Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 22. týden (30.5.2022 - 5.6.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Novoluní ve vašem sektoru komunikace a krátkých cest vás inspiruje, ale váš miláček vás svými nápady vyloženě vyvádí z míry. Když přijde s tím, že byste si mohli vyrazit na místa, kde jste byli na líbánkách, budete překvapení. Když však celou záležitosti promyslíte důkladně, usoudíte, že je to vlastně docela dobrý nápad. Obvykle návraty do minulosti moc rádi nemáte, ale tentokrát rádi učiníte výjimku.

Býk

Po valnou část pracovního týdne se neděje nic, co by vás vyvedlo z míry. Změna přijde až v pátek, kdy se Merkur ve vašem znamení obrací do přímého chodu. Díly jeho pomoci dokážete se svým miláčkem mluvit tak, aby konečně pochopil, že své chování k vám musí opravdu změnit. Kdybyste se i vy rozhodli, že s ním začnete mluvit něžněji a láskyplnými slovy šetřit nebudete, bylo by to vynikající.

Blíženci

S podněty, které k vám příslušník opačného pohlaví vysílá, a na který byste měli reagovat, je to těžké. Jeho pokusy jsou tak zaobalené, že si jich většinou ani nevšimnete. Kvůli tomu dostáváte nálepku člověka, který si toho, co se kolem něj děje, nevšímá, a lásky si neváží. Jindy byste se rozčilovali a snažili se všechno uvést na pravou míru, ale tentokrát vás to ani nenapadne.

Rak

Luna ve vašem znamení se ve středu a ve čtvrtek opravdu snaží, abyste se v lásce nenudili. Vaši pozornost si kromě partnera vyžádá i člověk, který se dosud tvářil hodně odtažitě a sotva s vámi prohodil slovo. Ať teď zjišťujete, že se tak nechoval z lhostejnosti, ale právě proto, že se mu moc líbíte a on by se nerad ztrapnil. Máte sice pocit, že to se svými obavami přehání, ale máte taky rozum a nahlas mu to neřeknete.

Lev

Člověk, který za vámi přijde s tím, že se s vámi chce o něčem poradit, vás nesmí vyvést z míry. Velice rychle zjistíte, že má svých vědomostí a informací dost, a že vaši radu tedy absolutně nepotřebuje. Pak vám dojde, že se s vámi chce blíže seznámit a tento způsob volil jako osvědčený prostředek, který nezklame. Vám sice připadá, že vám měl své záměry sdělit rovnou, ale zase chápete, že se vás trochu bál.

Panna

Novoluní v Blížencích vás v zejména utajovaných vztazích zbavuje sebekontroly a nutí vás ke zbytečnému riziku. Se svou dosud utajovanou láskou se předvádíte způsobem, který se jako rozumný a prozíravý nedá označit ani omylem. Pokud nechcete mít doma zbytečné dusno a netoužíte po kraválu a opravdu vážně míněném vyhrožování rozchodem, měli byste se ve vlastním zájmu mírnit.

Váhy

Z toho, že váš jinak pozorný a pořád ještě zamilovaný partner zapomene na nějaké vaše soukromé výročí, se opravdu nestřílí. Můžete být sice naštvaní, ale když si uvědomíte, kolik toho má a co všechno pro vás dělá, vztek vás zcela jistě přejde. Pak rychle přijdete na způsob, jak mu jeho opomenutí připomenete tak, aby pochopil, ale aby se zároveň ani neurazil, ani nenaštval.

Štír

Merkur, který se ve vašem partnerském sektoru obrací v pátek do přímého chodu, vám dává v lásce a ve vztazích šance, které jste už dávno považovali za nesplnitelné. Vy se však dostáváte do situací, se kterou si nevíte rady. Na jedné straně byste byli moc rádi, kdyby se znovu otevřely - a na druhé si říkáte, že šlo o vášeň, se kterou jste se už vyrovnali a kterou znovu oživovat nechcete. Co nakonec zvítězí?

Střelec

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se dokážete na miláčka bez problémů a velice efektivně naladit. Na to, abyste přesně zjistili, na co myslí a co by chtěl, s ním nemusíte ani mluvit. Měli byste si však uvědomit, že on funguje naprosto stejně. Kdybyste tedy měli v hlavě něco, o čem by podle vašeho názoru neměl vědět, pro jistotu na to ani nemyslete.

Kozoroh

Všechno, co se kolem vás děje, a zejména osudy, které máte možnost pozorovat, vás dostávají do situací, kdy je vám přesně jasné, co nechcete a co riskovat nebudete. Trochu horší je to v případě, kdy máte vedle sebe partnera, který je duší provokatér a který má pocit, že se ve stabilním a vyrovnaném vztahu dusí. Než mu vysvětlíte, že je to jinak, bude vám to chvíli trvat.

Vodnář

Novoluní ve vašem sektoru lásky a romantiky je neobyčejně slibné. Pokud jste sami, slibuje vám nové kontakty, které mohou vyvrcholit novou láskou. Jako zadaní pak s jeho pomocí dokážete miláčkovi vysvětlit, že o něj opravdu stojíte, a ujistit ho, že si život bez něj nedokážete představit. Zareaguje na to tak, abyste se oba cítili co nejlépe a co nejpříjemněji.

Ryby

Když skončí jedna láska, je to sice nemilé, ale tragédie to není. Když budete sami k sobě upřímní, přiznáte, že jste něco takového už dávno tušili a vlastně ani tak moc překvapení nejste. Před svým bývalým partnerem byste se však měli alespoň tvářit zaskočeně a trochu smutně. To, že už máte vyhlédnutého někoho, kdo nastoupí na jeho místo, se nesmí dozvědět!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA