Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 36. týden (5.9.2022 - 11.9.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Venuše, která se hned v pondělí přesouvá do Panny, zásadně změní atmosféru, která ve vašem vztahu panuje. Miláček, který se dosud točil pouze a výhradně kolem vás, najednou začne mluvit o práci, o tom, do čeho byste se měli pustit a o jiných navýsost praktických věcech. Vám se to sice moc nelíbí, ale chápete, že se do toho pustit musíte spíše dříve, než později...

Býk

Venuše, která se v pondělí přesunuje do vašeho sektoru lásky a romantiky, mění atmosféru, která kolem vás panuje. Pod jejím vlivem můžete bez obav učinit zásadní životní rozhodnutí, které se týká vašeho vztahového života. Když usoudíte, že budete raději bez partnera, než abyste dál ztráceli čas s člověkem, který vám jen pije krev, pomůže vám vaše plány uskutečnit.

Blíženci

Když se rozhodnete, že partnera získáte tím, že mu budete naznačovat nebo i skutkem dávat najevo, jak se o něj dokážete starat a jak mu vedle vás bude dobře, nedělejte to. Nic dobrého by vám to nepřineslo. Miláček vám to sice nahlas neřekne, ale ze všeho nejvíce ho k vám přitahuje právě to, že pro sebe vyžadujete svobodu a jeho v žádném případě přehnaně opečovávat nehodláte.

Rak

V době, kdy Slunce prochází znamením Panny, se konečně dokážete s miláčkem bavit tak, abyste dali najevo své oprávněné sebevědomí a přitom se zbytečně nehádali. V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, byste s ním měli probrat zejména to, co vás rozčiluje a co vám na vašem vztahu vadí. Bude vám pozorně naslouchat a vyjádří vůli k nápravě.

Lev

Nic z toho, co se na obloze v tomto týdnu děje, vás z míry nevyvede. Všechno, co se týká vašich vztahů, pak vnímáte spíše jako podnět k zábavě, než jako důvod k přemýšlení. O další příjemné chvíle se postará Luna, která ve středu a ve čtvrtek prochází vaším partnerským sektorem. Pod jejím vlivem pochopíte, že se s miláčkem bez problémů domluvit i na tom, co vám jindy dělá potíže.

Panna

Týden proběhne v klidu a bez dalších překvapení. O to, abyste se nenudili o víkendu, se postará úplněk, který v sobotu proběhne ve vašem partnerském sektoru. Pod jeho vlivem konečně pochopíte, co vás k vašemu miláčkovi táhne a co vás u něj tak intenzivně drží. Hlava vám sice říká, že by vám s někým jiným bylo lépe, ale srdce vás u něj drží a držet bude.

Váhy

Merkur, který se v sobotu zastaví ve vašem znamení, vás nutí k rozumné aktivitě a ještě rozumnějšímu přístupu k životu. Najednou pochopíte, že partnera můžete mít sice rádi, ale to ještě neznamená, že mu smíte vynadat kvůli každé maličkosti. Vy si sice své jednání umíte zdůvodnit, ale on má oprávněný pocit, že má i v krajně vypjaté situaci nárok na slušné zacházení.

Štír

Venuše, která se v pondělí dostává do vašeho sektoru přátel, vám přinese v lásce mnohá překvapení. Je docela možné, že kamarádi usoudí, že jste už dlouho sami a rozhodnou se, že vám někoho dohodí. Vy pak zkonstatujete, že se jejich vkus zásadně liší od toho vašeho. Člověk, kterého vám předvedou s tím, že se jim zdá dokonalý, vás neupoutá ani omylem!

Střelec

Ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším sektorem komunikace, se máte na co těšit. Konečně si užijete dva dny, kdy si budete s miláčkem rozumět dobře a bez problémů. Navíc se spolu dokážete smát i tomu, co vám obvykle spolehlivě zkazí náladu. Tentokrát však usoudíte, že jste si starostí dělali už dost, a že teď můžete bez výčitek svědomí upřímně smát.

Kozoroh

Než se rozhodnete, že do nějakého člověka investujete čas, energii, vášeň a v neposlední řadě svou lásku, dobře si vybírejte toho, komu ji nabídnete. Lidí, kterým jste jim dali a oni vám místo opětované lásky do života vnesli leda tak chaos a zmatek, už bylo dost. Teď už opravdu potřebujete někoho, komu nabídnete své city jen tehdy, když si budete jistí, že vás dokážou ocenit.

Vodnář

To, že Venuše v pondělí opustila váš partnerský sektor, vám vlastně ani nevadí. Konečně přicházejí dny, kdy nemusíte svého miláčka balit, ale kdy si můžete užívat jeho společnosti a zejména veškerých radostí, které pro vás z lásky vyplývají. Moc si sice neodpočinete, ale to vám nevadí. Únava, která pramení z lásky a z krásných erotických chvil, je přece tak příjemná...

Ryby

Zásadním hvězdným vlivem, který na vás působí, je sobotní úplněk ve vašem znamení. Pod jeho vlivem budete sami k sobě upřímní tak, že se budete jenom divit. Když usoudíte, že jste své city směřovali na člověka, který si to nezaslouží a který by vám do života nic jiného než zklamání nepřinesl, vezmete to jako fakt. Místo pláče si však hned začnete hledat někoho, kdo by si vaše city zasloužil.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA