Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 51. týden (19.12.2022 - 25.12.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

S údivem zjišťujete, že se o vaší lásce a vašich vztazích vůbec mluví podstatně víc, než by se vám zamlouvalo. Přibývá i lidí, kteří jsou tak neomalení, že se vás přímo ptají, co s dotyčným člověkem, kterého s vámi v poslední době tu a tam vidí, vlastně máte. V takovém případě jim nesmíte odpovídat vtipem. Hrozí, že by ho brali vážně a začali by ho rozšiřovat jako další šťavnatý klep.

Býk

Především si dávejte pozor, aby se do vašeho vztahu nezačaly promítat peníze. Když svému miláčkovi vybíráte dárky, nesmí vás ani napadnout, že byste mu v pondělí ještě něco přikoupili. Mohli byste ho dostat do hodně obtížné situace. Pak by hrozilo, že začne přemýšlet, zda si ho náhodou nechcete koupit. Vy podobným způsobem sice neuvažujete, ale to on neví.

Blíženci

V úterý odpoledne, kdy se Jupiter dostává do Berana a tedy do vašeho sektoru přátel, se máte na co těšit. Miláček přijde s nápadem, který vám sice přijde bláznivý, ale který vás neskutečně přitahuje. Nakonec usoudíte, že změníte trochu obvyklý průběh svátků a oslavy poskládáte podle svého. Těm, co vaše jednání nepochopí, vysvětlíte, že se láska skládá i z takovýchto kompromisů.

Rak

Toho, že s vámi chce někdo flirtovat a vůbec projevuje zájem, který o vás má, si nevšimnete. Zatímco jsou všichni ostatní udivení a ptají se, co tomu říkáte, vy ani netušíte, o čem to vlastně mluví. Svých záležitostí máte tolik, že si podobných jemných náznaků nevšímáte. Pokud vás někdo chce, musí k vám přijít, jasně vám říct, že vás miluje, a zeptat se, co s tím uděláte.

Lev

Ve středu a ve čtvrtek, kdy se Luna dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, máte šance s trochou předstihu oslavit vlastní láskyplné Vánoce. I když jste obvykle zvyklí na bohaté a velkorysé dary, tentokrát na nich netrváte. Důležité je to, že můžete sedět vedle člověka, kterého milujete a s nímž je vám dobře. Když pak zjistíte, že on je na tom stejně, bude to ještě lepší!

Panna

Se svým partnerem se s láskou dokážete domluvit naprosto na všem včetně organizace Štědrého večera. Miláček navíc sám od sebe uzná, že jde o disciplínu, ve které jste daleko lepší. Pak rozumně usoudí, že bude lepší, když vás bude poslouchat a vaše pokyny respektovat. Vy pak Lunu, která je v tomto den ve vašem sektoru lásky a romantiky, využijete pro vytvoření něžné a opravdu příjemné atmosféry.

Váhy

Máte plné právo chtít, aby vás miláček podporoval, poslouchal a na každém kroku vám dodával sebevědomí. Pokud se k tomu nemá, měli byste se překonat a dát mu v tomto směru jasné a jednoznačné pokyny. Je ale docela možné, že vás nechce podporovat hlavně proto, že má strach, abyste nezískali moc sebevědomí, nebyli moc dobří, a taky mu při první příležitosti neuletěli někam výše.

Štír

To, že se svým miláčkem a s city, které vám projevuje, počítáte jako se svou životní stálicí, je naprosto normální. Momentálně byste se však měli připravit na stav, kdy se mu do projevů citů moc nechce. Až za chvíli pochopíte, že se bojí, že si z něj budete dělat legraci. To, že o ničem takovém neuvažujete, a že si chcete jeho láskyplné výroky opravdu vychutnávat, mu budete hodnou chvíli vysvětlovat.

Střelec

Člověk, který si myslí, že si vámi bude pohrávat a vy mu to budete tolerovat, ve vás svým jednáním vzbudí hodně negativní reakci. Když se dozvíte, že kromě vás projevuje přízeň i někomu jinému, nejdříve vás to rozhodí a pak pořádně naštve. Následně začnete přemýšlet, zda mu jen vynadat a dát mu ještě jednu šanci, nebo zda mu jako nečekaný dárek pod stromeček nadělit rozchod.

Kozoroh

To, že doma vládne klid, mír a pohoda, je z valné části vaší zásluhou. Právě proto se rozhodujete, že to letos se svou touhou po dokonalosti nebudete přehánět. Rodině i sami sobě vysvětlujete, že Vánoce jsou stavem ducha, který nemá vést k hádkám, ale má posilovat rodinnou a partnerskou sounáležitost. Při Luně, která je od pátečního do nedělního rána ve vašem znamení, to naštěstí nebude nic těžkého.

Vodnář

Kromě všeho, co máte udělat, zajistit, zařídit a vyřídit, byste se měli věnovat i partnerovi. Nahlas to sice nepřizná, ale má starosti, které sám nezvládá. Právě proto je potřeba, abyste ho poslouchali, vnímali a spolu s ním hledali řešení jeho nelehké situace. Pozornost, kterou mu dáte, pro něj bude dárkem ze všech nejcennějších. Ví, že něco takového se za peníze koupit nedá.

Ryby

Nálady svého partnera řešit nehodláte. Doby, kdy jste se kvůli nim stresovali a přemýšleli, jsou dávno za vámi. Tentokrát si slíbíte, že vás nedostane. Soustředěně pracujete na své spokojenosti a jeho necháváte bez povšimnutí. Naštěstí je šance, že se všechno v pátek, kdy v Kozorohu probíhá novoluní, změní. Miláček se zklidní, vyhrabe dosud ztracený úsměv a k vám domů se nastěhuje pohoda a klid.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA