Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 20. týden (16.5.2022 - 22.5.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

I když si myslíte, že máte v lásce jasno, a že vás tedy nic nepřekvapí ani z míry nevyvede, není to tak zcela pravda. Pozor si musíte dávat zejména ve středu, kdy se váš vládce Mars dostává do konjunkce s Neptunem. Pod jeho vlivem hrozí nebezpečí velice špatného odhadu situace. Lehce by se mohlo stát, že byste podlehli někomu, kdo svá slova sice vážně nemyslí, ale kdo vám své požadavky naservíruje tak, že ho nedokážete odmítnout.

Býk

Do pátku, kdy je Slunce ve vašem znamení, máte v lásce a tedy i ve vztahu navrch. Zbytečně se nestresujete ani nerozčilujete, ale své požadavky umíte podat tak, že vás partner nedokáže odmítnout. Pozor si musíte dávat jedině v pondělí, kdy ve vašem partnerském sektoru probíhá úplněk. Pak je potřeba, abyste miláčkovi jeho riskantní nápady rozmluvili, ale přitom to udělali tak, aby si toho nevšiml.

Blíženci

Počítejte s lidmi, kteří se proti vám pokusí poštvat vašeho partnera. Začnou mu vysvětlovat, že na vztahu s vámi prodělává. Možná se ho zeptají, zda mu nevadí, že vás musí poslouchat a že se doma děje všechno podle vašeho přání. Naštěstí máte partnera, který zareaguje rychle a správně. Dotyčnému řekne, že je s vámi naprosto spokojený. Navíc mu doporučí, aby se nepletl do věcí, po kterých mu nic není.

Rak

Dech vám vyrazí člověk, který se z ničeho nic objeví a začne vám vysvětlovat, že by se k vám moc rád vrátil. To, že z vašeho života před poměrně dlouhou dobrou zmizel a navíc vám o sobě nedal vědět, mu vůbec nepřipadá divné. Vy se pak musíte obrnit trpělivostí a se značnou porcí shovívavosti mu vysvětlit, že vám jeho zájem sice lichotí, ale že bohužel přišel pozdě.

Lev

S trpělivostí a tolerancí svého partnera nelaškujte a ve vztahu zbytečně neriskujte. Opravdu mu nemusíte povídat, že se vám v erotických snech spíše než on zjevuje někdo z okruhu vašich přátel. V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem sektoru romantiky, se k němu chovejte pokud možno něžně. Nahlas vám to sice nikdy nepřizná, ale vaši něhu opravdu potřebuje.

Panna

Zatmění, které se v pondělí odehrává ve vašem sektoru komunikace, vás v tomto směru dostává do hodně náročných situací. Musíte se chovat tak, abyste miláčkovi neprozradili něco, co by mělo zatím zůstat tajemstvím - a zároveň to maskovat tak, aby ho něco takového vůbec nenapadlo. Při zatmění si navíc musíte dávat pozor, abyste se nakonec nepodřekli a opravdu nemluvili víc, než je zdrávo.

Váhy

Od pondělí do čtvrtka se věnujte povinnostem tak, abyste jich zvládli co nejvíc. Navíc se s nimi musíte popasovat tak kvalitně, že se k nim nebudete muset vracet. V pátek, kdy se ocitnete pod vlivem sextilu mezi Merkurem a Jupiterem ve svém partnerském sektoru, se pak budete moci plnou parou věnovat miláčkovi. Bez problémů s ním proberete všechno, co je pro vás důležité a co si s ním potřebujete v láskyplné a příjemné atmosféře vyjasnit.

Štír

Zatmění, které se v pondělí odehrává ve vašem znamení, není sice nijak zvlášť příjemné, ale zvládnout se dá. Pokud nechcete, aby váš vztah negativně poznamenalo, musíte se chovat rozumně. Především vás nesmí ani napadnout, že byste se ho vyptávali na něco, o čem nechce mluvit. Smiřte se s tím, že má tajemství, po nichž sice můžete pátrat, ale stejně se o nich nic nedozvíte.

Střelec

Láskyplné atmosféry si užívejte zejména v úterý a ve středu. Luna je ve vašem znamení a vy si najdete čas nejen na to, co vás baví, ale i na miláčka a vaše společné koníčky. Zatmění, které proběhlo v pondělí ve vašem sektoru tajemství a věcí skrytých, přeje sice utajovaným románkům, ale tentokrát byste na něj spoléhat neměli. Pokud románek máte, chovejte se v tomto směru co možná zdrženlivě.

Kozoroh

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, a kdy na vás zároveň pozitivně působí trigon mezi Sluncem a Plutem, se zamyslete nad představami, které máte o životě a zejména o jeho partnerské složce. Možná pochopíte, že by bylo lepší, kdybyste ve svých názorech ustoupili a nechali partnera, aby se projevil sám. Jen tak se dozvíte, zda vás opravdu miluje a zda s vámi počítá i pro dny příští.

Vodnář

Do pátku jste v klidu, v pohodě a hlavně ve stavu, kdy máte všechno a kdy od života nic nechcete ani nevyžadujete. V sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, a kdy se Slunce zároveň dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, vytáhněte partnera někam, kam se spolu chcete už dlouho podívat, ale kam jste se spolu ještě nedostali. Bude to pro oba krásný společný láskyplný zážitek.

Ryby

V době, kdy Slunce prochází Býkem, máte chuť mluvit, dokazovat svou pravdu a vůbec komunikovat o všem, co je pro vás i pro partnera důležité. Ve středu, kdy se ve vašem znamení setkává Mars s Neptunem, si však dejte pozor nejen na to, co mu říkáte, ale hlavně na to, jak na to reaguje. Hlavně ho neobviňujte z něčeho, co vás sice napadlo, ale pro co žádné důkazy nemáte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA