Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 46. týden (14.11.2022 - 20.11.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Když přijde zejména v úterý a ve středu šance, kdy můžete oslovit člověka, který se vám už dlouho líbí a dlouho vás přitahuje. Tentokrát si s ním dokážete o své lásce povídat tak, aby si potvrdil, že by o vás mohl uvažovat jako o někom, koho si pustí do života natrvalo. V neděli, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, pak uděláte ve vývoji vztahu značný pokrok!

Býk

To, že se o svou lásku chcete starat a pracovat na tom, aby byla co nejspokojenější, je naprosto normální. Přesto by nebylo dobré, abyste to se svou péčí přeháněli. Když uvaříte její oblíbené jídlo jednou v týdnu, bude to naprosto stačit. Všechno, co bude navíc, by snížilo hodnotu, kterou v jeho očích máte. Trocha odstupu bude v tomto případě vyloženě na místě.

Blíženci

Toho, že se nakonec dostanete příliš daleko a vysoko, se nebojte. Váš miláček z toho sice může mít strach, ale ten byste mu měli rozmluvit. Navíc mu můžete vysvětlit, že v dnešní době, která je tak nejistá, sází každý rozumný člověk na stabilní vztah a partnera, který ho drží spíše při zemi. A o tom, že právě váš miláček takový je, ani jeden z vás nikdy nepochyboval.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy ještě Merkur spolu s Venuší pobývají ve vašem sektoru lásky a romantiky, si dejte v této oblasti do pořádku všechno, co se jen dá. Pokud má váš partner pocit, že se mu dostatečně nevěnujete, měli byste to co nejrychleji napravit. Podobnou geniální příležitost, kdy můžete uvést váš vztah lehce a účinně do pořádku, budete mít zase až za rok.

Lev

K jednání svého partnera máte velice rozumné výhrady. Máte pocit, že se svými pracovními a tedy i finančními záležitostmi svěřuje lidem, kteří si to opravdu nezaslouží. To, že si z něj za jeho zády dělají legraci, není zase tak důležité. Daleko horší je to, že si dobře pamatují, co jim řekl, a že těchto informací mohou zneužít proti němu. Upozorněte ho na to láskyplně, ale tak, aby věděl, že to myslíte vážně.

Panna

V době, kdy Slunce prochází Štírem, nemáte o lidi, kteří se kolem vás točí, nouzi. Většinou to začne tak, že si s vámi povídají. Záhy však zjistí, že jim váš pohled na život chybí. To, že následně pochopí, že bez vás opravdu nemůžou žít, je jen otázkou času. Pokud budete chtít takový vztah rozjet, počkejte si na čtvrtek a pátek. Luna ve vašem znamení se postará, aby se to povedlo.

Váhy

Váš smysl pro krásné, vyvážené a esteticky dokonalé prostředí se může postavit proti vám. Hrozí, že ho miláčkovi začnete vnucovat způsobem, který se mu nelíbí. Pak se začne vzpouzet ne proto, že by se mu vaše nápady nelíbily, ale proto, že nechce, abyste si mysleli, že ho můžete ovládat. Když si toto nebezpečí uvědomíte a slíbíte, že si to ohlídáte, bude to hned lepší.

Štír

To, že se vám někdo jeví jako ideální partner, s nímž byste ladili naprosto ve všem, neznamená, že to tak opravdu je. V každém případě by bylo dobře, kdybyste se zajímali o jeho předchozí vztahy a hlavně o to, proč skončily. Obvykle sice klepy nesháníte a dokonce to považujete za potupné, ale tentokrát je potřeba, abyste změnili názor. Momentálně vám mohou být i klepy velice užitečné!

Střelec

Když vám začne váš minulý partner vysvětlovat, že byste se ve jménu lásky a toho, co mezi vámi kdysi bylo, měli vzdát nároků na to, co je nepochybně vaše, budete překvapení. To, že nevybuchnete a neřeknete mu hodně ostře, co si myslíte, patří k výkonům, na které můžete být pyšní. Když pak ještě naznačí, že stačí jediné vaše slovo a on se k vám vrátí, prohrál to u vás už úplně.

Kozoroh

Obavy, které o svého miláčka máte, si raději nechejte pro sebe. Platí to zejména pro úterý, kdy jste si pod vlivem sextilu mezi Merkurem a Plutem ve svém znamení si malujete nejrůznější katastrofické scénáře, které ho mohou potkat. Když se mu s nimi svěříte, nevezme to jako důkaz vaší lásky, ale naopak se naštve, protože bude mít pocit, že mu v ničem nevěříte.

Vodnář

Na romantická gesta vás nikdy neužil. Když se však dostanete do situace, kdy byste si jimi zásadně ulehčili život, rozhodnete se, že to přece jen zkusíte. Akci byste však měli odložit až na čtvrteční odpoledne. Merkur, který spolu s Venuší opustil žárlivého Štíra a přesunul se do akčního a trochu lehkomyslného Střelce, vás nechá mluvit tak, abyste si život nekomplikovali, ale si vychutnali všechny jeho krásy.

Ryby

Zejména v pondělí dopoledne, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, uděláte něco, co vašemu vztahu zaručí další dlouhé trvání v příjemné atmosféře. To, že se vám to opravdu podaří, vám vzápětí potvrdí nejen partner, ale i jeho rodiče. Ti konečně pochopí, že jste pro jejich dítě a jeho citový život vyložená výhra, a že by se s nikým neměl tak dobře, jako se má s vámi.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA