Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 03. týden (16.1.2023 - 22.1.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Především je potřeba, abyste se smířili s tím, že máte na lásku podstatně méně času, než by se vám líbilo. Zejména ve středu, kdy se ve vašem sektoru práce a profese zastaví Merkur, se musíte věnovat v první řadě práci a až potom miláčkovi. Naštěstí jde o člověka, kterému to nebudete muset dlouho vysvětlovat. Pochopí, že jde o důležité věci, a stranou ustoupí sám.

Býk

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, dokážete konečně miláčkovi jasně definovat to, co se vám na jeho jednání nelíbí. Problém s tím mít nebudete. Je vám jasné, že jde o informace, které měl dostat už dávno. Překvapí vás však jeho reakce. Místo rozčilování, které jste čekali, bude následovat velice vstřícná reakce. Dokonce vám slíbí, že se nad tím zamyslí.

Blíženci

Zatímco první čtyři dny týdne proběhnou bez větších překvapení, pátek vám všechno vynahradí. Slunce, které vstupuje do Vodnáře, přiměje vašeho miláčka k odlehčenému přístupu k životu. Konečně přestane mluvit o povinnostech a o tom, co se musí udělat. Najde si čas, aby si s vámi sedl a v klidu si pomlčel. Dojde mu, že ve vašem vztahu jsou řeči spíše na škodu.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, jste v naprosté pohodě. Váš miláček se konečně chová tak, abyste na sebe zbytečně nenaráželi. Když se dočkáte chvíle, kdy uzná, že máte pravdu, zatímco jeho rodiče se mýlí, budete mít pocit, že jste se právě ocitli oběma nohama v ráji. Máte však rozum a kromě souhlasného přikývnutí to nahlas nekomentujete.

Lev

I když se vám moc nechce, musíte se vyrovnat s rozpory, které vznikly mezi vámi a partnerem. Musíte zkonstatovat, že je váš miláček v mnohých směrech jiný, než jste si dosud mysleli. Pak je jen na vás, zda se s tím smíříte a berete to jako jeho zajímavou povahovou vlastnost, nebo zda usoudíte, že je to nepřekročitelná překážka a vám nic jiného než rozchod nezbývá.

Panna

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem komunikace, byste si měli s partnerem promluvit o dalších plánech na společný život. Nebude to sice úplně snadné, ale odkládat se to nedá. Zejména v případě, kdy jsou ve hře peníze, musíte dbát na rozumem podložené argumenty, tak na vyvážené emoce. Naštěstí to díky krásně ozářenému Merkuru dokážete.

Váhy

Většina pracovní části týdne proběhne v tak pilné práci, že snad ani nebudete vědět, že vedle sebe nějakého partnera máte. Změna však přijde v pátek, kdy se Slunce přesouvá do vašeho sektoru lásky a romantiky. Najednou pochopíte, že veškerá práce nemá smysl v případě, že s ní ruku v ruce nejde relaxace. A lepší relaxaci, než dlouhodobý kontakt s tělem vašeho miláčka jste ještě nevymysleli...

Štír

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, fungují doteky vašeho miláčka jako ten nejlepší prostředek pro uklidnění. Když máte pocit, že miláčkovi přerůstá nervozita přes hlavu, na nic se ho neptejte a začněte ho masírovat. Je sice možné, že se vaše zprvu opravdu nevinně míněná masáž zvrhne v zcela regulérní erotickou aktivitu, ale to ani jednomu z vás vadit nebude.

Střelec

I když jste na poslední vývoj citových vztahů člověka, který vás opravdu zajímá, velice zvědaví, sami byste se ho vyptávat neměli. Bude daleko taktičtější, když počkáte, až o tom začne mluvit sám. Naštěstí vaše trpělivost nebude napínat dlouho. Nejpozději ve středu, kdy se Merkur obrací do přímého chodu, se dozvíte všechno, co vědět potřebujete - a možná i něco navíc!

Kozoroh

Do pátečního rána můžete bez obav využívat energii Slunce ve svém znamení. Kromě kouzla osobnosti vám poskytuje i značné přesvědčovací schopnosti a ve spolupráci s Merkurem talent říct v pravou chvíli to jediné správné slovo. Pokud chcete někoho sbalit, nemusíte ani moc mluvit. Hvězdy se už postarají, abyste mluvili málo, ale každé slovo bylo trefou přímo do černého!

Vodnář

Zásadní vliv na váš osobní a tím i milostný život má novoluní, které se ve vašem znamení odehrává naštěstí v sobotu. Je to skvělé, protože budete mít alespoň dost času, abyste se mohli věnovat jak úvahám o své další budoucnosti, tak miláčkovi. Kdybyste náhodou zjistili, že má pocit, že se mu nevěnujete tak, jak byste měli, pracujte na změně. Bude to sice náročné, ale vám se to podaří zvládnout.

Ryby

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve Štíru, si dejte pozor, aby vás vaše emoce nepřeválcovaly. Potíže můžete mít zejména se žárlivostí. Žádné příznaky nevěry jste sice u partnera nezaregistrovali, ale přesto ho začínáte kontrolovat. Nechápete, jak je možné, že vztahy téměř všech vašich přátel procházejí krizí, zatímco u vás doma je pohoda a velice příjemný klid.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA