Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 23. týden (6.6.2022 - 12.6.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Jde o celkem klidný týden, kdy se můžete těšit ze všeho, co vám život nabídne. Kdybyste se ještě rozhodli, že se na miláčka nebudete dívat jako na někoho, kdo vás jen zdržuje od důležitějších věcí, ale s kým si můžete povídat, bude to skvělé. Bez problémů se pak dokážete domluvit na všem, co vám dosud dělalo potíže. A když spolu půjdete ven, budete se držet za ruce jako čerstvě zamilovaní!

Býk

Týden proběhne v nerušené pohodě. Slunce je sice v Blížencích, ale přináší vám dny, kdy po vás nikdo nic nechce. Kdybyste nutně potřebovali zažít vzrušení v lásce, musíte si počkat do neděle. Proběhne pod vlivem konjunkce Venuše s Uranem a bude stát opravdu za to. Když se rozhodnete, že někoho získáte, taky se vám to podaří. Obavy o to, že by se mu to nelíbilo, mít nemusíte. Líbit se mu to bude opravdu hodně.

Blíženci

To, že o dosavadním životě svého partnera nemáte celkem žádný přehled, není důvod, abyste se stresovali. Když se nad tím důkladně zamyslíte, pochopíte, že vlastně žádné další informace, než jsou ty, které máte k dispozici, mít nemusíte. Užívejte si toho, že je vám spolu dobře. A k tomu, aby vám bylo spolu opravdu dobře, výčet jeho předchozích milenců nepotřebujete!

Rak

Když partner přijde s tím, že byste spolu mohli alespoň občas sportovat, berte to jako velice dobrý nápad. Když budete sami k sobě upřímní, přiznáte, že jste podobný podnět, který vás vytáhne z vašeho klidu a zbytečného pohodlí, už opravdu potřebovali. Pak se můžete dohadovat, zda budete chodit pěšky, nebo jezdit na kole, ale to už není podstatné. Podstatný je právě ten první krok, který jste učinili.

Lev

Toho, že by vás někdo vyhodil ze srdce vašeho miláčka a zbavil vás zaslouženého místa, které v něm máte, se obávat opravdu nemusíte. Může se sice najít člověk, který s vaším partnerem před vašima očima flirtuje, ale toho se opravdu obávat nemusíte. Na to, aby své jednání od základů změnil, stačí jeden přísný pohled, který váš miláček vyšle, a jímž dá najevo, že je jeho námaha zbytečná.

Panna

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, dokážete váš vztah konečně vyrovnat tak, abyste se v něm oba cítili dobře. Vy to nepřeháníte s požadavky, které k miláčkovi vznášíte, zatímco on vám pořád dokola opakuje, že jste jeho životní štěstí, které si vlastně ani nezasloužil. Na podobné řeči odpovídejte úsměvem. Kdybyste mu řekli, že si vás opravdu nezaslouží, byla by to sice pravda, ale situaci by to moc nevylepšilo.

Váhy

Když miláček začne mluvit o tom, že neví, jestli vás opravdu miluje, nebo zda by mu nebylo lépe bez vás, vy mu na to nesmíte skočit. Když ale usoudíte, že to už přehání, musíte přejít do protiútoku. Klidně mu řeknete, že to tedy vyzkoušíte. Zároveň ho ale upozorněte, že ve chvíli, kdy přestanete být pár, už cesta zpátky nebude a vy se k němu nevrátíte. Pak možná dostane rozum...

Štír

Pokud byste chtěli ve svém osobním životě něco měnit, odložte to na víkend. Využijete tak energii Luny ve svém znamení. V sobotu, kdy je Luna ve Štíru bez aspektů, budete mít dost chuti a času, kdy nad vším můžete přemýšlet. Kdybyste dospěli k závěru, že vlastně nic měnit nechcete, protože už i tak máte partnera skoro ideálního, bude to to nejlepší, na co můžete přijít.

Střelec

I když vám připadá, že jste silná osobnost, je pravděpodobné, že narazíte na osobnost ještě silnější. Právě takoví lidé vás ale přitahují. Pokud jste single, čekejte, že vás právě člověk takové povahy osloví a bude chtít navázat bližší kontakty. Naštěstí máte rozum a pochopíte, že to, co se vám do života právě žene, je štěstí, po kterém tak toužíte a na něž jste dosud čekali marně.

Kozoroh

Zásadní vliv na váš soukromý život a tím i na lásku má ve vašem případě pátek, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Merkurem a Plutem. Díky jeho energii se dokážete jasně a jednoznačně vyjadřovat ke všem tématům, s nimiž miláček přijde. Vy mluvíte daleko víc, než je vaším zvykem. Partner si zase chválí, že je u vás konečně živo a že si máte pořád o čem povídat.

Vodnář

Nejlepší dny vás čekají ve čtvrtek a v pátek, kdy jste pod vlivem Luny z Vah. Jde o planetární energii, která se postará, abyste se chovali tak, abyste vztah posílili, ale neohrozili. Svému miláčkovi dáte jasně najevo, že chcete, aby to mezi vámi fungovalo podle vás. Argumenty, které si k tomu vyberete, budou takové, že vám odporovat nechce a vlastně ani nedokáže.

Ryby

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, se těšte na spoustu zajímavých překvapení. Když partner přijde s tím, že si máte sednout, protože jinak novinku, s níž přichází, nevydýcháte, měli byste to udělat. Půjde o něco, co se bezprostředně týká a vás a vašeho vztahu, a co vám dokáže, že to s vámi myslí daleko vážněji, než vy s ním.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA