Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 48. týden (28.11.2022 - 4.12.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že je Luna ve vašem znamení právě o víkendu, se ukáže jako vaše velké plus. S její pomocí dokážete partnerovi říct přesně to, co od vás chce a potřebuje slyšet. O lásce mluvíte tak, aby ho ani na chvíli nenapadlo, že byste si z něj mohli dělat legraci. Ve středu mu pak umíte plány, které máte ohledně vašeho dalšího života, podat tak, že jimi bude bez přehánění nadšený.

Býk

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází svobodomyslným Vodnářem, se ze strany svého miláčka dočkáte spousty zajímavých překvapení. Dozvíte se, že pro vás zcela samostatně a hlavně bez porady s vámi zakoupil buď prodloužený víkend, nebo rovnou dovolenou. Jindy byste si řekli, že zbytečně utrácí za něco, co nepotřebujete, ale teď ho za jeho nápad pochválíte.

Blíženci

Zásadní vliv na vaše vztahy vyvíjí středeční harmonický vztah mezi Merkurem a Saturnem. S jeho pomocí se dokážete s partnerem domluvit na společných plánech tak, abyste byli oba spokojení. Kdybyste se ještě dohodli, že rovnou vytvoříte pro své zamýšlené aktivity závazný harmonogram, bude to ještě lepší. To důležité budete mít hotovo a budete se moci věnovat zajímavějším věcem.

Rak

Když se vám něco opravdu nepovede, měli byste si to nechat pro sebe. Váš miláček je sice zlatíčko a jedovaté poznámky by neměl, ale to nestačí. V jeho případě hrozí nebezpečí, že o vašem klopýtnutí rychle a se všemi podrobnostmi seznámí rodiče a sourozence. Celá záležitost by se pak stala objektem legrácek všech jeho příbuzných a známých. Obvykle jste sice tolerantní, ale toto by vám opravdu vadilo.

Lev

To, že dokážete s miláčkem najít společnou řeč, je pro vás oba neskutečně důležité. Díky svému pozitivnímu přístupu se dokážete domluvit na všem, co je potřeba. Kromě práce si ale najdete čas i na pár romantických chvilek. Ve čtvrtek si však dejte pozor na lidi, které jste kdysi odmítli. Kdyby usoudili, že se vám pomstí tak, aby to zabolelo, zcela jistě by se jim to povedlo.

Panna

Ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se s miláčkem dokážete naprosto bez problémů domluvit skoro na všem. O trochu vzrušení se vám zejména ve čtvrtek postará napjatý vztah mezi Venuší a Marsem. Pod jeho vlivem dokážete na partnera žárlit i v situaci, kdy k tomu vlastně nemáte jediný objektivní důvod. Zkuste svou žárlivost mírnit, ale počítejte s tím, že se vám to moc dařit nebude.

Váhy

To, že vás nedávno někdo odmítl, se teď ukazuje jako něco, co byste bez velkého přehánění mohli označit jako svou životní výhru. Když se k vám donese, co s ním prožívá jeho nynější partner, budete opravdu rádi, že si tehdy nevybral vás. V pondělí nebo v úterý můžete navíc čekat pozvání na rande od opravdu zajímavého a především vypočitatelného člověka.

Štír

Nic z toho, co se kolem vás děje, vás z míry nevyvede. Dokonce i svému miláčkovi dokážete vysvětlit, že opravdu není potřeba, aby se stresoval kvůli něčemu, co stejně nedokáže ovlivnit. Ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, si hlídejte pohledy, které vrháte na opačné pohlaví. Můžete mít sice dojem, že si jich nikdo nevšimne, ale je to omyl!

Střelec

Zásadní pozitivní vliv přijde hned v pondělí, kdy na vás působí harmonický vztah mezi Marsem a Saturnem. Díky jeho energii dokážete partnerovi dát najevo nejen svou lásku, ale navíc ho i ujistit, že jste s ním ochotní a schopní vytvořit vztah, v němž se můžete jeden na druhého spolehnout. Moc romantické ujištění to sice není, ale váš miláček to potřebuje slyšet.

Kozoroh

Nadšení, které jste pro miláčka cítili v době, kdy jste se seznámili, nemizí, ale spíše nabírá na síle. Zejména ve středu a ve čtvrtek si uvědomujete, že vám v něm život poslal člověka, který vás učí jinému pohledu na svět. V jeho společnosti si přestáváte myslet, že všechno je jenom samá práce. Místo toho se začínáte smát a společně s ním hledat něco, co vám vylepší náladu.

Vodnář

Neptun, který jde pomalu vaším sektorem financí vlastních a kde se v neděli taky zastaví, vás inspiruje k velice zvláštnímu a pro vás nezvyklému myšlení. Pokud se o vás uchází někdo, o kom víte, že je opravdu náročný, přemýšlíte, zda byste si ho nezískali tím, že byste si ho naklonili nějakými drahými dárky. Naštěstí rychle pochopíte, že byste to sice mohli zkusit, ale dobře by to nedopadlo.

Ryby

Váš vládce Neptun, který v neděli vytvoří kvadraturu s Venuší, vás chce v lásce přinutit k odložení veškerého zdravého rozumu a cestě za svými sny. Než však něco takového opravdu uděláte, měli byste přemýšlet nad následky. Ve vašem případě hrozí stav, kdy si vyberete člověka, který umí sice krásně mluvit, ale realita po jeho boku by vás totálně zklamala. Chcete to opravdu riskovat?

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA