Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 50. týden (12.12.2022 - 18.12.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Vaše víra ve velkou lásku se vám může hned v pondělí nebo v úterý splnit. V pondělí, kdy jste navíc pod pozitivním vlivem spojených energií Slunce a Saturna, hrozí, že potkáte nejen novou lásku, ale i svůj osud. Hrozí stav, kdy se ráno seznámíte a už večer přijde žádost o ruku. Když se rozhodnete, že ji bez velkého přemýšlení přijmete, litovat nikdy nebudete.

Býk

Od středy do pátku, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, odsuňte veškeré přípravy na svátky na druhou kolej a věnujte se především svému partnerovi. kdybyste se rozhodli, že si sami jen ve dvou vyrazíte na adventní trhy, kde si dáte něco dobrého a kde budete podle momentální nálady buď mluvit nebo mlčet, bude to mít na váš vztah lepší dopad než návštěva u renomovaného psychoterapeuta.

Blíženci

V pondělí a v úterý bude miláček mluvit jako kniha. Bohužel se však vyjadřuje k tomu, na co se ho nikdo neptá. Pokud opravdu chcete zachovat příznivou atmosféru, kdy se lidé zbytečně nehádají, musíte převzít komunikaci a sami určovat, o čem se bude mluvit. Naštěstí vám to problémy nedělá. Zajímavých témat, o kterých se můžete bavit, máte na rozdávání!

Rak

S vaším partnerem je vám opravdu dobře. Navíc spolu dokážete bez problémů probírat i to, co jiným párům včetně všech vašich známých a přátel dělá problémy. Rozumně si promluvíte o penězích a rozhodnete se, co si ještě do konce roku pořídíte. Moc romantické to sice není, ale zase si tak v rodině zajistíte na celý týden jak pohodu, tak vytoužený a zasloužený klid.

Lev

Při Slunci ve Střelci dokážete o lásce mluvit tak, aby miláčkovi bylo jasné, že vám v tomto ohledu může věřit. Kdyby vás napadlo a vy byste chtěli svému partnerovi podat vyznání ve verších, klidně to udělejte. Merkur se sice dostal do Kozoroha, ale to vám vůbec nevadí. Vaše vyznání lásky nebude sice moc romantické, ale zase z něj bude jasné, že se na vašich slovech dá stavět.

Panna

Opět se přesvědčíte, že je potřeba pořádně a důkladně naplánovat i váš erotický život. Zejména ve středu, kdy jste od vlivem napjatého vztahu mezi Sluncem a Neptunem, může v tomto směru dojít k zásadním překvapením. Ráno se můžete sice na erotice domluvit, ale odpoledne zjistíte, že váš i miláčka bolí hlava tak, že na intimní radovánky nemáte ani pomyšlení.

Váhy

Když vás miláček vytáhne na večerní procházku, berte to jako velice příznivý signál. Dává vám tím najevo, že chce zůstat ve vaší společnosti a pořádně si ji užít. Pokud si však chcete chvíle ve dvou jak náleží vychutnat, musíte si ohlídat téma rozhovoru. Když se začnete bavit o penězích a o tom, že je jich pořád málo, moc romantiky tím mezi vás nevnesete.

Štír

V době, kdy Slunce prochází Střelcem, máte sice v lásce spoustu podnětů a možností, ale zároveň nemáte na nic čas. Pokud si chcete konečně v lásce udělat pořádek, měli byste si se zdravým rozumem a chladnou hlavou vybrat mezi těmi, kdo se vám líbí, člověka, na kterého zaměříte svou pozornost. Čím méně romantiky budete to tohoto rozhodování plést, tím lepšího výsledku dosáhnete.

Střelec

Především si dejte pozor, abyste správně zareagovali na dárky, které dostanete k narozeninám. Líbit se vám nemusí, ale najevo to dát nesmíte. Týká se to hlavně dárků, které dostanete od svého partnera. Je vám jasné, že sice nevybral to, po čem byste sáhli vy sami, ale taky je vám jasné, že vám opravdu chtěl udělat radost. Zkuste se zatvářit potěšeně a poděkovat mu tak vřele, jak dokážete.

Kozoroh

Jde o týden, kdy se vědomě a zejména pro sebe velice překvapivě rozhodnete, že dáte před prací přednost soukromí. Obloukem se pak vyhýbáte lidem, kteří vás tahají na večírky a kteří mají dojem, že se bez jejich společnosti a alkoholu bavit nedokážete. To, že před nimi dáváte přednost společnosti svého miláčka a hraní deskových her, mu nevysvětlujte. Stejně by vám nevěřil!

Vodnář

Když svému miláčkovi vybíráte vánoční dárky, nezapomeňte tam přihodit jeden, který by nebyl praktický, ale který by dostal jen pro radost. Můžete si být jistí, že ho tím velice překvapíte. Pozornost pak musíte věnovat náležitému zabalení. Když bude prožívat dobrodružství už při rozbalování, vychutná si potom vlastní dárek dvakrát intenzivněji!

Ryby

O snech svého partnera víte opravdu hodně a taky mu je pomáháte plnit. Dejte si však pozor, aby neusoudil, že ho ženete do něčeho, kam se jemu samotnému nechce. Když mu dáte jasně najevo, že jste mu sice sehnali a dali dohromady podklady, ale konečné rozhodnutí je na něm, proběhne všechno v naprostém klidu. Miláček uzná, že mu vaše rady a postřehy ušetřily spoustu času a práce a rozhodne se, že se jimi bude řídit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA