Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 21. týden (23.5.2022 - 29.5.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Všechno chce svůj čas. Právě v případě, kdy se rozhodnete v lásce prožít něco, co jste dosud nezažili, nesmíte nic uspěchat. V pondělí a v úterý, kdy je Luna spolu s vaším vládcem Marsem v Rybách, hrozí, že to s tlakem, který vyvíjíte na potenciálního partnera, zbytečně přeženete. Ve středu, kdy se Luna spolu s Marsem přesunou do vašeho znamení, se všechno zásadně obrátí k lepšímu. Nebylo by lepší počkat?

Býk

V pracovní části týdne se v lásce nic nového neděje. Všechno zůstává tak, jak je. Ve středu, kdy se Mars přesouvá do Berana, toho budete mít na starosti tolik, že na lásku ani nevzdechnete. Situace se k lepšímu změní až v sobotu odpoledne. Do vašeho znamení se dostane Venuše a dodá vám odvahu. Pokud chcete ve vztahu něco změnit, máte skvělou šanci. Všechno navíc proběhne tak, abyste mohli být spokojení!

Blíženci

Pokud chcete vztah, který prožíváte, stabilizovat, máte výjimečnou šanci. Využijte úterý, kdy se Venuše dostává do pozitivního vztahu se Saturnem, a s miláčkem si vážně promluvte. To, že jste o svatbě dosud nemluvili ani neuvažovali, roli nehraje. Svým dotazem ho zaskočíte tak, že nedokáže nic předstírat. To, že jste ho potěšili, vám dá najevo tak, že si jeho upřímností můžete být naprosto jistí.

Rak

Dosud jste lidem, kteří vám vysvětlovali, že je od lásky jen velice krátký krok k nenávisti, moc nevěřili. Tentokrát musíte přiznat, že mají pravdu. Nevíte, zda vám partner leze na nervy nebo zda ho milujete tak, že se vám z toho úží dech. V pátek, kdy budete pod vlivem napjatého vztahu mezi Venuší a Plutem, si naplno uvědomíte, že právě prožíváte vztah, který je neskutečně silný a který ovlivňovat nedokážete.

Lev

Kamarádi, kteří vám vaši lásku rozmlouvají s tím, že je to riskantní záležitost, které budete litovat spíše dříve, než později, to s vámi myslí opravdu dobře. Vy je ale poslouchat nemusíte. Klidně jim řekněte, že je máte sice rádi a jejich názoru si vážíte, ale že si od nich do života mluvit nenecháte. Jejich reakce se nebojte. Po prvotním šoku přiznají, že máte pravdu.

Panna

Týden proběhne v tom, co se lásky týče, dost nezvykle. V pondělí a v úterý, kdy jste pod vlivem Marse z vašeho partnerského sektoru, máte sklon ke zbytečně přecitlivělým reakcím. Čím méně budete své pocity rozebírat, tím to bude lepší. Na to, abyste se láskou a city vůbec zabývali opravdu vážně, přijde čas až v sobotu odpoledne. Pak pochopíte nejen to, co od partnera chcete, ale dokážete určit i to, co mu hodláte nabídnout.

Váhy

Je potřeba, abyste se v citech dokázali přizpůsobit požadavkům svého partnera. Stihnete toho opravdu hodně. Do sobotního odpoledne, kdy je Venuše ve vašem partnerském sektoru, se na něj naladíte naprosto bez problémů. I beze slov spolu dokážete komunikovat naprosto dokonale. V pátek dopoledne si dejte pozor na zbytečné výbuchy emocí. Vy si je sice zdůvodnit dokážete, ale miláček vůbec nechápe, co se s vámi děje.

Štír

Merkur, který se v pondělí časně ráno dostává do vašeho partnerského sektoru, skvěle ladí s Marsem, který je do středečního rána ve vašem sektoru lásky a romantiky. Pod jeho vlivem dokážete s miláčkem mluvit tak, aby ho ani na chvíli nenapadlo, že si z něj můžete dělat legraci. Dokonalý pak bude víkend, kdy se do vašeho partnerského sektoru dostává Venuše, která vaše láskyplné projevy zjemňuje a dovádí je k dokonalosti.

Střelec

Rozhodnutí, ke kterým dospěl, svému miláčkovi zakázat nemůžete. Můžete mu ale vysvětlit, že podle vašeho názoru zejména v pondělí a v úterý riskuje víc, než je zdrávo. Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, byste mu měli dát své city najevo způsobem, o jehož upřímnosti nedokáže pochybovat, i kdyby opravdu chtěl. Pro něj i pro vás to bude velice cenný moment.

Kozoroh

Merkur, který se v pondělí dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, zásadně změní váš postoj k životu. Pod jeho vlivem dokážete o citech a o tom, co vám v tomto směru probíhá hlavou, mluvit naprosto volně. Za to, co cítíte, se nestydíte. Když vám láska přerůstá přes hlavu, umíte o tom bez ostychu mluvit tak, aby partner pochopil, že láska, kterou mu nabízíte, stojí opravdu za to.

Vodnář

Na to, abyste si s partnerem promluvili a jasně mu řekli, co vás na jeho jednání štve a rozčiluje, potřebujete nejen dobrou výmluvnost, ale i značnou dávku odvahy. S tím, že vás bude tolerovat a vaše slova přijme bez námitek a mírumilovně, nepočítejte. Hádka, která pak vybuchne, bude mít kupodivu pozitivní dopad. Vyříkáte si stanoviska a vrátíte mezi vás mír.

Ryby

Nová organizace povinností v zaměstnání i domácích záležitostech je velice užitečná. Konečně si máte šanci dát život do pořádku tak, jak jste vždycky chtěli. Zejména v pondělí a v úterý k tomu budete mít nejen chuť, ale i značnou dávku energie. V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, pak můžete všechno dotáhnout k láskyplné dokonalosti. Nebojte se, půjde to!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA