Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 24. týden (13.6.2022 - 19.6.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Bylo by dobré, abyste k sobě ve všem, co se lásky týká, přistupovali s maximální upřímností. Úplněk, který se v úterý odehrává ve Střelci, vám v tom v maximální možné míře pomůže. Pokud se přistihnete při tom, že se s někým dáváte dohromady ne proto, že byste do něj byli zamilovaní, ale proto, že si říkáte, že by vám s ním bylo dobře, přemýšlejte, zda má takový vztah vůbec cenu...

Býk

Kdybyste chtěli svého partnera přesvědčit o něčem, co je vám jasné, ale co on buď moc nechápe, nebo chápat nechce, musíte se do toho pustit hned v pondělí ráno. Merkur bude ve vašem znamení a vám se ho možná podaří přemluvit. Když celou záležitost vzdáte s tím, že to stejně nemá cenu, budete záhy litovat. Na podobně skvělou příležitost musíte navíc čekat až do jara příštího roku!

Blíženci

Úplněk, který se v úterý odehrává ve vašem partnerském sektoru, vám ve vztahu přeje jen to nejlepší. Najednou jasně vidíte, kde jste dělali chyby. Navíc se rozhodnete, že nebudete na nic čekat, ale že důsledně začnete panovat na nápravě. O svá předsevzetí se však s partnerem nedělte. Když by se to dozvěděl, byl by až moc sebejistý, což je to poslední, co potřebujete.

Rak

Merkur, který se v pondělí přidává ke Slunci, které už v Blížencích je, zásadně uvolní atmosféru, co mezi vámi a miláčkem panuje. Najednou se dokážete mluvit o všem, co vás trápí a o čem jste se dosud z nejrůznějších důvodů ostýchali nejen mluvit, ale vlastně i přemýšlet. Pochopíte, že je vám s partnerem dobře, a rozhodnete se, že budete dělat všechno pro to, aby vám bylo ještě lépe.

Lev

O tom, co pro vás partnerský vztah vlastně znamená a co vám přináší, budete zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, velice soustředně přemýšlet. Kdybyste pochopili, že máte vztah posunout tak, aby vám spolu bylo dobře a abyste toho druhého k ničemu nenutili, ale lásku a oporu si poskytovali dobrovolně, bude to skvělé.

Panna

Merkur, který se v pondělí dostává do Blíženců, může vaše vztahy zbytečně zkomplikovat. I když máte pocit, že máte ve všem pravdu a o kvalitě svých názorů ani na chvíli nepochybujete, partnerovi byste v projevu bránit neměli. Když ho necháte domluvit, zjistíte, že byste ho měli vyslechnout častěji. Navíc vám dokáže své nápady podat tak, abyste pochopili, že vás opravdu miluje a legrácky si z vás nedělá.

Váhy

Když se už chcete hádat, měli byste si vybrat něco, co vás nutí k přemýšlení. Když však vhodné téma začnete hledat, pochopíte, že vlastně neexistuje. Díky Merkuru v Blížencích pochopíte, že se na všem dokážete lehce a bez problémů domluvit. Kdybyste o tom ještě přesvědčili i partnera, byli byste až do konce týdne v naprosté pohodě a dokonalém souladu.

Štír

Týden proběhne v atmosféře tak pracovní, že se nebudete mít čas s partnerem ani pohádat. Oba přijdete domů tak unavení, že budete rádi, když se domluvíte na základních provozních záležitostech. Ke změně přijde až v neděli, kdy se alespoň částečně vrátíte do své normální kůže. Při sextilu mezi Venuší a Neptunem se dokonce překonáte natolik, že miláčkovi sami a dobrovolně řeknete, že jste rádi, že ho máte.

Střelec

Merkur, který se v pondělí dostává do vašeho partnerského sektoru, posiluje vliv úplňku, který se ve vašem znamení odehrává v úterý. Pod jeho vlivem se jako zadaní rozhodnete, že posílíte svůj vztah tak, abyste se v něm oba cítili dobře. Jako nezadaní usoudíte, že přišel čas, kdy byste si konečně měli najít někoho, s kým budete sdílet životní radosti i starosti - a taky se do toho hned dáte.

Kozoroh

Když vám miláček řekne, že nechce, abyste chodili cvičit nebo se věnovali jinému sportu, bude to pro vás dost šok. Když si s ním začnete povídat o důvodech, nic rozumného se nedozvíte. Až později, kdy se nad celou věcí zamyslíte, vám dojde, že je za vším jen žárlivost. Partner se prostě bojí, že budete až moc sexy a kromě něj se budete stejně intenzivně líbit i jiným.

Vodnář

Merkur, který v pondělí odpoledne vstupuje do vašeho sektoru lásky a romantiky, zásadně změní vztah, který k lásce a tedy i partnerovi máte. Pod jeho vlivem dokážete o citech mluvit tak, aby ho ani na vteřinu nenapadlo, že ho neberete dostatečně vážně. V sobotu, kdy se Venuše dostane do kvadratury se Saturnem, si dejte pozor na to, co a hlavně jakým tónem partnerovi říkáte. Nejde o to, abyste se hádali, ale je potřeba, abyste se domluvili.

Ryby

Jde o týden, který je daleko náročnější, než by se vám zamlouvalo. Ve vztazích musíte dávat pozor na každé slovo. Když se rozhodnete, že si budete hlídat i mimoverbální komunikaci, bude to ještě lepší. Zásadní negativní vliv na vás má čtvrteční kvadratura mezi Sluncem a Neptunem. Pod jejím vlivem máte sklon věřit ohledně svého partnera i tomu, v čem by vám zdravý rozum jindy zabránil.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA