Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 49. týden (5.12.2022 - 11.12.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pokud chcete v lásce stihnout všechno, co jste dosud zanedbávali nebo čemu jste moc pozornosti nevěnovali, musíte si pospíšit. Venuše zůstává ve Střelci, kde je vám příznivá, jen do sobotního hodně časného rána. Vy pak zjistíte, že si i v pracovních dnech dokážete najít prostor na partnera, který po vás touží daleko víc, než si vůbec dokážete představit.

Býk

Merkur, který se v úterý pozdě večer dostává do Kozoroha, a Venuše, která ho tam v sobotu následuje, vytvářejí atmosféru sice spíše pracovní, ale zase plnou možností. Právě proto by bylo dobré, kdybyste si dny přesně rozdělili na pracovní část a na hodiny, které bez ohledu na cokoli věnujete partnerovi. Je tak dokážete soukromý i pracovní život zorganizovat na jedničku!

Blíženci

Zatímco některé lidi představa toho, že by mohli mít současně dva partnery skoro až děsí, vy se s tím dokážete vyrovnat bez větších problémů. Zejména ve středu, kdy vaším znamením prochází neaspektovaná Luna, byste se však měli chovat tak, aby se o vás v tomto směru moc nemluvilo. Když se budete tvářit, jako by se nic zajímavého nedělo a dít nemělo, bude to lepší.

Rak

To, že se do vašeho partnerského sektoru dostane v úterý večer Merkur a v sobotu časně ráno Venuše, váš vztah nijak zásadně neovlivňuje. Je ale potřeba, abyste s partnerem zejména v pracovní části týdne mluvili daleko víc, než dosud. Sám vám to nikdy nepřizná, ale ve skutečnosti mu všechny malé novinky, kterými ho každý den zasypáváte, zásadně vylepšují náladu.

Lev

Pocit, že se přátelství mění v lásku, jste už prožili a velice se vám líbil. Momentálně vám však hrozí stadium, kdy se láska pomalu mění v přátelství. To, že něčím takovým procházíte, si naplno uvědomíte ve čtvrtek, kdy ve vašem sektoru přátel probíhá úplněk. I kdybyste však pod jeho vlivem měli pocit, že jste se v citech posunuli někam, kde jste být neměli, nahlas byste mu to zatím říkat neměli. Na to je ještě čas.

Panna

Na projevy lásky vám skoro až ubývá dech. Z vašeho miláčka se vyklubal milenec velice náročný, což znamená, že vám chybí energie. Naštěstí dokážete v úterý využít energii Merkura, který vstupuje do Kozoroha. S jeho pomocí si dokážete s partnerem promluvit tak, aby pochopil, že kromě lásky, kterou mu prokazujete při všech příležitostech, potřebujete občas i spát. Nebojte se, dojde mu to.

Váhy

Venuše, která se během týdne přesune do Kozoroha, vám trochu zkomplikuje život. Hrozí, že kvůli svému vztahu narazíte na rodinu, která vůbec netají nespokojenost, kterou v tomto směru cítí. Vy si s nimi však musíte promluvit a přesvědčit je, že se mýlí. Naštěstí budete mít už v neděli večer šanci, abyste jim všechno vysvětlili a uvedli jejich relace na pravou míru.

Štír

Na to, abyste si se svým miláčkem promluvili o všem, co je potřeba, máte skvělou šanci. Odvahu, kterou k tomu rovněž potřebujete, se hned v pondělí a v úterý zajistí Luna ve vašem partnerském sektoru. S její pomocí dokážete všechno nazvat pravým jménem tak, abyste mezi vámi nevznikaly zbytečné rozpory. Navíc si dokážete lásku projevit tak, abyste vznik rozporů omezili i pro budoucnost.

Střelec

Na to, zda sami jste nebo nejste, a na to, jak dlouho sami budete, se vyptává spousta lidí. Zásadně mezi nimi vedou ti, kterým do toho nic není. Vy jim navíc nemůžete sdělit nic, co by je potěšilo. Miláčka sice máte, ale po oboustranné dohodě bude lepší, když o tom, co mezi vámi je, alespoň teď mluvit nebudete. Zveřejnění vašeho vztahu si můžete nechat jako překvapení pod stromeček!

Kozoroh

Velice dobře si uvědomujete, že na řešení partnerských problémů potřebujete v první řadě odvahu. Tu naštěstí máte. Popis toho, co vám ve vztahu vadí, umíte navíc partnerovi podat tak, aby se nerozčiloval, ale aby vás poslouchal, vnímal, a nakonec se rozhodl, že s tím přece jen něco udělá. Velice dobře si uvědomuje, že je mu váš vztah drahý a že mu na něm hodně záleží.

Vodnář

Venuše, která v sobotu vstupuje do vašeho sektoru věcí utajovaných a skrytých, se vám v lásce postará o mnohá překvapení. Když se vám v poště objeví mail od člověka, kterému jste sympatičtí, a který vás chce blíž poznat, neházejte ho rovnou do koše. Obvykle sice takové způsoby seznámení neuznáváte, ale tentokrát byste měli v tomto ohledu udělat výjimku. Bude to stát za to!

Ryby

Zatímco pracovní část týdne proběhne v tom, co se týká lásky a citů, naprosto v pohodě a bez jakéhokoli vzrušení, v pátek a v sobotu, kdy se Luna přesune do vašeho sektoru lásky a romantiky, všechno doženete. Miláček najednou usoudí, že se mu málo věnujete - a vy mu budete hodně obtížně vysvětlovat, že máte kromě něj na starosti i spoustu jiných záležitostí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA