Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 18. týden (2.5.2022 - 8.5.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Zásadní vliv na vaši lásku a city, které prožíváte a s nimiž se musíte srovnat, vytváří Venuše, která se v pondělí večer dostává do vašeho znamení. Pod jejím vlivem usoudíte, že i vy máte nárok na štěstí přesně podle svých představ. V sobotu odpoledne a v neděli, kdy se Luna dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, se v tomto ohledu těšte na velice příjemné zážitky. Ani spát se vám po nich nebude chtít...

Býk

Lidí, kteří mají pocit, že mohou hodnotit váš aktuální vztah a hovořit o jeho budoucnosti, si nevšímejte. Maximálně je můžete upozornit, že se jedná o váš a ne o jejich život. Ve středu, kdy jste pod vlivem kladného vztahu mezi Jupiterem a Plutem, si dejte pozor na přílišnou velkorysost. To, že chcete pro partnera udělat všechno, co se dá, ještě neznamená, že při tom musíte zapomenout na sebe.

Blíženci

To, že se partnerovi snažíte za všech okolností vyjít vstříc, je po vašich životních zkušenostech normální. Přesto byste neměli zapomínat ani na sebe a na požadavky, které máte právo vznášet vy k němu. Když zjistíte, že se podle vašeho názoru zbytečně intenzivně zajímá o někoho, kdo vás podle vašeho názoru ohrožuje, měli byste mu to co nejrychleji zarazit!

Rak

Do noci ze středy na čtvrtek můžete být v pohodě. Všechno, co se děje, se skládá tak, abyste se nemuseli ničím stresovat. Ve čtvrtek, kdy se současně dostanete pod vliv Luny ze svého znamení a spojené energie Slunce s Uranem, se situace zásadně změní. Všechno včetně svého miláčka dostanete pod kontrolu tak, abyste mohli být spokojení. Uvědomíte si, že vám nic nehrozí, a začnete si užívat lásku i život.

Lev

Pracovní část týdne můžete věnovat naplno práci. Nebojte se, o nic tím nepřijdete. Na lásku si vyhraďte prodloužený víkend - tentokrát včetně pátku. Využijete tak naplno páteční sextil mezi Merkurem a Venuší. S jeho pomocí si můžete s partnerem konečně upřímně promluvit o všem, co vás ve vztahu trápí a co se vám nelíbí. Bude upřímně překvapený. Něco takového ho ani nenapadlo...

Panna

Zejména ve středu byste měli veškerá zásadní rozhodnutí, která učiníte, předem konzultovat s partnerem. Nejde o to, že by se mu nelíbila nebo že by vám je zakazoval, ale o to, že se potřebuje cítit jako váš plnohodnotný protějšek, na jehož názoru vám záleží. V sobotu, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Sluncem a Marsem, si někam vyrazte ve dvou. Bude to vynikající!

Váhy

To, že si v pondělí s někým domluvíte rande, ještě neznamená, že se uskuteční. Naštěstí se kvůli tomu nehodláte zbytečně stresovat. Ve svém portfoliu máte pár zajímavých lidí, kteří se na vaši společnost jen třesou, a kteří vás rádi doprovodí kamkoli, kam se vám chce jít. V sobotu, kdy je Luna v Raku, si ze svého stabilního partnera nedělejte legraci. Obvykle má smysl pro humor docela vyvinutý, ale tentokrát by mu to nesedlo.

Štír

Dejte si pozor, abyste miláčkovi prostřednictvím sociálních sítí a jiných médií na sebe neprozradili víc, než by vám bylo milé. Čím tajemnější v jeho očích zůstanete, tím silněji bude vnímat vaši přitažlivost a erotický potenciál. Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna v pečujícím Raku, se mu svěřte se svými nejtajnějšími přáními. Pro to, aby vám je splnil, udělá všechno, čeho je schopen!

Střelec

O svém miláčkovi a jeho minulosti se můžete dozvědět spoustu zajímavých věcí. Přesto by bylo vhodné, abyste se ho na ně zbytečně nevyptávali. Znáte ho a víte, že to, co chce, vám s chutí a rád prozradí sám. Zejména v úterý a ve středu, kdy Luna prochází jeho partnerským sektorem, nesmí mít pocit, že na něj v tomto ohledu tlačíte nebo že ho dokonce do něčeho nutíte!

Kozoroh

Venuše, která se dostává do Berana, váš láskyplný potenciál moc neposílí. Můžete mít naopak dojem, že vás váš životní partner s její pomocí cpe někam, kam se vám nechce, a nutí vás k něčemu, co se vám nelíbí. Kdybyste ale vydrželi do středy, kdy díky planetárním energiím dokážete bezvadně argumentovat, mohli byste ho navést na uvažování, které by bylo vašemu vztahu daleko prospěšnější.

Vodnář

Venuše, která se v pondělí večer dostává do vašeho sektoru komunikace, zásadně mění váš přístup k lásce a k citům vůbec. Pod jejím vlivem a s její pomocí dokážete o tom, co k miláčkovi cítíte, mluvit tak, že ho ani na chvíli nenapadne, že byste si mohli dělat legraci. Naopak! Přizná, že na podobná slova od vás už dlouho čekal a je moc rád, že se jich konečně dožil.

Ryby

Jupiter, který pobývá poslední celý týden ve vašem znamení, vám přinese v životě i v lásce spoustu zajímavých šancí. Pokud jste ve vztahu, který sami označujete za trvalý a který byste si moc rádi zachovali ve své nynější nenarušené podobě, měli byste jednat opatrně. Platí to zejména pro středu, kdy byste neměli vás vztah vystavovat zbytečným zkouškám. I z malého flirtu by pak mohlo být velké zemětřesení, které by vás vztah ohrozilo víc, než si umíte představit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA