Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 02. týden (9.1.2023 - 15.1.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve Lvu, si dávejte pozor na své vystupování. I když jste opravdu skvělí a máte se čím chlubit, přehánět byste to v tomto směru neměli. Bude lepší, když spíše necháte ostatní, aby vás chválili a hledali na vás to nejlepší. Šance, že se o vás začne zajímat člověk, o kterého stojíte, je pak daleko větší. Musí přece poznat toho, o kom se tak krásně a s obdivem mluví!

Býk

Hned v pondělí dopoledne, kdy jste pod vlivem souladného aspektu mezi Merkurem a Uranem, si dávejte pozor na to, co a hlavně komu říkáte. Nebezpečí, že na sebe prozradíte víc, než byste měli, pak raketově stoupá. Kdyby se začalo mluvit o majetku, měli byste mlčet už úplně. Když si hledáte novou lásku, takovou, která se o vás začne zajímat jen kvůli stavu účtu, opravdu nepotřebujete.

Blíženci

S paličatým ctitelem si neporadíte. Můžete mu sice vysvětlovat, že vám není sympatický a že o něj vlastně nestojíte, ale výsledný efekt bude naprosto negativní. Dozvíte se, že jste opravdu tak zajímaví, že se na vás hodí počkat. Vy si o dotyčném sice nebudete myslet nic lepšího, ale jeho slova vám přesto polichotí. Když bude dostatečně vytrvalý i potom, hrozí nebezpečí, že se vaše antipatie velice rychle změní v zájem nebo dokonce rovnou v lásku!

Rak

Zatímco začátek týdne vám v lásce nic zajímavého, natož vzrušujícího nepřinese, v pátek by se situace mohla zásadně změnit. Postará se o to pozitivní vztah mezi Sluncem a Neptunem, který oživí přesně ty sny, jež jste dosud brali jako něco, co byste sice moc rádi prožili, ale co se nemá šanci uskutečnit. Teď zjistíte, že váš dosud snový milenec přechází z představ do reality!

Lev

V pondělí, kdy jste pod vlivem příznivého vztahu mezi Venuší a Merkurem, se konečně dokážete chovat tak, abyste sami na sebe mohli být pyšní a hrdí. Když vás osloví někdo zajímavý, umíte se vyjadřovat tak, abyste jeho přízeň stoprocentně získali. Když se o tomto až magickém momentu budete později bavit, sám řekne, že vůbec nechápal, co se s ním děje, ale vzepřít se tomu nedokázal.

Panna

V době, kdy Slunce prochází vaším sektorem lásky a romantiky, můžete klidně v práci trochu polevit a o to více se věnovat svému soukromí. Pokud se ve vaší blízkosti vyskytuje někdo, kdo se vám zamlouvá, odložte jak ostych, tak konvence, a bez obav s ním začněte mluvit. Hned v pondělí dokážete rozmlouvat tak, že vám odolat nedokáže ani ten, kdo o navázání nového vztahu dosud ani chvíli neuvažoval.

Váhy

Od pátečního časného rána, kdy je Luna ve vašem znamení, do nedělního poledne, se můžete ve vztazích těšit na pozitivní změny. To, co si miláček myslí a po čem touží, dokážete díky přízni hvězd odhadnout velice přesně. Když mu navíc slíbíte, že mu jeho sny pomůžete uskutečnit, vrhne se vám kolem krku sám a bez rozmýšlení. Vy sice budete muset své sliby splnit, ale právě to vás těší.

Štír

Pokud se rozhodnete, že někoho získáte tím, že mu budete lichotit, měli byste předem přemýšlet nad způsobem, kterým to budete dělat. Zejména v neděli, kdy je Venuše v kvadratuře s Uranem, hrozí, že budete sice reagovat rychle, ale zároveň naprosto nepromyšleně. To, co řeknete, si pak může váš objev vyložit několika způsoby, přičemž hrozí, že si z nich vybere ten horší...

Střelec

Když vám někdo začne vysvětlovat, co do klasického soužití patří a nepatří, budete mít co dělat, abyste se nezačali smát nahlas. Dotyčnému nebudete vysvětlovat, že jste ve svém vztahu porušili snad veškerá pravidla a přesto jste spolu šťastní. O celé přednášce, kterou jste museli vyslechnout, však nezapomeňte doma poreferovat partnerovi. Minimálně ho dobře pobavíte.

Kozoroh

Pokud to jen trochu jde, snažte se odpoutat od svého bývalého partnera. O tom, že byste se k sobě mohli vrátit, raději neuvažujte. Může vám sice vysvětlovat, že se změnil, ale ve skutečnosti je pořád stejný. Tím, že se na něj soustředíte, si zároveň bráníte v seznámení s velice zajímavým člověkem, který se může objevit v pátek třináctého. Pro ostatní je to smolný den, ale vám to přinese štěstí!

Vodnář

V pondělí a v úterý, kdy Luna pobývá ve vašem partnerském sektoru, byste měli pozornost věnovat tomu, co váš miláček říká nahlas, ale především tomu, o čem vytrvale mlčí. Právě to je to, co ho trápí, a co z něj musíte vytáhnout. Když ho dokážete rozpovídat tak, abyste konečně zjistili, co ho trápí, máte šanci přijít na způsob, jak by se dala celá záležitost vyřešit, což by se vám o víkendu mohlo i podařit.

Ryby

Pracovní záležitosti byste měli během týdne vyřešit tak, abyste víkend mohli naplno věnovat jedině a pouze svému miláčkovi. Využijte pozitivní vztah mezi Sluncem a vašim vládcem Neptunem, který nastává v pátek odpoledne. Díky jeho energii se dokážete se svým miláčkem rozhodnout, že spolu vyrazíte někam, kde budete spolu sami a kde vám bude dobře. Oba víte, že vám takový den a minimálně jedna noc udělají moc dobře.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA