, můžete s miláčkem vyrazit na nákupy zásnubních nebo snubních prstenů. Když mu to navrhnete, bude překvapený, ale hned vám dá najevo, že jste se mu svým nápadem trefili do noty. Dokonce ani neřekne, že je škoda, že vás něco takového nenapadlo už daleko dřív...

Střelec

Pokud v lásce chcete a potřebujete uspět, musíte se naučit dávat najevo své city a emoce. V pondělí, kdy je Luna ve Lvu, to naštěstí obtížné nebude. S její pomocí se umíte i rozčilovat tak, abyste při tom vypadali půvabně a přitažlivě. Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve Vahách, se dokážete s miláčkem domluvit tak, abyste city dali najevo, ale přitom se necítili trapně.

Kozoroh

Veškeré pokusy, které o vaše získání podnikne člověk, kterému nedokážete věřit (i když byste možná opravdu moc chtěli), jsou předem odsouzené k neúspěchu. Realisticky myslící lidé z vašeho okolí vám sice vysvětlují, že byste ho měli vyslyšet, protože byste si tím ulehčili život, ale vy s nimi nesouhlasíte. Příjemnější život by se vám líbil, ale cena, kterou byste za něj zaplatili, by byla v tomto případě až příliš vysoká.

Vodnář

Opravdu nevidíte důvod, proč byste se měli zpovídat z toho, co jste zažili před seznámením se svým nynějším partnerem. Když se vás přímo zeptá, klidně mu dávejte všeobecné a schválně neurčité odpovědi. V krajním případě mu můžete říct, že se to podstatné už dozvěděl a nic jiného ho zajímat nemusí. Zamlouvat se mu to nebude, ale nakonec uzná, že máte pravdu.

Ryby

V pondělí a v úterý, kdy je Jupiter ještě ve vašem znamení, bez obav a s elegancí sobě vlastní oslovte člověka, který se vám už dlouho líbí, a který zatím veškerým pokusům o navázání bližších kontaktů odolával. Teď konečně můžete situaci posunout ve svůj prospěch. Když ho v úterý někam pozvete, můžete si být jistí, že pozvání přijme. Zbytek pak máte jen ve svých rukou...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA