Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 47. týden (21.11.2022 - 27.11.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, co aktuálně prožíváte v citech, je opravdu jen utopie. Obvykle se sice dokážete i v lásce snů vzdát a bez problémů je zapracovat do svého normálního života, v němž se řídíte výhradně zdravým rozumem, ale tentokrát je všechno jinak. Do láskyplných snů se ponoříte tak důkladně, že zejména v pondělí, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, nebudete tak přesně vědět, co je vaše představa a co je realita...

Býk

Když je miláček v situaci, se kterou si přes veškerou snahu poradit nedokáže, musíte se vzchopit a postavit se mu po bok. Na problémy, které mezi vámi dosud byly a váš vztah negativně ovlivňovaly, musíte zapomenout. Když miláčka nenecháte samotného a bez pomoci, nikdy vám to nezapomene. Kdybyste se však na něj vykašlali a nechali ho v problémech samotného, nezapomněl by vám to rovněž.

Blíženci

Na potíže, které máte kvůli své až příliš dobře prořízlé puse, jste zvyklí a z míry vás nevyvedou ani tentokrát. Přesto byste si měli zejména v pondělí večer dávat pozor na to, co řeknete svému miláčkovi. Při konjunkci mezi Merkurem a Venuší, kteří se schází ve vašem partnerském sektoru, si hlídejte všechno, co na adresu svého miláčka pronášíte. K jeho kvalitám se pro jistotu nevyjadřujte vůbec!

Rak

I když máte svého miláčka rádi tak, že byste za něj opravdu byli ochotní i dýchat, pamatujte si, že se nic nemá přehánět. Jakmile by váš partner jen náznakem usoudil, že se o něj tak staráte jen proto, že si ho chcete svým způsobem koupit, vneslo by to mezi vás zásadní problém. Vy byste mu sice mohli vysvětlovat, že vás nic takového ani nenapadlo, ale on by vám to stejně nevěřil,

Lev

Zásadní pozitivní podněty do vašeho vztahu vstoupí v úterý, kdy do vašeho sektoru lásky a romantiky vstupuje Slunce. Slibuje vám krásný měsíc, ve kterém se budete nejen dobře bavit, ale v němž si užijete lásku v podobě, která se vám bude opravdu líbit. Kdybyste si s miláčkem naprosto mimo program naplánovali nějaký prodloužený víkend, bylo by to to pravé...

Panna

Když vám miláček začne vysvětlovat, že něco musíte, budete opravdu naštvaní. Proti srsti vám není jeho požadavek, ale způsob, jakým vám ho podal. Navíc vůbec nechápe, co vám na jeho jednání vadí. Kdybyste se rozhodli, že se nad to povznesete, bude to dobré. Kdybyste se však ještě jednou pokusili o vysvětlení svého jednání, bude to lepší. Pak je šance, že vás pochopí a své jednání přizpůsobí tomu, co chcete a potřebujete vy...

Váhy

Kdyby se vám do vašeho vztahu podařilo vnést rovnováhu, bude to skvělé. Dařit by se to mělo zejména ve čtvrtek a v pátek. Luna bude procházet vaším sektorem komunikace, odkud vám pomůže nazvat pravým jménem všechno, co je pro vás důležité. Dosud to vypadalo tak, že vám miláček poroučel a vy jste poslouchali. Teď je konečně víte, co máte dělat, aby se vaše síly vyrovnaly.

Štír

Zjistíte, že se štěstí v lásce, které jste v poslední době postrádali, může týkat i vás. Jde však o záležitost, která otálení nesnese! Je potřeba, abyste ve čtvrtek využili energii Jupitera, který se ve vašem sektoru lásky a romantiky obrací do přímého chodu. A kdyby vám vnitřní hlas radil, abyste v tomto směru třeba i zariskovali, měli byste ho poslechnout. Získáte tím víc, než si umíte představit!

Střelec

Pokud chcete ve svém životě něco zásadního změnit, musíte nejdříve vymyslet místo, ze kterého vystartujete. Ve vašem případě by skvělé byla zejména středa, kdy se ve vašem znamení odehrává novoluní. Díky jeho energii konečně získáte odvahu k novému účesu, novému líčení a vůbec zásadní změně svého zevnějšku. Reakce svého partnera se nebojte. Sám od sebe uzná, že vypadáte skvěle!

Kozoroh

Luna, která prochází o víkendu vaším znamením, vám ve všem, co se lásky a vztahů týká, nutí k rozhodování. To, že máte vedle sebe člověka, který se k vám chová lhostejně, se přes veškerou vaši snahu nezmění. Vy si pak můžete vybrat, zda se na něm pokusíte pracovat a tím ho změnit, nebo zda boj o jeho lásku vzdáte a začnete si hledat někoho, s kým vám bude lépe.

Vodnář

Jednání člověka, který se kolem vás točí, si musíte správně vyložit. Váš partner na něj žárlí a vy nevíte, co dělat a kterého z nich si vybrat. Než se však rozhodnete, měli byste se toho druhého zeptat, co s vámi zamýšlí. Kdybyste zjistili, že jste se s ním rozešli kvůli člověku, který vás vnímal jen jako zpestření dlouhých podzimních večerů, bylo by to skoro škoda...

Ryby

Pravidla, která jste si v lásce kdysi stanovili, jsou pro vás dnes třeba i těžká, obtížná a skoro až nezvladatelná. Právě to je však důvodem, abyste je dodržovali důsledně dál. Potíže s tím můžete mít zejména ve čtvrtek, kdy se Jupiter ve vašem znamení obrací do přímého chodu a kdy máte pocit, že si můžete dovolit naprosto všechno. Čím dříve si uvědomíte, že experimenty s láskou k tomu nepatří, tím to bude lepší!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA